-
[quote][i]Originally posted by eevee[/i]@Nov 21 2008, 07:53 AM
[b] 1.טוב מאוד שלא פרסמת!
2.יואו המון אני מכיר ואני לא גמרתי לקורא כי אני חייב ללכת לחתונה אז תאחלו לי הצלחה.. [/b][/quote]
ביי
עכשיו אבל?
מוזר
תהנה
אסף
אני יודעת
אבל אף אחת מהם לא הכרתי
יש גם אחד כזה שאני ראיתי בפארודיה
אמא שלך כל כך שעירה שהשפה היחידה שהיא יודעת זה וויקית (וויקי השעיר ההוא ממלחמת הכוכבים)
-
-
-
-
-
-
-
באק.
אני חולה =[
כן כן כמה חבל.
אתמול היה לי מלא נזלת והרגשתי כאילו אני עומד להקיא.
היה לי חום של 39!!!!!
לקחתי מהר כדור להורדת חום, זה עזר.
אבל הייתי מאוד חלש, בקושי עמדתי, הלכתי לשירותים ובסוף אנ י פשוט נפלתי על הרצפה וכמעט התעלפתי בגלל חוסר נוזלים.
שתיתי מים ובחצות חזרתי לישון אחרי שהתאוששתי.
היום אין לי כל כך חום אבל עדיין אני קצת חלש ורפוי.
-
-
קדימה תלמידים, בוא נחזור על המוטו שלנו-
לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות,
אוי יש הפסקת צהריים!
-
[quote][i]Originally posted by Pizza[/i]@Nov 21 2008, 10:41 PM
[b] קדימה תלמידים, בוא נחזור על המוטו שלנו-
לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות, לעשות הודעות,
אוי יש הפסקת צהריים! [/b][/quote]
WTF?!?!
-
תשנו כותרת לויוה לה טרינר או שאני תובע אתכם על העתקה C:
-
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Nov 21 2008, 10:58 PM
[b] תשנו כותרת לויוה לה טרינר או שאני תובע אתכם על העתקה C: [/b][/quote]
C:
-
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Nov 21 2008, 10:58 PM
[b] תשנו כותרת לויוה לה טרינר או שאני תובע אתכם על העתקה C: [/b][/quote]
יאלה!