-
[QUOTE=Hit Man;1514660]קניתי לי מעמד למדליות.
[IMG]https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/312746067_10226982432442480_1121842600867693382_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=wEmC9AaTdXMAX-UIA5S&_nc_ht=scontent.fsdv2-1.fna&oh=00_AfBMzqkP_69NHsjYg-z58L7ug6RRDR1aFgaVO1TUp93BXA&oe=636DD646[/IMG][/QUOTE]
אלוף. איזה כיף לראות את זה.
-
-
עוד שבוע עד ליציאת דור 9 בפוקימון.
-
מקרה חריג בפורום - אני פותח נושא חדש.
-
למה לא לכתוב את זה בנושא המרוכז של האנימה הזאת?
-
-
שאלה אקראית: איך boruto בימינו? הפסקתי לצפות בזה בפרק 30 כי זה הרגיש כמו פשוט מחזור של נארוטו המקורי. אותם רעיונות, כמעט אותן עלילות...
אבל מעיון בכותרות של סרטונים שיוטיוב מציע לי ומבלי לצפות בהם יותר מדי, נראה שקרו שם כמה דברים מוזרים, כמו זה שה nine tailed fox מת, שדודנים של kaguya הגיעו מהחלל ונלחמו בכולם, ושנארוטו הכריז מלחמה על כל שאר הקאגים?? אז אם מישהו בעניינים, מעניין אותי לשמוע איך זה בימינו... עדיין לא מבטיח שיש לי זמן לצפות בזה בכלל...
-
[QUOTE=LordAbizi;1514679]שאלה אקראית: איך boruto בימינו? הפסקתי לצפות בזה בפרק 30 כי זה הרגיש כמו פשוט מחזור של נארוטו המקורי. אותם רעיונות, כמעט אותן עלילות...
אבל מעיון בכותרות של סרטונים שיוטיוב מציע לי ומבלי לצפות בהם יותר מדי, נראה שקרו שם כמה דברים מוזרים, כמו זה שה nine tailed fox מת, שדודנים של kaguya הגיעו מהחלל ונלחמו בכולם, ושנארוטו הכריז מלחמה על כל שאר הקאגים?? אז אם מישהו בעניינים, מעניין אותי לשמוע איך זה בימינו... עדיין לא מבטיח שיש לי זמן לצפות בזה בכלל...[/QUOTE]
לא זכור לי שנארוטו הכריז מלחמה.
עדיף שתראה משהו אחר מל.חזור לבורטו זה עדיין חרא
-
אני חושב שהקאגים דרשו משהו מבורוטו, ונארוטו לא היה מוכן להיענות לדרישה שלהם, ואז הם הלכו קצת מכות. אבל כן, אני לא חושב שבאמת התכוונתי לצפות בבורוטו. למעשה אני לא חושב שיש לי כל כך זמן לצפות במשהו חדש בימים אלו....
-
אז מי משחק במשחקים החדשים? איך זה עד כה? מה השישייה שלכם?
-
[QUOTE=Hit Man;1514682]אז מי משחק במשחקים החדשים? איך זה עד כה? מה השישייה שלכם?[/QUOTE]
אני, אין לי ממש שישייה כרגע.
-
אני תופס כל מה שאני רואה. משתדל לשמור בשישייה רק כאלה שהם דור 9.
-
[IMG]https://i.imgur.com/1D6yZzY.png[/IMG]
-
-
אוף, הדודה שלי לנארוטו הולכת וגדלה בימים האחרונים, אבל אני רק חושב על מה זה ייקח: נארוטו זה 200 ומשהו פרקים ושיפודן זה 500 פרקים, ובערך חצי מזה הם פילרים. עכשיו, חלקם פילרים נחמדים, אבל הטרחה הזאת של לבדוק כל פרק האם הוא חשוב או לא... ובנוסף, אני גם יודע שה pacing האיטי והחזרה על אותן מילים וסצינות שיש בחלקים מסויימים יוציא אותי מגדרי... אבל אני בטוח למדי שיהיו די הרבה קטעים שאני עדיין אהנה מהם אם אני אצפה בהם! אוף, זה כל כך מתסכל.