[QUOTE=LordAbizi;1003029]תנ"ך כספר קריאה יכול להיות חביב, אבל מוסר? "לך תשמיד אינסוף אנשים כי הם לא מאמינים באודינוי אייס מבורויך?"[/QUOTE]
זה מה שאני תמיד אומר!@%$@&%$*)
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1003029]תנ"ך כספר קריאה יכול להיות חביב, אבל מוסר? "לך תשמיד אינסוף אנשים כי הם לא מאמינים באודינוי אייס מבורויך?"[/QUOTE]
זה מה שאני תמיד אומר!@%$@&%$*)
לא אמרתי שהכל מוסרי חלק כמו קיין והבל ודברים מהסוג הזה
זה די אבסורד לשפוט אדם על מי המנהגים שלו , הרי אני לא רואה למה כל השטויות האלה בספר מלכים שבן אדם בנה מקדשים אחרים לה והוא בכלל מעניש אותו כאילו Wtf?
לא כאילו אני לא מאמין בקיומו כלל אבל בכל אופן לא נראה לי שצריך להרוג אנשם על דברים כאלו
קיין רצח את אחיו כי אלוהים העדיף אותו
מוסרי אחושילינג :s
למרות ש... לפי אמות המוסר שלי שבהן צריך להרוג/לענות עד טירוף בני אדם כדי שהם יוכלו להיות הגיוניים ולראות את האור, יכול להיות שאני אגלה שהתנ"ך די מוסרי. אבל זה רק בעיות שלי עם עצמי שרק מסמרים יכולים לפתור.
שים המוסריות חחח אני מקווה בכלל שלא היה את מקצוע התנ"ך בבית הספר...
מסמרים חחח
יש לי תחושה שהערב יהיה ערב טוב!
ואי איזה ברד יורד ברצף עד עכשיו עם סופות רעמים :o
[quote=Ilan;1003037]שים המוסריות חחח אני מקווה בכלל שלא היה את מקצוע התנ"ך בבית הספר...
מסמרים חחח[/quote]
יש'ך בעיה עם מסמרים? שאני לא אקשור אותך לקיר עם שוט האבדון ואז ארצח אותי ואותך כהקרבת קורבן לאל החלל הגדול והאכזר.
(להסיר ספק: אין בהודעה כוונה אמיתית לשחוט א המשתמש דלעיל, וזה נאמר כדרך הלצה)
אביזי אבל אתה תידקר בחרב Rebelion לפני שתיגע בי אפילו אז לא כדאי לך Screwfreak
[b][size="7"]OGC[/size][/b]
תטו קצת את הראש ותסתכלו על זה מהצד.
עוד מעט הנו"ד שלי D:
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1003043][b][size="7"]OGC[/size][/b]
תטו קצת את הראש ותסתכלו על זה מהצד.[/QUOTE]
מונקייי! זה קוף
[B][U]מה אלכסיי[/U][/B] אתה עומד לעשות נו"ד ? אחרי זה ?
אהה ומזל טוב על ה11k שקרב ובא !
ה11k שלי מהיר מה11k של אלכסיי :p אני בכלל מתכוון לעקוף את ליאור יום אחד
ברצינות ?
סתם אין סיכוי שתצליח אתה צריך להכפיל את ה11 שלך ב3 בשביל להגיע למה שליאור כיום ..
מי אמר שליאור יתמיד בספאם? כמו ניצן ליאור יתעייף יום אחד