-
[QUOTE=Ilan;1412374]את פשוט מנהלת וזהו.. תציבי סטנדרטים למשחקים ופשוט תעמדי בהם תעשי משהו כזה שהפתיח חייב להיות 10 שורות בלי שגיאות כתיב ופיסוק ובנושא שיעניין את המשתתפים במשחק..
[COLOR="Yellow"]ראיתי את הפרק בSAO יותר מדי אצ'י.. פאקינג כמעט עשו טנטקלס רייפ לאסונה.. האנימה הזאת נהיית יותר ויותר מוזרה על כמה אני מתערב שקיריטו "באורך פלא" עוקף את כל ההגנות ופשוט מגיע לאסונה?
צריך לפתוח אשכול לSAO.. הרבה ספוילרים..[/COLOR][/QUOTE]
תכיר
אלו=סאו+kiss X sis
-
סאו נהיה הזוי מדי.......
I like it
-
-
[QUOTE=May Chan;1412385]הייי.[/QUOTE]
כחולים!!
-
כמעת כל האשכולם המוצגים כחולים
-
[QUOTE=DragonPlatypus;1412388]כחולים!![/QUOTE]
כן!!! תחי הצבע הכחול ותת הכותרת האדומה!
איזה מגניבים אנחנו.
עריכה:
או רגע, התת כותרת אדומה נעלמה ._. טוב לא נורא
עדין כחול~!D:
-
[QUOTE=May Chan;1412391]כן!!! תחי הצבע הכחול ותת הכותרת האדומה!
איזה מגניבים אנחנו.
עריכה:
עדין כחול~!D:[/QUOTE]
כע, התבאסתי שאני בלי אדום :-(
-
-
[QUOTE=scrapi;1412378]תכיר
אלו=סאו+kiss X sis[/QUOTE]
הגזמת.. קיס X סיס זה אצ'י מוחלט פשוט אצ'י עם הארם כמו טו לוב רו פה האצ'י הוא אלמנט שמופיע הרבה פחות מאשר באנימות/מנגות אצ'י האלו..
זה פאן סרביס אבל האמת לא כזה מעניין.. עדיף אם היו מוותרים על זה ומוסיפים עוד קרב לאצ'י יש אנימות אצ'י חבל שהורסים את הסדרה עם זה.
-
-
לא, אם יש לי זמן או שאני משחק לול או שאני קורא את Strongest Disipline Kenichi.. או גינטאמה..
(ואני עוקב אחרי וואן פיס וsao כדי לא לצבור פער) (וסבב המנגות השבועי ,Fairy Tail,Coe,twogk,op,naruto,bleach,beezelbub)
-
[QUOTE=Ilan;1412398]לא, אם יש לי זמן או שאני משחק לול או שאני קורא את Strongest Disipline Kenichi.. או גינטאמה..
(ואני עוקב אחרי וואן פיס וsao כדי לא לצבור פער) (וסבב המנגות השבועי Coe,twogk,op,naruto,bleach,beezelbub)[/QUOTE]
אבל כל מה שכתבת גרוע
וFATE זה מעולה ):
-
מה גרוע? וואן פיס? נארוטו?
כמה פרקים יש לfate אם זה קצר אשקול לראות את זה.
-
[QUOTE=DragonPlatypus;1412388]כחולים!![/QUOTE]
[QUOTE=Amitlv;1412389]כמעת כל האשכולם המוצגים כחולים[/QUOTE]
[QUOTE=May Chan;1412391]כן!!! תחי הצבע הכחול ותת הכותרת האדומה!
איזה מגניבים אנחנו.
עריכה:
עדין כחול~!D:[/QUOTE]
i hate u all
-
[QUOTE=Ilan;1412402]מה גרוע? וואן פיס? נארוטו?
כמה פרקים יש לfate אם זה קצר אשקול לראות את זה.[/QUOTE]
הכלללללללל ):
FATE ZERO זה 25 פרקים
FATE STAY NIGHT בעיקרון זה 24 אבל אנשים אומרים שבמקום זה עדיף לראות את UNLIMITED BLADE WORKS שזה סרט שהוא בעצן אלטרנטיבה לעלילה של FATE STAY NIGHT
אז זה או 49 פרקים או 25+סרט
או שאם אתה אוהב לקרוא ספרים ודברים כאלה יש לFATE STAY NIGHT וויז'ואל נובל אבל הוא ממש ארוך חח