בוקר.
אני עוד חצי שעה הולך לתחרות רובוטיקה. תאחלו לי בהצלחה.
Printable View
בוקר.
אני עוד חצי שעה הולך לתחרות רובוטיקה. תאחלו לי בהצלחה.
בהצלחה
צהריים טובים עוד מעט מפרסם פרק חדש של חיו של לוקאס
חזרתי
היי איתניס
[quote=Cool Nick;1281440]בוק"ט.
לא, אבל לא לתמיד נכון?
כי אם הוא חוזר, שיעשה שוב הישרדות פוקימונ'ס (הקודם הקודם היה הכי מצליח P: )[/quote]
הקודם הקודם היה של אבי ואיתי..
נראה לי שהוא התכוון לסיפור או משהו O.o
[QUOTE=Len Kgamine~;1281430]אתם לא מבינים אני הרגע גמרתי לקרוא את הספר ה7 ב39 רמזים וכל הגוף שלי היה צמרמורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/QUOTE]
משהו קורא את זה??
[quote=לעולם לא תדע;1281448]בוקר.
אני עוד חצי שעה הולך לתחרות רובוטיקה. תאחלו לי בהצלחה.[/quote]
אתה קשור למגמה המפגרת הזאת?לא לומדים שם כלום..
עמית (ילוו), אתה ממש מספים בפעילות של ליאור... אתה רואה שכבר אמרו את התשובה... אז למה אתה עונה את אותה תשובה ומספים? ואתה עוד היית פקח... |-(
[QUOTE=Ash Is A Nub;1281515]עמית (ילוו), אתה ממש מספים בפעילות של ליאור... אתה רואה שכבר אמרו את התשובה... אז למה אתה עונה את אותה תשובה ומספים? ואתה עוד היית פקח... |-([/QUOTE]
אני לא ראיתי שענו(ישר לחצתי על הלהגיב ולא שמתי לב שענו)
[quote=Ash Is A Nub;1281515]עמית (ילוו), אתה ממש מספים בפעילות של ליאור... אתה רואה שכבר אמרו את התשובה... אז למה אתה עונה את אותה תשובה ומספים? ואתה עוד היית פקח... |-([/quote]
ועוד חצי שעה אחרי התגובה הקודמת..
מילא באותה דקה
לפחות תעשה את זה חכם :sunglasses:
ואני מטומטם, ידעתי שזה בליץ' והייתי בטוח שאני טועה אז לא הגבתי..
קיצר הנה פרק חדש
תהנו
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48025[/url]
[QUOTE=YellowFlash;1281516]אני לא ראיתי שענו(ישר לחצתי על הלהגיב ולא שמתי לב שענו)[/QUOTE]
תנסה לעשות שזה לי יקרה שוב
דווקא חשבתי שאתה חושב שמי צודק מקבל תנקודות לא משנה אם הוא לא ענה ראשוןXD(מחשבה מטומטמת מסתבר)
[QUOTE=Son Gokū;1281521]תנסה לעשות שזה לי יקרה שוב
דווקא חשבתי שאתה חושב שמי צודק מקבל תנקודות לא משנה אם הוא לא ענה ראשוןXD(מחשבה מטומטמת מסתבר)[/QUOTE]
ליאור עוד מאה עוד יש לך 52 אלף!!!
מה זה ממתי אתה בפורום!?