-
[QUOTE=monster;728636][B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער.אזוריל רואה זאת ומתחמק מהעלי הטער של צ'יקו.אזוריל משתמש באקדח מים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח ומקפיאה את החור של סטיליקס.לפתע סטיליקיס יוצא מהבור שלו ומשתמש בצווחה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.רקס אומר"כול הכבוד סטיליקס אתה חזק.עכשיו זנב ברזלעל קאקוה."סטיליקס משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ציפיתי למתקפה הזאת ידידי קראקונה קפוץ לו על הראש כדי שהוא יפגע בעצמו ואז תשתמש בפעימת מים משולבת עם משאבת הידרו!"
-
[quote=monster;728496][B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויג מחכה לרגעה אחרון לקפוץ על גבו של כריינדוס.טרטויג מוצא את הרגע וקופץ לאוויר ומשתמש בשוטי גפן חזקים מאוד שפוגעים קשה בכריינדוס.כרינדוס מתעלף על הזירה של הקרב.רוקר מוציא פוכדור מכיסו ומכניס לשם את הכריינדוס שלו.רוקר אומר לך"כול הכבוד הג'וני נתת פייט מצוין תרצה את תג האבן?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ריולו מצליח להתחמק מזנב הרעל של סויפר.אתה מוציא פוכדור ומכניס לשם את ריולו שלך.אתה מוציא את גרוויל לזירה.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה חזק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק מן הכדור האנרגיה של גרוויל ונפגע קשה מהמכה.גבריאל אומר לך"זה לא חוקי קבענו 1 על 1 ל 2ע 1 אתה תשלם עלזה .סועיפר עוקץ רעל" סויפר משתמש בעוקץ רעל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יש לך מגבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על המגמר הזה.מגמר נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדדנד ונתח.מגמר יוצא מהפוכדור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]צ'יקו מורה להילחם מול אזוריל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]קאקוונה משתמש באקדח מים ויוצר מגן התנגדות שמגן עליו מאבנים חדות.קאקונה רץ אל סטילקס.כאשר קאקונה קרוב אל סטיליקיס הוא משגכר אליו פעימת מים.סטילקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.רקס אומר"מהלך יפהה עשית הקאקונה שלך.סטילקס חפירה"סטילקיס משתמש בחיפרה ונעלם מן הזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]אתם הולכים לחפש פוקימון אש אחר וראים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר למרק: "הנה פוקימון טוב, צא הרקרוס תתפס אותו ואז תעשה אס אווירי ותפיל אותו אל הרצפה".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא הרקרוס.הרקרוס מנסה לתפוס את הולפקיס אך לא מצליח.ולפקיס משתמש בלהביור שפוגע קשות בהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה קופץ לראשו של סטליקיס.סטיליקס עוצר את זנב הברזל ומעיף את קאקונה מראשו.קאקונה משתמש בפעימת מים משולבת עם משאבת הידרו.סטיליקיס לא מצלךיח להתחמק בזמן ונפגע מזה.רקס אומר"סטיליקס זנב ברזל אך אל תיתן לו לעלות על ראשך"סטיליקיס משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו קופץ על אזוריל ומשתמש בעלי טער שפוגעות באזוריל קשה.אזוריל משתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;728812][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא הרקרוס.הרקרוס מנסה לתפוס את הולפקיס אך לא מצליח.ולפקיס משתמש בלהביור שפוגע קשות בהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה קופץ לראשו של סטליקיס.סטיליקס עוצר את זנב הברזל ומעיף את קאקונה מראשו.קאקונה משתמש בפעימת מים משולבת עם משאבת הידרו.סטיליקיס לא מצלךיח להתחמק בזמן ונפגע מזה.רקס אומר"סטיליקס זנב ברזל אך אל תיתן לו לעלות על ראשך"סטיליקיס משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו קופץ על אזוריל ומשתמש בעלי טער שפוגעות באזוריל קשה.אזוריל משתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד כדי לנצח אותו".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.ידיו הופכת ללבנה.ולפקיס מצליחה להתחמק מהשבירת הלבנים שלהקרוס.הרקררוס משתמש באגרוף ממוקד.אגרופו הופך ללבן.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהאגרוף המוקד של הקרוס ולכן נפגעת.ולפקיס מתאששת.ולפקס משתמש בגחלת על הקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;728812][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו קופץ על אזוריל ומשתמש בעלי טער שפוגעות באזוריל קשה.אזוריל משתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"תפוצץ את הבועות עם עלי טער!" אני מורה לצ'יקו "שריטה!"
