-
[b]פלינט~[/b]
ז'ק פונה עם גבו לתמי, והיא משפילה את מבטה "אפשר לומר את זה" נושף ז'ק בזעם. "היא מוחרמת מהמתלמדות אצל אלופת הליגה! היא בגדה בכולנו וסיפרה את סודותיה של האלופה שלנו, ולכן גורשה והטל עליה חרם בקרב רביעיית האליט ומתלמידה!" הוא ממשיך בשלו. בינתיים טיילו מתיישב על כתפך ומניד את ראשו בשלילה.
"אבל, זאת הייתה טעות!" אומרת תמי לז'ק "מאז שגורשתי, לא הפסקתי לנסות להוכיח את עצמי בפני המחוז כולו שמגיעה לי את סליחתה של האלופה!" היא אומרת ונופלת על ברכיה "בקשה קח אותי איתך! זה הוא חלומי להיות חברה ברביעייה!" היא אומרת ודמעות זולגות על פניה. ז'ק מסתכל עליה לשנייה ומסב את פניו אליך "זה לא מקומי להחליט על זה. תצטרכי להגיע בעצמך לאלופה ולהתחנן בחזרה. אבל שנינו יודעים שזה לא יעזור. הגירוש הוא לתמיד!" הוא מוסיף ברצינות.
"ולא מצאתי כלום, אפילו לא גרגר של רמז. אולי הוא המשיך בדרכו ופשוט איבד את מכשיר הקשר. ארתור עושה את זה לפעמים" אומר ומעלה חיוך על פניו.
[b]ניל~[/b]
אתה מבחין באור תכול מבין האדים השחורים ושומע פיצוץ קטן ואז רעש של אבנים מתגלגלות (xp). באותו רגע שוב אתה שומע קריאת כאב של סניזל, המנסה לתקוף עם מכה כפולה, ואור סגול קטן נראה אי שם בערפל הסמיך, ואז קריאת כאב חזקה של קרבי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352506][b]פלינט~[/b]
ז'ק פונה עם גבו לתמי, והיא משפילה את מבטה "אפשר לומר את זה" נושף ז'ק בזעם. "היא מוחרמת מהמתלמדות אצל אלופת הליגה! היא בגדה בכולנו וסיפרה את סודותיה של האלופה שלנו, ולכן גורשה והטל עליה חרם בקרב רביעיית האליט ומתלמידה!" הוא ממשיך בשלו. בינתיים טיילו מתיישב על כתפך ומניד את ראשו בשלילה.
"אבל, זאת הייתה טעות!" אומרת תמי לז'ק "מאז שגורשתי, לא הפסקתי לנסות להוכיח את עצמי בפני המחוז כולו שמגיעה לי את סליחתה של האלופה!" היא אומרת ונופלת על ברכיה "בקשה קח אותי איתך! זה הוא חלומי להיות חברה ברביעייה!" היא אומרת ודמעות זולגות על פניה. ז'ק מסתכל עליה לשנייה ומסב את פניו אליך "זה לא מקומי להחליט על זה. תצטרכי להגיע בעצמך לאלופה ולהתחנן בחזרה. אבל שנינו יודעים שזה לא יעזור. הגירוש הוא לתמיד!" הוא מוסיף ברצינות.
"ולא מצאתי כלום, אפילו לא גרגר של רמז. אולי הוא המשיך בדרכו ופשוט איבד את מכשיר הקשר. ארתור עושה את זה לפעמים" אומר ומעלה חיוך על פניו.
[/QUOTE]
"כנראה שזה מה שקרה" אומר לז'ק ואביט בתמי, "את רוצה לעזוב?" אשאל אותה, "אחרי מה שסיכמנו? חשבתי שנעבור את המסע ביחד.." אומר לה בקול מעט מאוכזב, "אבל אם את רוצה לעזוב,זה בסדר,אני יסתדר לבד,תעשי מה שטוב לך" אומר לה,אחשוב לעצמי מעט בכעס על כך שלא סיפרה לי ואחכה לתגובתה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352506]
[b]ניל~[/b]
אתה מבחין באור תכול מבין האדים השחורים ושומע פיצוץ קטן ואז רעש של אבנים מתגלגלות (xp). באותו רגע שוב אתה שומע קריאת כאב של סניזל, המנסה לתקוף עם מכה כפולה, ואור סגול קטן נראה אי שם בערפל הסמיך, ואז קריאת כאב חזקה של קרבי.[/QUOTE]
"אני מניח שזה טוב ? סניזל תמשיכי ככה מכה כפולה "
-
[quote=Ritsuka kun;1352498][B]אוסטין~[/B]
אולי זה בגלל גזרתך החטובה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק קופץ קדימה, ושולח מפיו חוט לבן וארוך, הנתפס על כנפו של דאסטוקס, אשר אינו מבחין בכם, והוא מושך אותו על האדמה. מיד לאחר שדאסטוקס, מתרסק על האדמה, עשרות מחטים סגולים, נשלחים מפיו של ספינראק ופוגעים בדאסטוקס. דאסטוקס, אינו מוותר ועיניו מתחילות לזהור באור ורוד מהיר, אשר מתפשט, ועוטף את גופו. אותו אור, מתחיל לזהור סביבו של ספינראק, והוא נפגע בעצמה ממתקפת הבלבול של דאסטוקס.
