-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 12 2009, 10:50 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
"צוות כפול, פידגי'אוטו!" קורא פלקנר. גאביט מגיח החוצה ושולח זעם דרקון לעבר פידג'יאוטו שמשתכפל וזעם הדרקון פוגע בכפיל מזוייף "מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר, ופידגי'אוטו עף קדימה עם השכפולים, מבלבל מעט את גאביט ופוגע בו עם המתקפה. [/b][/quote]
"סופת חול וז זעם דרקון!"
-
[b]ג'יי~[/b]
מתקפת חול, ואם תטעה עוד פעם אני אתעלם מההתקפה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גאביט משתמש במתקפת חול ומצליח לפגוע בפידג'יאוטו, ומבלבל אותו, ואז הוא פוגע בו עם זעם הדרקון. פידג'יאוטו נפצע קשה "אס שמיים!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו מתאושש, ומצליח לפגוע חזק בגאביט.
[b]ארתור~[/b]
"יש לך את חדר האוכל בקומה מתחת" היא אומרת לך.
[b]עומר~[/b]
אתם נכנסים אל תוך האופנוע והשוטרת ג'יני מתחילה לנסוע במהירות, ואחרי כמה דקות אתם מגיעים למערה, ואתם רואים שם את קורט, אותו פגשתם מקודם "הם תפסו את הנערה ונכנסו לתוך המערה" הוא אומר לך. אתה רואה שהוא קצת פצוע בפניו "צריך להיכנס פנימה" אומרת השוטת ג'יני, וכעבור כמה שניות מופיעים עוד 3 ניידות משטרה וכ12 שוטרים מגיחים מהם. הם במהרה חוסמים את האזור וכל אחד מוציא גרואולייט.
[b]קיט~[/b]
"התחמק!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתחמק בקלות מהמתקפה של טיילו "מתקפת כנף!" מצווה פקלרנ, וסטראביה פוגע בטיילו ופוצע אותו בינוני "אס שמיים!" מצווה פלקנר.
[b]ג'ייסון~[/b]
גלייגר לא מגיב וממשיך לישון. באלספראוט ממשיך לפגוע בו עם הצלפת גפן. באלספראוט משתמש כעת בעלי תער ופוגע בגלייגר שמתגלגל ונופל על הקרקע. לפתע, הוא פוקח עיניים ומתעורר.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 13 2009, 11:53 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
גלייגר לא מגיב וממשיך לישון. באלספראוט ממשיך לפגוע בו עם הצלפת גפן. באלספראוט משתמש כעת בעלי תער ופוגע בגלייגר שמתגלגל ונופל על הקרקע. לפתע, הוא פוקח עיניים ומתעורר. [/b][/quote]
"כל הכבוד גלייגר,תקוף אותו בעוקץ רעל!צא!"אני צועק לו.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
"יש לך את חדר האוכל בקומה מתחת" היא אומרת לך. [/b][/quote]
אני יורד למטה לאכול לי משהו טעים
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתם נכנסים אל תוך האופנוע והשוטרת ג'יני מתחילה לנסוע במהירות, ואחרי כמה דקות אתם מגיעים למערה, ואתם רואים שם את קורט, אותו פגשתם מקודם "הם תפסו את הנערה ונכנסו לתוך המערה" הוא אומר לך. אתה רואה שהוא קצת פצוע בפניו "צריך להיכנס פנימה" אומרת השוטת ג'יני, וכעבור כמה שניות מופיעים עוד 3 ניידות משטרה וכ12 שוטרים מגיחים מהם. הם במהרה חוסמים את האזור וכל אחד מוציא גרואולייט. [/b][/quote]
אני מוציא את נידורינה וניכנס איתם גם~
-
[b] [b]קיט~[/b]
"התחמק!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתחמק בקלות מהמתקפה של טיילו "מתקפת כנף!" מצווה פקלרנ, וסטראביה פוגע בטיילו ופוצע אותו בינוני "אס שמיים!" מצווה פלקנר. [/b][/quote]
"טיילו! תשתמש במיקוד אנרגיה ואז במתקפה מהירה!"