-
[QUOTE=monster;728496][B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מחכה לרגעה אחרון לקפוץ על גבו של כריינדוס.טרטויג מוצא את הרגע וקופץ לאוויר ומשתמש בשוטי גפן חזקים מאוד שפוגעים קשה בכריינדוס.כרינדוס מתעלף על הזירה של הקרב.רוקר מוציא פוכדור מכיסו ומכניס לשם את הכריינדוס שלו.רוקר אומר לך"כול הכבוד הג'וני נתת פייט מצוין תרצה את תג האבן?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
ריולו מצליח להתחמק מזנב הרעל של סויפר.אתה מוציא פוכדור ומכניס לשם את ריולו שלך.אתה מוציא את גרוויל לזירה.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה חזק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק מן הכדור האנרגיה של גרוויל ונפגע קשה מהמכה.גבריאל אומר לך"זה לא חוקי קבענו 1 על 1 ל 2ע 1 אתה תשלם עלזה .סועיפר עוקץ רעל" סויפר משתמש בעוקץ רעל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
יש לך מגבי
אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על המגמר הזה.מגמר נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדדנד ונתח.מגמר יוצא מהפוכדור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
צ'יקו מורה להילחם מול אזוריל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקוונה משתמש באקדח מים ויוצר מגן התנגדות שמגן עליו מאבנים חדות.קאקונה רץ אל סטילקס.כאשר קאקונה קרוב אל סטיליקיס הוא משגכר אליו פעימת מים.סטילקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.רקס אומר"מהלך יפהה עשית הקאקונה שלך.סטילקס חפירה"סטילקיס משתמש בחיפרה ונעלם מן הזירה.
מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]ג'ון
אתם הולכים לחפש פוקימון אש אחר וראים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא קבענו כלום! אם אתה רוצה תוציא עוד פוקימון שלך. תתחמק גרוויל ואז קליע זרעים." אני אומר.
-
[QUOTE=monster;728496][B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מחכה לרגעה אחרון לקפוץ על גבו של כריינדוס.טרטויג מוצא את הרגע וקופץ לאוויר ומשתמש בשוטי גפן חזקים מאוד שפוגעים קשה בכריינדוס.כרינדוס מתעלף על הזירה של הקרב.רוקר מוציא פוכדור מכיסו ומכניס לשם את הכריינדוס שלו.רוקר אומר לך"כול הכבוד הג'וני נתת פייט מצוין תרצה את תג האבן?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
ריולו מצליח להתחמק מזנב הרעל של סויפר.אתה מוציא פוכדור ומכניס לשם את ריולו שלך.אתה מוציא את גרוויל לזירה.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה חזק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק מן הכדור האנרגיה של גרוויל ונפגע קשה מהמכה.גבריאל אומר לך"זה לא חוקי קבענו 1 על 1 ל 2ע 1 אתה תשלם עלזה .סועיפר עוקץ רעל" סויפר משתמש בעוקץ רעל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
יש לך מגבי
אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על המגמר הזה.מגמר נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדדנד ונתח.מגמר יוצא מהפוכדור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
צ'יקו מורה להילחם מול אזוריל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקוונה משתמש באקדח מים ויוצר מגן התנגדות שמגן עליו מאבנים חדות.קאקונה רץ אל סטילקס.כאשר קאקונה קרוב אל סטיליקיס הוא משגכר אליו פעימת מים.סטילקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.רקס אומר"מהלך יפהה עשית הקאקונה שלך.סטילקס חפירה"סטילקיס משתמש בחיפרה ונעלם מן הזירה.
מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]ג'ון
אתם הולכים לחפש פוקימון אש אחר וראים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל שכדי שנלך מהר
-
[QUOTE=monster;728812][B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא הרקרוס.הרקרוס מנסה לתפוס את הולפקיס אך לא מצליח.ולפקיס משתמש בלהביור שפוגע קשות בהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה קופץ לראשו של סטליקיס.סטיליקס עוצר את זנב הברזל ומעיף את קאקונה מראשו.קאקונה משתמש בפעימת מים משולבת עם משאבת הידרו.סטיליקיס לא מצלךיח להתחמק בזמן ונפגע מזה.רקס אומר"סטיליקס זנב ברזל אך אל תיתן לו לעלות על ראשך"סטיליקיס משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו קופץ על אזוריל ומשתמש בעלי טער שפוגעות באזוריל קשה.אזוריל משתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה תשתמש בפעימת מים על הזנב ברזל כדי גם לפגוע בסטיליקס וגם להגן על עצמך ואז תתפוס אותו ותעתוף אותו במים עם סילון אקווה!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער.העלי טער מפוצצים את הבעות של אזוריל.צ'יקו רץ אל אזוריל ותוקף אותו בשריטה חזקקה.אזוריל לא מוותר להפסיד.אזוריל משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל הזנב הברזל של סטיליקס.זנבו של סטיליקס נפגע מהפעימת המים של קאקונה קשה.קאקונה יוצא בסילון אקוה אל סטיליקס.סטיליקס משתמש בצוחה וכך עוצר את הסילון האקוה של קאקונה ופוגע בקאקונה.רקס אומר"סטיליקס תשתמש מיד בניב חשמל זה יפגע בו קשה."סטיליקס משתמש בניב חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל ממהרים ללכת מן המגמר הפראי הזה.כעבור 2דקות אתם לא רואים אותו.אתם ממשיכים ללכתת וראים מערה מוזרה שממנה באים אורות מוזרים..לפתע להביור מפספס אותכם.אתם מבינים שזה מגמר רודף אחריכם .מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גבריאל אומר לך"צודק אך חשבתי שהחורים הרעים לא מרמים בקרבות.אלא הבחורים הרעים מרמים.אז אתה הבחור הרע ואני הטוב אין סיכוי .אני הרע."גרוויל זז הצידה ומתחמק מהעוקץ הרעל של סויפר.גרוויל משתמשב קליע זרעים חזקק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהקליע הזרעים של גרוויל.גבריאל אומר"סויפר זנבר על הכי חזק שלך."סויפר משתמש בזנב רעל.מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;732536][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער.העלי טער מפוצצים את הבעות של אזוריל.צ'יקו רץ אל אזוריל ותוקף אותו בשריטה חזקקה.אזוריל לא מוותר להפסיד.אזוריל משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל הזנב הברזל של סטיליקס.זנבו של סטיליקס נפגע מהפעימת המים של קאקונה קשה.קאקונה יוצא בסילון אקוה אל סטיליקס.סטיליקס משתמש בצוחה וכך עוצר את הסילון האקוה של קאקונה ופוגע בקאקונה.רקס אומר"סטיליקס תשתמש מיד בניב חשמל זה יפגע בו קשה."סטיליקס משתמש בניב חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל ממהרים ללכת מן המגמר הפראי הזה.כעבור 2דקות אתם לא רואים אותו.אתם ממשיכים ללכתת וראים מערה מוזרה שממנה באים אורות מוזרים..לפתע להביור מפספס אותכם.אתם מבינים שזה מגמר רודף אחריכם .מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גבריאל אומר לך"צודק אך חשבתי שהחורים הרעים לא מרמים בקרבות.אלא הבחורים הרעים מרמים.אז אתה הבחור הרע ואני הטוב אין סיכוי .אני הרע."גרוויל זז הצידה ומתחמק מהעוקץ הרעל של סויפר.גרוויל משתמשב קליע זרעים חזקק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהקליע הזרעים של גרוויל.גבריאל אומר"סויפר זנבר על הכי חזק שלך."סויפר משתמש בזנב רעל.מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
קראקונה תשתמש קרן קרח על ניב החשמל ותקפיא לו את הפה ואז תשתמש עליו בזנב אקוה!"
