L יותר טוב (:
Printable View
L יותר טוב (:
אבל עדיין!
זה ממש מעצבן אותי למה להרוג כל כך הרבה אנשים שהם לא פושעים?! אויי לייטו.. אתה כזה מעצבן-_-
[QUOTE]מונדו אתה סקראב?[/QUOTE]
מה זאת אומרת סקראב?
[QUOTE]ציטוט:
פורסם במקור על ידי mundo_master
מגיב למרות שבטוח יתעלמו ממני
היי[/QUOTE]
היי מה קורה?
זה או זה או שמגלים שהוא קירא
[quote=Wendy;1398417]אבל עדיין!
זה ממש מעצבן אותי למה להרוג כל כך הרבה אנשים שהם לא פושעים?! אויי לייטו.. אתה כזה מעצבן-_-[/quote]
חכי כשתגיעי לCode Geass. אז תראי מה זה טבח של חפים מפשע...
[QUOTE=Wendy;1398413]אבל אני לא מבינה!? למה הוא היה צריך להרוג את הקרובים של האיש ההוא ואת הfbi?!זה עוד משחק מחשבתי שלו?![/QUOTE]
זה לא הקרובים זה עוד סוכני FBI הוא הרג אותם כדי שלא יעקבו אחריו אבל הוא לא ידע שL עקב אחרי זה.
לייט יהרוג עוד מלא חפים מפשע.
כולם רמה 52-53 ונשאלת השאלה האם ללכת לליגה או לאמן עוד 5 רמות?
[QUOTE=LordAbizi;1398420]חכי כשתגיעי לCode Geass. אז תראי מה זה טבח של חפים מפשע...[/QUOTE]
בא לי לראות את זה תכלס, שווה להתחיל או לראות קודם code break או hunterXhunter?
[QUOTE=mundo_master;1398418]מה זאת אומרת סקראב?
היי מה קורה?[/QUOTE]
מה שאתה, נאב
הוא הרג את הארוסה של ריי פנבר,בגלל שהיא הייתה יכולה לגלות למשטרה ול-l פרט מאוד חשוב...שהוא יכול להרוג חוץ מהתקף לב
הוא הורג פושעים וגם כאלה שיכולים לסכן אותו ואת המטרה שלו
מה זאת אומרת נאב? האם אתה מתכוון לנוב?
[quote=scrapi;1398423]בא לי לראות את זה תכלס, שווה להתחיל או לראות קודם code break או hunterXhunter?
מה שאתה, נאב[/quote]
אני לא יודע מה אלו שתי האנימות האחרות, אז תראה CODE GEASS ואת CODE GEASS R2 בהקדם האפשרי. הפורום הזה משתוקק לאנשים שסיימו לראות את האנימה הזו.
[QUOTE=LordAbizi;1398426]אני לא יודע מה אלו שתי האנימות האחרות, אז תראה CODE GEASS ואת CODE GEASS R2 בהקדם האפשרי. הפורום הזה משתוקק לאנשים שסיימו לראות את האנימה הזו.[/QUOTE]
סבבה
קוד ברייק הולך להתחיל בעוד כמה ימים
אם יש לך זמן פנוי אתה יכול לראות במקביל,את Hxh תראה באופן רציף,את Cb את הפרק השבועי כל שבוע,אגב,גם אני אוהב יוגי הו (:
הלכתי לאכול
ביי ): שונא לאכול בסוכה
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398424]הוא הרג את הארוסה של ריי פנבר,בגלל שהיא הייתה יכולה לגלות למשטרה ול-l פרט מאוד חשוב...שהוא יכול להרוג חוץ מהתקף לב
הוא הורג פושעים וגם כאלה שיכולים לסכן אותו ואת המטרה שלו[/QUOTE]
הוא הרג אותה? לא נתנו לזה הסבר מפורש באנימה... הסבירו על במנה?
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398428]קוד ברייק הולך להתחיל בעוד כמה ימים
אם יש לך זמן פנוי אתה יכול לראות במקביל,את Hxh תראה באופן רציף,את Cb את הפרק השבועי כל שבוע,אגב,גם אני אוהב יוגי הו (:[/QUOTE]
עם יוגי זה היה אדיר, מאז זה נהיה סבבה, סביר ואז מעפן עם האופנועים.
למרות שמה שמיוחד שמה זה שכל עונה גדל לראשי השיער במלא