[quote=גרסררה;1256913]כיף לרצוח אנשים בכללי[/quote]
אז תופסים אותך ואתה נכנס לכלא אז לא כדי לרצוח
Printable View
[quote=גרסררה;1256913]כיף לרצוח אנשים בכללי[/quote]
אז תופסים אותך ואתה נכנס לכלא אז לא כדי לרצוח
כדי לסכם את הדיון מהעמוד הקודם:
noob זה, לפי הגדרה כלל עולמית, טירון, חדש ב- (משהו). (זה עיוות של המילה newbie)
nooby זה שם התואר של noob, כלומר זה בעל אותה משמעות בדיוק, רק כשם תואר.
לפי כך, אי אפשר לקורא למשחק nooby. משחק לא יכול להיות טירון. מישהו יכול להיות noob במשחק מסויים, (ולא noob במשחק אחר למשל), אך אי אפשר להיות "סתם" noob.
אי לכך, אני פוסל את הטיעון של Conscript על בסיס זה שאין לו טיעון.
אביזי החדיר הגיון מעוות בשיחה של דניס ולוקאס [אני חושב שככה קוראים לו]
[quote=Horus;1256924]אביזי החדיר הגיון מעוות בשיחה של דניס ולוקאס [אני חושב שככה קוראים לו][/quote]
אני סובר שלוקאס זה שם בדוי איתו Conscript מזדהה בכל מקום. (כשם שאביזי זה שמי הבדוי איתו אני מזדהה בכל מקום).
זה לא בטוח ב-100% זה או שכן או שלא,למשל עומר זה שמי האמיתי אבל יש כאלה שמשתמשים בשם בדוי כמוך
[quote=Horus;1256926]זה לא בטוח ב-100% זה או שכן או שלא,למשל עומר זה שמי האמיתי אבל יש כאלה שמשתמשים בשם בדוי כמוך[/quote]
לא אמרתי שזה בטוח ב-100%, אמרתי שאני סובר כך. (ועד כמה שאני שואף להיות מושלם ותמיד לצדוק, מן הסתם מתישהו אני אטעה)
טוב הלכתי,נתראה מחר
אביזי! חיפשתי אותך!
אבל עכשיו אני צריך לישון לצערי.
טיגרו, קראת ה"פ?
חזרתי
[QUOTE=Horus;1256928]טוב הלכתי,נתראה מחר[/QUOTE]
ביי עומר [COLOR="White"]משקפופר[/COLOR]
קראתי אקוואקס
[quote=RabbiKingler;1256929]אביזי! חיפשתי אותך!
אבל עכשיו אני צריך לישון לצערי.
טיגרו, קראת ה"פ?[/quote]
אם אתה מחפש אותי שלח לי ה.פ ם.ם
אני לא תמיד נכנס לנו"ד כי לא תמיד אני משועמם במידה כזו. אז אם משום מה יש צורך בי ואני לא כאן, קל וחומר שיש לשלוח ה.פ.
נתקע המחשב לעזאזל
[QUOTE=LordAbizi;1256939]אם אתה מחפש אותי שלח לי ה.פ ם.ם
אני לא תמיד נכנס לנו"ד כי לא תמיד אני משועמם במידה כזו. אז אם משום מה יש צורך בי ואני לא כאן, קל וחומר שיש לשלוח ה.פ.[/QUOTE]
כן, ועוד יותר קל וחומר כשזה בנוגע ליצירת מ"תים...
בייייייייייי!!!!!!!!!!!!!
דרך אגב, אתה חושב על הניסוח של המשפטים שלך לפני שאתה כותב אותם, או שככה זה יוצא לך טבעי? כי יש לי תחושה שאם תדבר באופן הזה ליד מספר סוגים של אנשים אתה תקבל כמה כאפות שטות (במקרה הטוב שבמקרה הרע).
[quote=RabbiKingler;1256942]כן, ועוד יותר קל וחומר כשזה בנוגע ליצירת מ"תים...
בייייייייייי!!!!!!!!!!!!!
דרך אגב, אתה חושב על הניסוח של המשפטים שלך לפני שאתה כותב אותם, או שככה זה יוצא לך טבעי? כי יש לי תחושה שאם תדבר באופן הזה ליד מספר סוגים של אנשים אתה תקבל כמה כאפות שטות (במקרה הטוב שבמקרה הרע).[/quote]
הו יופי, כבר כל כך הרבה זמן לא קיבלתי בקשה לאישור משחק שכבר התחלתי לדאוג במובן מסויים.
ואל תדאג, אני יודע מה אני עושה. בפורום אין לי בעיה לדבר ככה, כי פרט לארווין ולדר. פרופסור פטריק (אני מניח שככה הוא קורא לעצמו בימים אלו), הסיכוי שמישהו ימצא אותי וינקוט נגדי איזשהי פעולה אפסי (את ארווין יצא לי לראות ברחוב פעמיים, ודר. פרופסור פטריק לכאורה למד איתי באותו בית ספר לפני 9-10 שנים.)
ובמציאות בדרך כלל אנשים ממצמצים קלות כשהם נתקלים במישהו שמדבר ככה. ורוב האנשים איתם אני מדבר דרך קבע אינם מסוג האנשים שיתנו לי כאפת שטות על כך. ככה שאני מסודר.