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
מתקפת חול, ואם תטעה עוד פעם אני אתעלם מההתקפה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גאביט משתמש במתקפת חול ומצליח לפגוע בפידג'יאוטו, ומבלבל אותו, ואז הוא פוגע בו עם זעם הדרקון. פידג'יאוטו נפצע קשה "אס שמיים!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו מתאושש, ומצליח לפגוע חזק בגאביט. [/b][/quote]
"מיתקפת חול ואז בלימה!"
-
[b]ג'יי~[/b]
גאביט שולחת מתקפת חול לעבר פידג'יאוטו שנעלם לפתע. גאביט לא יודע איפה הוא והוא סופג פגיעה ישירה בפעם השנייה של אס השמיים, ונפצע בינוני-קשה. לאחר מכן, פידג'יאוטו יוצא לעברו עם מתקפת כנף אך גאביט חוסם את ההתקפה עם בלימה. שניהם פצועים קשה.
[b]קיט~[/b]
"מהר!" קורא פלקנר. טיילו מתחיל למקד אנרגיה ומסיים למקד אותה, אך סופג מכה ישירה של אס שמיים ונפצע קשה. טיילו מנסה לתקוף, אך נכשל.
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את נידורינה ואתם נכנסים פנימה, ולצידכם קורט והשוטרת ג'יי כאשר שאר החיילים שומרים מבחוץ למקרה שיבואו חיילים נוספים מצוות רוקט. אתם מתקדמים אט אט פנימה, המערה מעט לחה ומחליקה. לפתע, אתם מגיעים אל חלל מערה גדול. אתם מבחינים בעשרת חיילי צוות רוקט סביב מכונה גדולה של קדיחה שקודחת בקיר, ובצד קשורה שיר, כאשר הסינדיקוויל שלה ובאטרפרי לכודים בכלוב לידה. הם עוד לא הבחינו בכם.
[b]ארתור~[/b]
אתה יורד לחדר האוכל ולוקח לך משהו לאכול. באמצע האוכל הפוקימונים שלך מגיחים החוצה וגם הם נראים רעבים.
[b]ג'ייסון~[/b]
התבלבלתי, היית מול הוט-הוט XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר עף גבוה וצולל לעבר הוט-הוט ופוגע בו קשה מאוד, והוט-הוט מתעלף "זור הוט-הוט! צא החוצה, באלספראוט!" קורא הנזיר ומשחרר את הפוקימון השני שלו. "הצלפת גפן!" מצווה הנזיר ובאלספראוט מצליף בגלייגר ופוצע אותו קשה. גלייגר תשוש.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 14 2009, 06:18 PM
[b] [b]קיט~[/b]
"מהר!" קורא פלקנר. טיילו מתחיל למקד אנרגיה ומסיים למקד אותה, אך סופג מכה ישירה של אס שמיים ונפצע קשה. טיילו מנסה לתקוף, אך נכשל. [/b][/quote]
"קדימה טיילו! תראה לו שאתה לא פחות טוב ממנו! מכת כנף!"
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
התבלבלתי, היית מול הוט-הוט XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר עף גבוה וצולל לעבר הוט-הוט ופוגע בו קשה מאוד, והוט-הוט מתעלף "זור הוט-הוט! צא החוצה, באלספראוט!" קורא הנזיר ומשחרר את הפוקימון השני שלו. "הצלפת גפן!" מצווה הנזיר ובאלספראוט מצליף בגלייגר ופוצע אותו קשה. גלייגר תשוש. [/b][/quote]
"גלייגר תחזור"אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור,"האונדור מוכן לקרב?"אני שואל אותו,"תשתמש בצחרה ותתקוף אותו בגחלת".
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה יורד לחדר האוכל ולוקח לך משהו לאכול. באמצע האוכל הפוקימונים שלך מגיחים החוצה וגם הם נראים רעבים. [/b][/quote]
"אוי חברה שכחתי אותכם קחו תאכלו גם" אומר להם בצחוק ואתן להם אוכל
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
גאביט שולחת מתקפת חול לעבר פידג'יאוטו שנעלם לפתע. גאביט לא יודע איפה הוא והוא סופג פגיעה ישירה בפעם השנייה של אס השמיים, ונפצע בינוני-קשה. לאחר מכן, פידג'יאוטו יוצא לעברו עם מתקפת כנף אך גאביט חוסם את ההתקפה עם בלימה. שניהם פצועים קשה. [/b][/quote]
"בוא ננסה זעם דרקון!"