-
[quote=monster;732536][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש בעלי טער.העלי טער מפוצצים את הבעות של אזוריל.צ'יקו רץ אל אזוריל ותוקף אותו בשריטה חזקקה.אזוריל לא מוותר להפסיד.אזוריל משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[/quote]
"תחמוק ועלי טער!" אני מורה לצ'יקו
-
[quote=monster;728845][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.ידיו הופכת ללבנה.ולפקיס מצליחה להתחמק מהשבירת הלבנים שלהקרוס.הרקררוס משתמש באגרוף ממוקד.אגרופו הופך ללבן.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהאגרוף המוקד של הקרוס ולכן נפגעת.ולפקיס מתאששת.ולפקס משתמש בגחלת על הקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהגחלת שלו ואז תשתמש בשבירת צלבנים ואגרוף ממוקד הכי חזק שלך".
-
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו משתמש בעלי טער על אזוריל.אזוריל לא מצליח להתחמק מן העלי הטער של צי'קו ונפגע קשה.אזוריל מתאווש ומשתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
הרקרוס מתחמק מהגחלת של ולפקיס.הקרוס משתמש בשבירת לבנים.ידיוו הופכת ללבנה ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהשבירת הלבנים של הקרוס ונפגעת קשה.הקרוס מיד לאחר השבירת הלבנים משתמש באגרוף ממוקד.ולפקיס עוד לא התעוששה מהפגיעה הקודמת שלה ונפגעת גם מהאגרוף הממוקד של הקרוס.ולפקיס מתעלפת על האדממה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקונה משתמש בניב קרח על ניב החשמל של סטיליקס.סטליקס נפגע מהניב הקרח ומפיו הופך לקרח.קאקונה מיד לאחרהקרן הקרח יוצא הזנב אקוה.סטיליקס זז הצידה ומתחמק מהזנב האקוה של קאקונה.סטיליקס משתחרר מהניב הקרח של קאקונה.רקס אומר"מהלך יפה הקרן הקרח של קאקונה.סטיליקס תשתמש ברעידת אדמה."סטיליקס משתמש ברעידת האדמה.לפתע זית האדמה זזה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;733558][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו משתמש בעלי טער על אזוריל.אזוריל לא מצליח להתחמק מן העלי הטער של צי'קו ונפגע קשה.אזוריל מתאווש ומשתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
'איך הוא עוד עומד על הרגליים?!' אני חושב לעצמי בתמהון "עלי טער על הבועות ועל אזוריל!"