[/quote]
אולי... יש בנות שזה עושה להן את זה...
-------
"ספינראק תקוף בקרן על-חושית! קדימה! אתה חייב להיפטר מהאחיזת הבלבול של דאסטוקס!" אומר לחוץ.
"לאחר מכן נסה להשתמש בקבילה!"
-
[b]פלינט~[/b]
"אתה לא מבין" אומרת תמי "זאת הייתה המטרה שלי ברגע שהחלטתי לצאת למסע שלי! וברגע שריסקו לי את החלום על טעות, הייתי מרוסקת. ישבתי שבועות בביתי וסירבתי לזוז. אבל כשכל הבלגן התחיל, משהו בי החליט שאני חייבת להמשיך קדימה. כן אני אעצור אותם, אבל אני עדיין רוצה להיות ברביעייה" אומרת תמי בתחינה. "אני אעזור לך, אבל אני לא מוותרת על החלום שלי" היא מסיימת ברצינות.
"גם אם הייתי רוצה שתבואי איתי.." מתחיל ז'ק "את יודעת שאסור היה לי. יש לנו מטרה הרבה יותר חשובה כרגע מהגחמות האביליות שלך. תצטרכי למצוא פתרון בעצמך!" הוא אומר ברצינות לתמי.
"אני לא אקח יותר מזמנכם," הוא ממשיך ועולה על גבה של קלואי "הדרך המהירה יותר מהיער היא צפון מזרח לכאן. יש שם שביל שעוקף את היער ומגיע ישירות ליציאה" הוא קורא כשהוא גבוה באוויר ונעלם בשמים.
"שמרו על עצמכם!" הוא קורא ומשאיר אותך ואת תמי לבד ביער.
[b]ניל~[/b]
אתה מעודד את סניזל, ואתה רואה עוד נקודות אור סגולות חזקות, ולפתע האדים נעלים. ואתה רואה את סניזל עומדת מעל קרבי המעולף.
[b]אוסטין~[/b]
ספינראק מתנער מהבלבול של דאסטוקס ומתחיל לזהור באור צבעוני ובהיר. ואז הוא משלח את האור דרך קרנו, והקרן אור יוצאת במהירות ופוגעת בדאסטוקס המועף אחורה מעצמת המתקפה.
שניות לאחר מכן, ספינראק קופץ לעברו של דאסטוקס, אבל דאסטוקס מעיף אותו על עוקץ רעל משלו, ומפיל את ספינראק על האדמה.
-
[quote=Ritsuka kun;1352527]
[B]אוסטין~[/B]
ספינראק מתנער מהבלבול של דאסטוקס ומתחיל לזהור באור צבעוני ובהיר. ואז הוא משלח את האור דרך קרנו, והקרן אור יוצאת במהירות ופוגעת בדאסטוקס המועף אחורה מעצמת המתקפה.
שניות לאחר מכן, ספינראק קופץ לעברו של דאסטוקס, אבל דאסטוקס מעיף אותו על עוקץ רעל משלו, ומפיל את ספינראק על האדמה.[/quote]
'ררר.. שיט כמעט!' אמלמל בשקט ואז אצעק לספינראק "לא נורא חבר, קדימה בוא וננסה את מה שתרגלנו, תתרכז היטב המטרה היא דאסטוקס ותשתמש בצל לילה!"
-
[b]אוסטין~[/b]
ספינראק מתחיל לזהור בשחור כהה ועשרות צללים מתחילים להתאסף סביבו, והוא שולח אותם דרך עיניו בצורה של קרן גדולה, והוא פוגע ישירות בדאסטוקס. דאסטוקס מתחיל לנפנף בכנפיו במהירות, ויוצר רוח חזקה אשר מעיפה אחורה את ספינראק.