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את נידורינה ואתם נכנסים פנימה, ולצידכם קורט והשוטרת ג'יי כאשר שאר החיילים שומרים מבחוץ למקרה שיבואו חיילים נוספים מצוות רוקט. אתם מתקדמים אט אט פנימה, המערה מעט לחה ומחליקה. לפתע, אתם מגיעים אל חלל מערה גדול. אתם מבחינים בעשרת חיילי צוות רוקט סביב מכונה גדולה של קדיחה שקודחת בקיר, ובצד קשורה שיר, כאשר הסינדיקוויל שלה ובאטרפרי לכודים בכלוב לידה. הם עוד לא הבחינו בכם.
[/b][/quote]
"טוב בואו נשחרר את שיר קודם ואז ניסתער עליהם?" אני שואל אותם בלחש.
-
[b]עומר~[/b]
"כן" לוחשת השוטרת ג'יני ואתה והיא מתקרבים אל עבר שיר שמבחינה בכם ומנסה להשמיע קול. אתם מתקדמים לאט לאט ומצליחים לשחרר אותה, אולם אז מבחינה בכם אחת החיילות "עיצרו!" היא צועקת וכל עשרת הרוקטים מסתובבים לעברכם "כולכם במעצר" אומרת השוטרת ג'יני "לא נראה לנו! צאו אקנס!" צועקים כולם ומשחררים את האקנס שלהם החוצה "עוקצי רעל!" הם קוראים ועשרות עוקצי רעל עפים לכיוונכם, ואתם ממהרים לתפוס מחסה. המכונה ממשיכה לעבוד בינתיים. סינדיקוויל ובאטרפרי עדיין לכודים בתוך כלוב.
[b]ג'יי~[/b]
גאביט מתרומם מהר יותר מאשר פידג'יאוטו ושולח זעם דרקון שפוגע בו ישירות והוא מתרסק על הקרקע, מעולף "פידג'יאוטו לא יכול להילחם יותר, גאביט מנצח!" מכריז השופט "חזור פידג'יאוטו" אומר פלקנר ומחזיר אותו "אולי ניצחת את הפידג'יאוטו שלי, אך בוא נראה אותך מתמודד כנגד סטראביה! צא!" הוא קורא ומשחרר החוצה סטראביה שנראה מאוד חזק.
[b]ארתור~[/b]
אתה והפוקימונים שלכם אוכלים ארוחת ערב וכעבור עשר דקות כולכם מסיימים לאכול. אתה מרגיש מנומנם.
[b]ג'ייסון~[/b]
גלייגר מוחזר, והנדוואר מזנק לשדה הקרב. הוא משתמש בצרחה ומוריד את רמת ההגנה של באלספראוט, ואז פוגע בו עם גחלת שמשפיעה עליו די חזק ופוצעת אותו בינוני "באלספראוט, אבקת רעל!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט שולח אבקת רעל שמתקרבת במהירות לעברו של הנדוואר.
[b]קיט~[/b]
"התחמק מההתקפה ותן לו מכת כנף משלך!" מצווה פקלרנ. טיילו מתרומם לאוויר ועף לעבר סטראביה עם מתקפת כנף, אך סטראביה מנצל את המהירות שלו ומתחמק בקלות, ולאחר מכן פוגע ישירות בטיילו עם מתקפת כנף. טיילו נופל על הקרקע, מעולף. "טיילו לא יכול להילחם, סטראביה מנצח!" מכריז השופט.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 16 2009, 01:01 AM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
גלייגר מוחזר, והנדוואר מזנק לשדה הקרב. הוא משתמש בצרחה ומוריד את רמת ההגנה של באלספראוט, ואז פוגע בו עם גחלת שמשפיעה עליו די חזק ופוצעת אותו בינוני "באלספראוט, אבקת רעל!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט שולח אבקת רעל שמתקרבת במהירות לעברו של הנדוואר.
[/b][/quote]
"האונדור תקפוץ ותתחמק מאבקת הרעל ותתקוף שוב בגחלת!" אני אומר לו.