-
[quote=Death The Kid;1324619][B][SIZE=4][COLOR=red]מאסטר ליאון וסתיוס1001 אני דורש לא להגיב במ''ת שלי בגלל שאתם ברשימת החסומים וזה יהיה סתם ספאם וגם לעולם לא תתקבלו לשום מ''ת שאני אפרסם עכשיו או לעולם...[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
לשאלתך בראש המשחק - אם לדעתך ציטוט זה מכוער מדי והורס את היופי האסתטי של המשחק, די להסתפק בלכתוב שאני אישרתי את זה. אכן עשית את זה, אמנם בדרך מעוותת, אבל כשרה לכל דבר ועניין.
ואגב, אם הם ירשמו ואתה לא תקבל אותם בטענה שאתה לא יכול לראות את הטופס שלהם, הטענה הזאת לא תתקבל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1324624]לשאלתך בראש המשחק - אם לדעתך ציטוט זה מכוער מדי והורס את היופי האסתטי של המשחק, די להסתפק בלכתוב שאני אישרתי את זה. אכן עשית את זה, אמנם בדרך מעוותת, אבל כשרה לכל דבר ועניין.
ואגב, אם הם ירשמו ואתה לא תקבל אותם בטענה שאתה לא יכול לראות את הטופס שלהם, הטענה הזאת לא תתקבל.[/QUOTE]
סיימתי את המ"ת שלי!!!!!1
-
עוד מעט אם יהיה Bw3 יביאו גם את מיסטי/מיי וברוק! ומזל טוב ל-Amitlv סתם שאלה, מתי אתה פותח אותו? ומי שרשום אצלי במשחק, שירשום מתי הוא עומד להגיב! שמתי כבר המשכים....
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1324628]עוד מעט אם יהיה Bw3 יביאו גם את מיסטי/מיי וברוק! ומזל טוב ל-Amitlv סתם שאלה, מתי אתה פותח אותו?[/QUOTE]
א' וראים לו עמית, דא
ב', קודם הוא צריך לקבל אישור מאביזי. (או כמו שעמית קורא לו, איבזי)
-
זה ברור! חשבתי שהוא אישר לו וחוץ מזה, lordabizi בדרך כלל הוא שואל אם צריך לעזור אז אולי הוא עזר לעמית בחלק....
-
עומר יא ספאמר כל הודעת הרשמה אתה מגיב Lol
-
על מה אתה מדבר? זה נושא דיבורים... אולי לא כל כך הבנתי עם כבר יחמקו את התגובות סורי...
-
[quote=עולה אושאוט;1324634]על מה אתה מדבר? זה נושא דיבורים... אולי לא כל כך הבנתי עם כבר יחמקו את התגובות סורי...[/quote]
אתה לא יודע על מה אני מדבר, למה אתה מגיב מלכתחילה..?
דיברתי על המ"ת שלו יא חכם ><"
-
עומר, כולם מכשפים כי לדעת כולם זה הכי טוב...
אני רשום למשחק אחד על נארוטו, ושלחתי טופס הרשמה עם רקע מושקע מאוד (לדעתי) למשחק של רומה.
-
[quote=הנואש לווינר;1324635]אתה לא יודע על מה אני מדבר, למה אתה מגיב מלכתחילה..?
דיברתי על המ"ת שלו יא חכם ><"[/quote]
אה דיברת לעומר המנהל...
-
אביזי הנה סיבה:
ליאון לא משקיע בתגובות שלו ואני לא מוכן להסתכן בכך שלא משקיען ייכנס במקום מישהו שיכול להשקיע
סתיוס אני לא מכיר אותו בתור שחקן ולכן אני לא מקבל אותו
מספיק טוב?
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1324637]אה דיברת לעומר המנהל...[/QUOTE]
אין שום עומר מנהל O.o
-
דיברתי על death the kid הוא לא מנהל? כתוב שהוא מנהל פורום יוגי-הו .. בהתחלה חשבתי שדיברו עליי ( הנואש לווינר דיבר עליי)כי גם לי קוראים עומר
-
ועומר, אין לי בעיה גם להיות קלאסי או רוח מודרני, אתה תבחר
-