"קידמה אוסטין אתה יכול לנצח!" קוראת פיבי בחיוך
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352527]
[b]ניל~[/b]
אתה מעודד את סניזל, ואתה רואה עוד נקודות אור סגולות חזקות, ולפתע האדים נעלים. ואתה רואה את סניזל עומדת מעל קרבי המעולף.
[/QUOTE]
"מעולה "אומר ואזרוק פוכדור ריק לעברו של קרבי.
"את מוכנה לסיבוב נוסף ?"אשאל את סניזל.
-
[b]ניל~[/b]
אתה זורק פוקדור ריק על קרבי המעולף, והוא כולא אותו בפנים. אחרי כמה סיבובים הפוקדור ננעל. קרבי נלכד.
באותה שנייה, הפוקדור מתחיל לזהור ונעלם באוויר.
אתה פונה לסניזל, והיא מהנהנת בהסכמה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352544][b]ניל~[/b]
אתה זורק פוקדור ריק על קרבי המעולף, והוא כולא אותו בפנים. אחרי כמה סיבובים הפוקדור ננעל. קרבי נלכד.
באותה שנייה, הפוקדור מתחיל לזהור ונעלם באוויר.
אתה פונה לסניזל, והיא מהנהנת בהסכמה.[/QUOTE]
"לפוקימון הבא"אומר ואמשיך ללכת לצידי האגם.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352527][b]פלינט~[/b]
"אתה לא מבין" אומרת תמי "זאת הייתה המטרה שלי ברגע שהחלטתי לצאת למסע שלי! וברגע שריסקו לי את החלום על טעות, הייתי מרוסקת. ישבתי שבועות בביתי וסירבתי לזוז. אבל כשכל הבלגן התחיל, משהו בי החליט שאני חייבת להמשיך קדימה. כן אני אעצור אותם, אבל אני עדיין רוצה להיות ברביעייה" אומרת תמי בתחינה. "אני אעזור לך, אבל אני לא מוותרת על החלום שלי" היא מסיימת ברצינות.
"גם אם הייתי רוצה שתבואי איתי.." מתחיל ז'ק "את יודעת שאסור היה לי. יש לנו מטרה הרבה יותר חשובה כרגע מהגחמות האביליות שלך. תצטרכי למצוא פתרון בעצמך!" הוא אומר ברצינות לתמי.
"אני לא אקח יותר מזמנכם," הוא ממשיך ועולה על גבה של קלואי "הדרך המהירה יותר מהיער היא צפון מזרח לכאן. יש שם שביל שעוקף את היער ומגיע ישירות ליציאה" הוא קורא כשהוא גבוה באוויר ונעלם בשמים.
"שמרו על עצמכם!" הוא קורא ומשאיר אותך ואת תמי לבד ביער.[/QUOTE
"להתראות ז'ק" אקרא ואביט בתמי, "חשבתי שחיסול התנועות זאת מטרה חשובה" אומר לתמי, "חייבים לעשות את זה" אוסיף, "ככל שנתאמן תהיי חזקה יותר ותוכלי לחזור ללמוד אצל האליט,אל תיתני לחלום שלך לפגוע במטרה שלנו,ואם זה יפריע,אז אני לא יפריע לך להגשים את החלום שלך,אחרי הכל אני רוצה שיהיה לך טוב,נזוז" אומר לה ונתחיל ללכת מהכיוון שז'ק אמר, "כשנגיע לעיר נתחיל להתאמן עם כולם,נחפש מאמנים או נתאמן לבד,איך את הולכת להילחם על החלום שלך?" אשאל אותה בעודינו הולכים,אשחרר את אזוריל ואחזיק אותו בידי ואתן לו לאכול, "אזוריל ארוחת בוקר זה דבר חשוב מאוד" אומר לו בחיוך בעודו אוכל כשאני מחזיק אותו,אזכר שיובאבה אמרה שחשוב להאכיל אותו שלוש ארוחות ביום
-
[B]ניל~[/B]
אתה הולך יחד עם סניזל מסביב לאגם, ולפתע אתה מבחין בנער בן גילך, היושב ומנסה לדוג במי האגם [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg502/scaled.php?server=502&filename=morganb.png&res=crop[/IMG]. ליד הנער מרחפת פוקימון צהובה וגדולה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/35/Spr_5b_416.png[/IMG]. לפתע, משהו עולה בחכתו של הנער ואתה מבחין מיד שזה סקווירטל ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/5/59/Spr_5b_007.png[/IMG]). הנער מנער את ראשו ומשחרר את הפוקימון בחזרה למים וממשיך לדוג.
