נותרו לי רק עוד 8 ביצי הפתעה, זה יספיק לי לעוד שבוע.
Printable View
נותרו לי רק עוד 8 ביצי הפתעה, זה יספיק לי לעוד שבוע.
אביזי,ברצינות?
[quote=Veigar;1388184]אביזי,ברצינות?[/quote]
סליחה?
זה יספיק לך ליותר משבוע
[quote=Veigar;1388186]זה יספיק לך ליותר משבוע[/quote]
שמונה ימים = שבוע לכל צורך מעשי.
(יתר על כן, בצרפתית לפעמים אומרים 'שמונה ימים' ומתכוונים לשבוע, ולפעמים אומרים 'חמישה עשר ימים' ומתכוונים לשבועיים. זה רק מוכיח כמה משוגעים הצרפתים)
בשבוע יש 7 ימים :s זה מתאים לשבוע ועוד יום
[quote=Veigar;1388188]בשבוע יש 7 ימים :s זה מתאים לשבוע ועוד יום[/quote]
כתבתי [B]לכל צורך מעשי[/B]. אפשר לאמר שביצי ההפתעה יספיקו לי עד השנה העברית החדשה. (למרות שגם זה לא, כי בכ"ט באלול כבר לא יהיו לי ביצי הפתעה)
עוד 11 ימים מומולדת D:
ניץ יאחרמנית <<
מזל טוב איתי
עוד 4 ימים אני פה 3 שנים
[QUOTE=LordAbizi;1388087]
ואגב, מבחינת לוגית, החתימה של Amitlv כן טוענת שאם אתה לא עומד על שתי רגליים אז אתה לא בן אדם.
[/QUOTE]
!
אם אביזי אמר זה אומר שאני צודק
I WIN ):
[quote=The Brain;1388213]!
אם אביזי אמר זה אומר שאני צודק
I WIN ):[/quote]
אתה מוציא את דבריי מהקשר. הוספתי בהודעה ההיא גם שהעולם שלנו לא עובד על לוגיקה, אז זה שמשהו מתחייב מחוקי הלוגיקה לא אומר הרבה.
אביזי,אתה פשוט לא יכול לקבל את זה שבנאדם באמת מחמיא לך?
[quote=Veigar;1388216]אביזי,אתה פשוט לא יכול לקבל את זה שבנאדם באמת מחמיא לך?[/quote]
זו לא הייתה מחמאה. הוא משתמש בעובדה שאני סוג של כל-יודע-שלא-טועה לתועלתו האישית.
[QUOTE=LordAbizi;1388215]אתה מוציא את דבריי מהקשר. הוספתי בהודעה ההיא גם שהעולם שלנו לא עובד על לוגיקה, אז זה שמשהו מתחייב מחוקי הלוגיקה לא אומר הרבה.[/QUOTE]
מה אכפת לי על מה העולם עובד?
הציטוט מבחינה לוגית אומר שנכים למיניהם לא יכולים להיות בני אדם, שזה מה שאמרתי מההתחלה.
אני צדקתי, הם טעו, סוף הסיפור ):
[QUOTE=LordAbizi;1388217]זו לא הייתה מחמאה. הוא משתמש בעובדה שאני סוג של כל-יודע-שלא-טועה לתועלתו האישית.[/QUOTE]
זאת כן הייתה מחמאה
בערך ):
[quote=The Brain;1388218]מה אכפת לי על מה העולם עובד?
הציטוט מבחינה לוגית אומר שנכים למיניהם לא יכולים להיות בני אדם, שזה מה שאמרתי מההתחלה.
אני צדקתי, הם טעו, סוף הסיפור ):
זאת כן הייתה מחמאה
בערך ):[/quote]
מה שאני מנסה לאמר זה שהעובדה שמשהו הוא לא נכון לא מעניינת כל כך הרבה אנשים בעולם. יופי לך שאתה צודק, אבל אל תצפה שזה יניב איזשהי תועלת.