-
[quote=monster;733558][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו משתמש בעלי טער על אזוריל.אזוריל לא מצליח להתחמק מן העלי הטער של צי'קו ונפגע קשה.אזוריל מתאווש ומשתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הרקרוס מתחמק מהגחלת של ולפקיס.הקרוס משתמש בשבירת לבנים.ידיוו הופכת ללבנה ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהשבירת הלבנים של הקרוס ונפגעת קשה.הקרוס מיד לאחר השבירת הלבנים משתמש באגרוף ממוקד.ולפקיס עוד לא התעוששה מהפגיעה הקודמת שלה ונפגעת גם מהאגרוף הממוקד של הקרוס.ולפקיס מתעלפת על האדממה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]קאקונה משתמש בניב קרח על ניב החשמל של סטיליקס.סטליקס נפגע מהניב הקרח ומפיו הופך לקרח.קאקונה מיד לאחרהקרן הקרח יוצא הזנב אקוה.סטיליקס זז הצידה ומתחמק מהזנב האקוה של קאקונה.סטיליקס משתחרר מהניב הקרח של קאקונה.רקס אומר"מהלך יפה הקרן הקרח של קאקונה.סטיליקס תשתמש ברעידת אדמה."סטיליקס משתמש ברעידת האדמה.לפתע זית האדמה זזה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "צא פוכדור" וזורק אל עבר לפקיס.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ופותח אותו.אתה זורק את הפוכדור על הולפקיס המעולפת.הפוכדור מכניס את ולפקיס לתוכו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונצער ברכותי לכדת ולפקיס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער על הבעותו ועל אזוריל.העלי טער מפוצצים את הבועות של אזוריל.העלי טער פוגעים באזוריל ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;733577][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש בעלי טער על הבעותו ועל אזוריל.העלי טער מפוצצים את הבועות של אזוריל.העלי טער פוגעים באזוריל ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"צ'יקו, רוצה לתפוס אותו?" אני שואל את צ'יקו בעודי חושב שאני מעדיף שלא
-
[QUOTE=monster;733558][B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו משתמש בעלי טער על אזוריל.אזוריל לא מצליח להתחמק מן העלי הטער של צי'קו ונפגע קשה.אזוריל מתאווש ומשתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
הרקרוס מתחמק מהגחלת של ולפקיס.הקרוס משתמש בשבירת לבנים.ידיוו הופכת ללבנה ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהשבירת הלבנים של הקרוס ונפגעת קשה.הקרוס מיד לאחר השבירת הלבנים משתמש באגרוף ממוקד.ולפקיס עוד לא התעוששה מהפגיעה הקודמת שלה ונפגעת גם מהאגרוף הממוקד של הקרוס.ולפקיס מתעלפת על האדממה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקונה משתמש בניב קרח על ניב החשמל של סטיליקס.סטליקס נפגע מהניב הקרח ומפיו הופך לקרח.קאקונה מיד לאחרהקרן הקרח יוצא הזנב אקוה.סטיליקס זז הצידה ומתחמק מהזנב האקוה של קאקונה.סטיליקס משתחרר מהניב הקרח של קאקונה.רקס אומר"מהלך יפה הקרן הקרח של קאקונה.סטיליקס תשתמש ברעידת אדמה."סטיליקס משתמש ברעידת האדמה.לפתע זית האדמה זזה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה תשתמש בפעימת מים משולבת עם סילון אקווה ותגמור איתו כבר!"
-
[quote=monster;733577][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ופותח אותו.אתה זורק את הפוכדור על הולפקיס המעולפת.הפוכדור מכניס את ולפקיס לתוכו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונצער ברכותי לכדת ולפקיס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש בעלי טער על הבעותו ועל אזוריל.העלי טער מפוצצים את הבועות של אזוריל.העלי טער פוגעים באזוריל ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "יש הצלחתי לתפוס פוקימון אש, ייאלה נאמן אותו בקרב שנגיע לעיר המכון השני".
-
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"רוצה שולפקיס שלך ילחם נגד 1 הפוקימונים שלי.אם כן יאלה בוא נתחיל"מה תעשה?[/COLOR][/B]
צ'יקו מורה עם ראשו שלא כדי לתפטס את האזוריל החלש הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים משולבת עם סזילון אקוה.קאקונה יוצא אל סטיליקס בסילון אקוה משולב עם פעימת מים.סטיליקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.לפתע סטיליקס נופל על האדמה ומתעלף.רקס מוציא פוכדור ומחזיר לשם אתת סטיליקס.רקס אומר לך"יפה אתה מוביל עלי בפוקימון 1 לא רע.אך הפו'קימון הרביעי שלי יביסבקלות את הקאקונה שלך."מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;733611][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מרק אומר לך"רוצה שולפקיס שלך ילחם נגד 1 הפוקימונים שלי.אם כן יאלה בוא נתחיל"מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקו מורה עם ראשו שלא כדי לתפטס את האזוריל החלש הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה משתמש בפעימת מים משולבת עם סזילון אקוה.קאקונה יוצא אל סטיליקס בסילון אקוה משולב עם פעימת מים.סטיליקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.לפתע סטיליקס נופל על האדמה ומתעלף.רקס מוציא פוכדור ומחזיר לשם אתת סטיליקס.רקס אומר לך"יפה אתה מוביל עלי בפוקימון 1 לא רע.אך הפו'קימון הרביעי שלי יביסבקלות את הקאקונה שלך."מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בסדר, צא ולפקיס!, אני מלטף אותו, תוציא את הפוקימון שלך מרק".
