[quote=DarkTiger;700335]אתה לא תיגע בשערה אחת שבזנבה של פרה[/quote]
מה עם שאר הגוף? XD
Printable View
מה עם שאר הגוף? XD
[quote=Naruto;700336]מה עם שאר הגוף? XD[/quote]
גם בשערה משם הוא לא יגע XD
בדיוק! אני לא עושה את זה, אתה עושה את זה! אם אתה חושף מידע עליי, הרשע הצרפתי יעלה על המידע הזה וישיג את הקואורדינטות שלי, ואז יפלוש לארץ הפרות ויבצע טבח המוני! כעת החלט! האם אתה מעדיף לשנות בהקדשה שלך את השם ל'ארכימדס' או 'אביזי' (או למחוק אותי, מה שקל יותר), או שאתה תפר את חובתך כמנהל פורום ירוק!!!
[QUOTE=LordAbizi;700339]בדיוק! אני לא עושה את זה, אתה עושה את זה! אם אתה חושף מידע עליי, הרשע הצרפתי יעלה על המידע הזה וישיג את הקואורדינטות שלי, ואז יפלוש לארץ הפרות ויבצע טבח המוני! כעת החלט! האם אתה מעדיף לשנות בהקדשה שלך את השם ל'ארכימדס' או 'אביזי' (או למחוק אותי, מה שקל יותר), או שאתה תפר את חובתך כמנהל פורום ירוק!!![/QUOTE]
אז תשאיר את השם דניאל בענק ותזמן את הרשע הצרפתי מהר דניס
[quote=killerbee;700342]אז תשאיר את השם דניאל בענק ותזמן את הרשע הצרפתי מהר דניס[/quote]
חלק מהcatch זה שהמתמטיקאי אף פעם לא נמצא במקום מסויים (בערך כמו אלקטרון), אז הם יפלשו לארץ הפרות ויהרגו את כולם, אבל המתמטיקאים לא שם. הם בכל מקום והם בשום מקום.
עמ' 82..
יפה יפה..
אבל הנו''ד הזה לא ייגלוש מעבר ל100..
כי הנו''ד הבא הוא שלי!
מוהאהאהא!!
הרשע הצרפתי מטומטם..
[QUOTE=LordAbizi;700346]חלק מהcatch זה שהמתמטיקאי אף פעם לא נמצא במקום מסויים (בערך כמו אלקטרון), אז הם יפלשו לארץ הפרות ויהרגו את כולם, אבל המתמטיקאים לא שם. הם בכל מקום והם בשום מקום.[/QUOTE]
זה לא הגיוני אתה לא אלוהים... זה פרדוקסלי להיות בכל מקום ובשון מקום בו זמנית
[quote=Captain_Charisma;700349]עמ' 82..
יפה יפה..
כי הנו''ד הבא הוא שלי!
מוהאהאהא!![/quote]
ואז ניצן ואז אני
מוהאהאהא!!.
[quote=killerbee;700351]זה לא הגיוני אתה לא אלוהים... זה פרדוקסלי להיות בכל מקום ובשון מקום בו זמנית[/quote]
אף אחד לא הבטיח שזה יהיה הגיוני. והאנלוגיה שלך לא כל כך מדוייקת, כי אלוהים לא מקיים את החלק של "להיות בכל מקום", הוא רק "נמצא בשום מקום". לעומת זאת, ארכימדס נמצא (בעת ובעונה אחת!) בשני מקומות מאוד מוגדרים: בקבר שלו בסיצליה, ועמוק בתוך הגוף שלי. אתה מבין, תמיד יש אי וודאות.
[QUOTE=Captain_Charisma;700349]עמ' 82..
יפה יפה..
כי הנו''ד הבא הוא שלי!
מוהאהאהא!![/QUOTE]
כיף לך
[QUOTE=LordAbizi;700353]אף אחד לא הבטיח שזה יהיה הגיוני. והאנלוגיה שלך לא כל כך מדוייקת, כי אלוהים לא מקיים את החלק של "להיות בכל מקום", הוא רק "נמצא בשום מקום". לעומת זאת, ארכימדס נמצא (בעת ובעונה אחת!) בשני מקומות מאוד מוגדרים: בקבר שלו בסיצליה, ועמוק בתוך הגוף שלי. אתה מבין, תמיד יש אי וודאות.[/QUOTE]
ארכימדס לא נמצא בגוף שלך הוא גם לא נמצא בסיצצליה הוא מת הגוף שלו בסיצליה...
[quote=LordAbizi;700339]בדיוק! אני לא עושה את זה, אתה עושה את זה! אם אתה חושף מידע עליי, הרשע הצרפתי יעלה על המידע הזה וישיג את הקואורדינטות שלי, ואז יפלוש לארץ הפרות ויבצע טבח המוני! כעת החלט! האם אתה מעדיף לשנות בהקדשה שלך את השם ל'ארכימדס' או 'אביזי' (או למחוק אותי, מה שקל יותר), או שאתה תפר את חובתך כמנהל פורום ירוק!!![/quote]
אתה שוחר שלום? XD
[quote=killerbee;700356]ארכימדס לא נמצא בגוף שלך הוא גם לא נמצא בסיצצליה הוא מת הגוף שלו בסיצליה...[/quote]
בשביל המוח המאומן היטב המוות אינו אלא ההרפתקה הגדולה הבאה. ארכימדס ביצע פעולות מאורות במשך כל חייו, ולכן זכה לנשמה נצחית שיכולה להסתובב בעולם. הוא לא בחר לחזור לחיי
אולי