-
[QUOTE=Tobi...;1329069]לא יודע איך!! אני לא משקר,תאמין לי!!![/QUOTE]
מה הבעייה?
המחשב לא זוכר את הסיסמא שלך כשאתה מתחבר באופן אוטומטי, אתה יכול לשנות סיסמא והמחשב עדיין "יזכור אותך". אם הוא שינה סיסמא זה לא אומר שהמחשב לא יזכור אותו, רק שאם החבר שלך לאלחץ על אפשרות ה"זכור אותי" או שהוא התנתק מתי שהוא או שמכל סיבה אחרת הוא לא שומר קובצי "קוקיס" הוא זה שלא יוכל להתחבר שוב.
-
[QUOTE=Kurohige;1329079]תרגיע קצת שקד עם המילים האלה...[/QUOTE]
סליחה ><"
זה כבר מחרפן את השכל לראות את ההודעות הטיפשיות שלו פה..
-
[quote=ワンピース;1329081]סליחה ><"
זה כבר מחרפן את השכל לראות את ההודעות הטיפשיות שלו פה..[/quote]
זה לא אמור להפריע לך
-
[quote=סת' קינגלר;1329080]מה הבעייה?
המחשב לא זוכר את הסיסמא שלך כשאתה מתחבר באופן אוטומטי, אתה יכול לשנות סיסמא והמחשב עדיין "יזכור אותך". אם הוא שינה סיסמא זה לא אומר שהמחשב לא יזכור אותו, רק שאם החבר שלך לאלחץ על אפשרות ה"זכור אותי" או שהוא התנתק מתי שהוא או שמכל סיבה אחרת הוא לא שומר קובצי "קוקיס" הוא זה שלא יוכל להתחבר שוב.[/quote]
הוא אמר שהוא התחבר מהמחשב של חבר שלו ואז איכשהו באופן מופלא הצליח להתחבר מהמחשב שלו אחרי שהחבר שלו שינה את הסיסמא..
-
[quote=ワンピース;1329083]הוא אמר שהוא התחבר מהמחשב של חבר שלו ואז איכשהו באופן מופלא הצליח להתחבר מהמחשב שלו אחרי שהחבר שלו שינה את הסיסמא..[/quote]
עזוב שקד.. באמת שעזוב.. אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שהוא משקר, אף אחד לא מאמין לו.. תן לו להכחיש ולחיות בסרט של עצמו..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329085]עזוב שקד.. באמת שעזוב.. אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שהוא משקר, אף אחד לא מאמין לו.. תן לו להכחיש ולחיות בסרט של עצמו..[/QUOTE]
אני לא מנסה, רק הסברתי לגלעד שהוא מנסה לעזור לו לשווא O:
בכל מקרה, הטמטומים של ליאון כבר משגעים אותי..
-
[quote=ワンピース;1329086]אני לא מנסה, רק הסברתי לגלעד שהוא מנסה לעזור לו לשווא O:
בכל מקרה, הטמטומים של ליאון כבר משגעים אותי..[/quote]
אז תחסום אותו..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329085]עזוב שקד.. באמת שעזוב.. אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שהוא משקר, אף אחד לא מאמין לו.. תן לו להכחיש ולחיות בסרט של עצמו..[/QUOTE]
זה באמת מה שקרה!
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329087]אז תחסום אותו..[/QUOTE]
בכיף, איך עושים את זה?
-
לוח בקרה-> ערוך רשימת חסומים..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329091]לוח בקרה-> ערוך רשימת חסומים..[/QUOTE]
יופי, חסמתי, תודה (:
-
לאון עזוב זה נשמע מוזר והם לא יאמינו, רד מזה, בעוד שעתיים כולם ישכחו מזה בנוד אלא אם הם תינוקות והכל יהיה בסדר
-
אהלן חברה
יאי יצא שפיסל חדש להיסכול די אקס די-אחחלה אצ'י יש שם.(Highschool DxD ).
טוב נגיב במשחק שלי .
דרך אגב עדיין מחפש שחקן למשחק שלי.
-
-
[QUOTE=Kurohige;1329093]לאון עזוב זה נשמע מוזר והם לא יאמינו, רד מזה, בעוד שעתיים כולם ישכחו מזה בנוד אלא אם הם תינוקות והכל יהיה בסדר[/QUOTE]
בסדר,אבל טיפלתי בזה.תודה גלעז=ד או בעצם סת' קינגלר
[QUOTE=monster;1329095]אהלן חברה
יאי יצא שפיסל חדש להיסכול די אקס די-אחחלה אצ'י יש שם.(Highschool DxD ).
טוב נגיב במשחק שלי .
דרך אגב עדיין מחפש שחקן למשחק שלי.[/QUOTE]
עניין רקע קטן...(עוד מעט יהיה לי זמן להכול כי אז אין לי מבחנים כבר.)