-
[quote=monster;733611][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקו מורה עם ראשו שלא כדי לתפטס את האזוריל החלש הזה.[/COLOR][/B][/quote]
"אוקי" אני אומר לו "עוד קרב?"
-
[QUOTE=monster;733611][B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"רוצה שולפקיס שלך ילחם נגד 1 הפוקימונים שלי.אם כן יאלה בוא נתחיל"מה תעשה?[/COLOR][/B]
צ'יקו מורה עם ראשו שלא כדי לתפטס את האזוריל החלש הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים משולבת עם סזילון אקוה.קאקונה יוצא אל סטיליקס בסילון אקוה משולב עם פעימת מים.סטיליקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.לפתע סטיליקס נופל על האדמה ומתעלף.רקס מוציא פוכדור ומחזיר לשם אתת סטיליקס.רקס אומר לך"יפה אתה מוביל עלי בפוקימון 1 לא רע.אך הפו'קימון הרביעי שלי יביסבקלות את הקאקונה שלך."מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אלקטיווייר אני משער אחרי שעזרתי לך להשיג את החפץ אתה בטח פיתחת אותו... אלקיד תתכונן לראות אותך בעתיד! (הוא עוד בחוץ..) קראקונה אני רק צקיך שתעייף אותו קצת לא תנצח..."
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה כן עם הראש לשאלתך.מה תעשה[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"אני ישתמש בבאטארפי.צא באטארפי בוא תעזור לנו לאמן את ולפקיס של ג'ון"באטארפי של מרק יוצא לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך "איך ידעת אתה מכר אותי טוב.צא אלקטויר תשתמש באגרוף חשמל על קאקונה"אלקטויר מיד יוצא ומשתמש באגרוף חשמל .מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;733682][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה כן עם הראש לשאלתך.מה תעשה[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"אני ישתמש בבאטארפי.צא באטארפי בוא תעזור לנו לאמן את ולפקיס של ג'ון"באטארפי של מרק יוצא לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך "איך ידעת אתה מכר אותי טוב.צא אלקטויר תשתמש באגרוף חשמל על קאקונה"אלקטויר מיד יוצא ומשתמש באגרוף חשמל .מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רואה אלקיד? איזה מכיר אתה גילית לי יביס את קראקונה שלי במכה מי זה יכול להיות אם לא אלקטרבז החזק שאני מכיר? קראקונה אגרוף קרח!
-
[quote=monster;733682][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו עושה כן עם הראש לשאלתך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אחפש עוד פוקימון
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]דיפ
גבריאל אומר לך"צודק אך חשבתי שהחורים הרעים לא מרמים בקרבות.אלא הבחורים הרעים מרמים.אז אתה הבחור הרע ואני הטוב אין סיכוי .אני הרע."גרוויל זז הצידה ומתחמק מהעוקץ הרעל של סויפר.גרוויל משתמשב קליע זרעים חזקק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהקליע הזרעים של גרוויל.גבריאל אומר"סויפר זנבר על הכי חזק שלך."סויפר משתמש בזנב רעל.מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גרוויל , בוא נשתמש באותה טכניקה שהשתמשנו עם רטטה! רק הפעם עם קליע זרעים! ברגע שסוויפר מתקרב קפוץ לשמיים והשתמש בקליע זרעים." אני אומר.
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
[/QUOTE]"בוודאי!"אומר לו"זה היה הקרב הטוב שראיתי מימי!"אחמיא לו."קדימה שנצא אל קרב המכון הבא?"אומר לפוקימוניי..