לפתע הוא מבחין בך "או שלום לך!" הוא אומר בחיוך "הלכת לאיבוד?" הוא שואל.
[B]פלינט~[/B]
"אני לא יודעת איך אעשה את זה. אבל אני אחזור ללמוד תחת האלופה!" אומרת תמי בנחישות "אבל רק אחרי שאנצח את התנועות האלה!" מוסיפה, בזמן שאתה משחרר את אזוריל מהפוקדור שלו ומביא לו לאכול.
"אני מצטערת, אבל לראות את ז'ק שוב, זה פשוט העלה בי זיכרונות של פעם" היא אומרת ומשפילה את עיניה ומבטיה באזוריל, אשר אוכל בתאבון.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352566][B]
[B]פלינט~[/B]
"אני לא יודעת איך אעשה את זה. אבל אני אחזור ללמוד תחת האלופה!" אומרת תמי בנחישות "אבל רק אחרי שאנצח את התנועות האלה!" מוסיפה, בזמן שאתה משחרר את אזוריל מהפוקדור שלו ומביא לו לאכול.
"אני מצטערת, אבל לראות את ז'ק שוב, זה פשוט העלה בי זיכרונות של פעם" היא אומרת ומשפילה את עיניה ומבטיה באזוריל, אשר אוכל בתאבון.[/QUOTE]
"חיבבת אותו?" אשאל לפתע, "זיכרונות מהעבר זה אומר אהבה או סתם זיכרונות? מה למדתם? איך מתקבלים בכלל ללימודים כאלה?" אשאל את תמי בהתעניינות, "אזוריל אתה הפוקימון הכי חמוד שאני מכיר!" אומר לו בחיוך ואצחק בחמידות, אתפוס את לחיו ואנער אותן מעט (כמו דודות XD) ואלטף את ראשו בחיבה רבה בעודי הולך
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352566][B]ניל~[/B]
אתה הולך יחד עם סניזל מסביב לאגם, ולפתע אתה מבחין בנער בן גילך, היושב ומנסה לדוג במי האגם [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg502/scaled.php?server=502&filename=morganb.png&res=crop[/IMG]. ליד הנער מרחפת פוקימון צהובה וגדולה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/35/Spr_5b_416.png[/IMG]. לפתע, משהו עולה בחכתו של הנער ואתה מבחין מיד שזה סקווירטל ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/5/59/Spr_5b_007.png[/IMG]). הנער מנער את ראשו ומשחרר את הפוקימון בחזרה למים וממשיך לדוג.
לפתע הוא מבחין בך "או שלום לך!" הוא אומר בחיוך "הלכת לאיבוד?" הוא שואל.
[/QUOTE]
סקווירטל *~*
------------------------------------------
"תאמת שלא באתי לכאן לחפש פוקימון מים, בדיוק כמו האחד ששיחרת"אומר ואצחק טיפה.
"שמי ניל"
-
[B]פלינט~[/B]
"אני והוא היינו חברים קרובים כשלמדנו שם." אומרת תמי "ולא מתקבלים ללימודים שם, אני נבחרתי כשהייתי בת שש ע"י האלופה עצמה. בעקרון למדנו שם על אימון פוקימונים, וכל אחד מאיתנו התמקד בסוג אחד של פוקימונים והתחיל לחקור על הסוג. בגלל זה אני טובה עם פוקימוני אבן. כמעט תשע שנים למדתי עליהם והתאמנתי איתם" מוסיפה תמי ואתה מהנהן ומחמיא לאזוריל המחייך בשמחה אליך.
כעבור שעה של הליכה, אתם מבחינים בילדה קטנה ובלונדינית המטיילת ביער [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg207/scaled.php?server=207&filename=41099715.png&res=landing[/IMG] המציעה לאחד מכם קרב.
"נראה לי כדאי שאתה תלחם מולה" תמי פונה אליך בחביבות.
[B]ניל~[/B]
כדאי שתחליף מהמדים :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מורגן" מציג את עצמו הנער "ובכן יש לך פה המון פוקימוני מים. אבל לרוב הם שוחים בפנים. יש לך חכה?" הוא שואל בחיוך.