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]דיפ
אני מוציא את לפרס שוב ואומר לה לתקוף בגלישה פעם נוספת
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס משתמשת בגלישה.מגמר לא מצליח להתחמק מןהגלישה של לפרס ומובס בקרב.ביינתים יש אורות מוזרים במערה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
רוקר אומר לך"אין בעיה ג'וני הינה תג האבן זכית בו ביושר.בהצלחה בקרבות המכוןהבאים שלך.ביג'ון בהצלחה במסעשלך."הוא מגיש לך את תג האבן בידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל מחכה לרגע הנכון וקופץ לשמיים.בעודו באוויר גרוויל משתמש בקליע זרעים שפוגע קשה בסויפר.גבריאל אומר לך"אתה מעצבן ילד.הבנת את זה .אם לא תבין.סויפר עוקץ רעל"סויפר משתמש בעוקץ רעל.מה תעשה[/COLOR][/B]
אתה מחפש עוד פוקימון אבל לא מוצא.אתה רואה דמות שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG] מתהחלכת לכיונך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד צופה בקרב.קאקונה משתמש באגרוף קרח.קאקונה רץ אל אלקטויר באגרוף קרח.האגרוף הקרח והאגרוף חשמל נפגעים בשני ישני הפוקימונים נפגעים.אך קאונה נפגע קשה יותר.רקסאומר"הגיע הזמן להשות את הקרב ל 3 3 .הקאונה שלך הולך להפסיד ההבנת לוקאס.צא אלקטויר בעוד אגרוף חשמל זה יבס אותו."אלקטויר יוצא באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
אלקיד צופה בקרב.קאקונה משתמש באגרוף קרח.קאקונה רץ אל אלקטויר באגרוף קרח.האגרוף הקרח והאגרוף חשמל נפגעים בשני ישני הפוקימונים נפגעים.אך קאונה נפגע קשה יותר.רקסאומר"הגיע הזמן להשות את הקרב ל 3 3 .הקאונה שלך הולך להפסיד ההבנת לוקאס.צא אלקטויר בעוד אגרוף חשמל זה יבס אותו."אלקטויר יוצא באגרוף חשמל.מה תעשה[/quote]
"קראקונה קפוץ גבוהה לשמיים ואז תשתמש בזנב אקווה!"
-
[QUOTE=monster;734909][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס משתמשת בגלישה.מגמר לא מצליח להתחמק מןהגלישה של לפרס ומובס בקרב.ביינתים יש אורות מוזרים במערה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
רוקר אומר לך"אין בעיה ג'וני הינה תג האבן זכית בו ביושר.בהצלחה בקרבות המכוןהבאים שלך.ביג'ון בהצלחה במסעשלך."הוא מגיש לך את תג האבן בידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל מחכה לרגע הנכון וקופץ לשמיים.בעודו באוויר גרוויל משתמש בקליע זרעים שפוגע קשה בסויפר.גבריאל אומר לך"אתה מעצבן ילד.הבנת את זה .אם לא תבין.סויפר עוקץ רעל"סויפר משתמש בעוקץ רעל.מה תעשה[/COLOR][/B]
אתה מחפש עוד פוקימון אבל לא מוצא.אתה רואה דמות שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG] מתהחלכת לכיונך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד צופה בקרב.קאקונה משתמש באגרוף קרח.קאקונה רץ אל אלקטויר באגרוף קרח.האגרוף הקרח והאגרוף חשמל נפגעים בשני ישני הפוקימונים נפגעים.אך קאונה נפגע קשה יותר.רקסאומר"הגיע הזמן להשות את הקרב ל 3 3 .הקאונה שלך הולך להפסיד ההבנת לוקאס.צא אלקטויר בעוד אגרוף חשמל זה יבס אותו."אלקטויר יוצא באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אוזר למגמר להיתושש ואחר כך אני בודק מה מקור האורות שבמערה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עוזר למגמר להתאוש.אתה ויל נכנכסים לתוך המערה וראים שם 2 פוקימוניםנלחמים זהבזה.ולידם מאמינהם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
קאקונה קופץ גבוה לשמים ומשתמש בזנב אקוה.הזנב אקוה ואגרוף החשמל מתנגשים זה בזה.שוב שני הפוקימונים נפגעים וקאונה נפגעקשה יותר.קאונה מתעלף על האדמה. 3 3 רקס אומר לך"זה היה קל להשוות אז מי הבשלך אני מקוה פוקיימון אדמה אם לא תפסיד כבר"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;734931][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עוזר למגמר להתאוש.אתה ויל נכנכסים לתוך המערה וראים שם 2 פוקימוניםנלחמים זהבזה.ולידם מאמינהם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
קאקונה קופץ גבוה לשמים ומשתמש בזנב אקוה.הזנב אקוה ואגרוף החשמל מתנגשים זה בזה.שוב שני הפוקימונים נפגעים וקאונה נפגעקשה יותר.קאונה מתעלף על האדמה. 3 3 רקס אומר לך"זה היה קל להשוות אז מי הבשלך אני מקוה פוקיימון אדמה אם לא תפסיד כבר"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל את אחד המאמנים על מה עם נלחמים
-
[QUOTE=monster;734931][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
קאקונה קופץ גבוה לשמים ומשתמש בזנב אקוה.הזנב אקוה ואגרוף החשמל מתנגשים זה בזה.שוב שני הפוקימונים נפגעים וקאונה נפגעקשה יותר.קאונה מתעלף על האדמה. 3 3 רקס אומר לך"זה היה קל להשוות אז מי הבשלך אני מקוה פוקיימון אדמה אם לא תפסיד כבר"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אין לי עוד פוקימון אדמה כמו גלאיסקור שלי... אבל יש לי את צ'ימצ'אר צא חפירה עכשיו!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלו.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וחופר בור עם שתי ידיו.צ'ימצ'אר נכנכס לבור ונעלם.רקס או[B][/B]מר"אלקטועיר מכת ברק לחור שלו"אלקטויר משתמש במכת ברק.מהתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שואל את אחד הממנים מהקורה פה.אך אתה מבחין שהאמאמן השמאלי הוא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] טריס קצן האש נלחם עם סקרמורי שלו.ומולו עומדת גמותשאתה לא מכיר שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] שנלחם עם צ'אריזרדשלו.והקרב נראשלא יגמר לעולם.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;734965][B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלו.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וחופר בור עם שתי ידיו.צ'ימצ'אר נכנכס לבור ונעלם.רקס או[B][/B]מר"אלקטועיר מכת ברק לחור שלו"אלקטויר משתמש במכת ברק.מהתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שואל את אחד הממנים מהקורה פה.אך אתה מבחין שהאמאמן השמאלי הוא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] טריס קצן האש נלחם עם סקרמורי שלו.ומולו עומדת גמותשאתה לא מכיר שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] שנלחם עם צ'אריזרדשלו.והקרב נראשלא יגמר לעולם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל בואי נמשיך בדרך ואחר כך אני הולך
-
[quote=monster;734909][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מחפש עוד פוקימון אבל לא מוצא.אתה רואה דמות שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG] מתהחלכת לכיונך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"שלום" אני אומר לו "רוצה קרב?"
-
[QUOTE=monster;734965][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שואל את אחד הממנים מהקורה פה.אך אתה מבחין שהאמאמן השמאלי הוא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] טריס קצן האש נלחם עם סקרמורי שלו.ומולו עומדת גמותשאתה לא מכיר שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] שנלחם עם צ'אריזרדשלו.והקרב נראשלא יגמר לעולם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה לא יעבוד הוא בטוח בתוך האדמה האם חשמל משפיע על אדמה? לא אז צ'ימצ'אר צא מהבור מתחתיו תיקח אותו לביפנים ותחסל אותו עם אגרופי אש!"