-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 04:59 PM
[b]
[b]מאט[/b]
כולם יוצאים ומשלבים את ההתקפות הכי חזקות שלהם ומחסלים אותו~ ובמילה מחסלים אני מכתוון לזה שהם הרגו אותו~ וכל הפוקימונים האחרים שצפו בקרב בוחרים משם מה תעשה??
[/b][/quote]
"יפה,עכשיו בואו נמשיך"אני אומר להם וממשיך לחפש
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 08:40 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אתה זורק את הפוכדור לאוויר וממנו יוצאת ריאולו נקבה חמודה ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/447.png[/img]~ היא מסתכלת סביב והיא נראת מאושרת שהיא לא בפוכדור.אתה סורק אותה בעזרת הפוקידע ושומר את המידע אתה שם לב שהיא מתפתחת כשהיא אוהבת מאד את המאמן מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
נתת לי נקבה???
--
"הי ריולו,אני המאמן החדש שלך" אני מכריז בחגיגיות ומרים אותה,ואז מתקדם לכיוון העיר הבאה/השדה
--
:ph34r:
-
[b]טייגר[/b]
כן למה זה מפריע לך?
~~~~~~~
ריאולו נראת שמחה מאד שיש לה סוף סוף מאמן,אתה וריאולו שלך מתחילים ללכת ורואים ג'יאודוד קטן שמתקשה לזוז נראה שהוא לא צריך ליהיות פה מה תעשה??
[b]נדב ודודי[/b]
הפוקימונים שלכם מסרבים ליתקוף אותו,הפוקימונים מדברים בינהם ואז שניכם את גוווידור שאומרת לכם בטלפטייה:"אנחנו צריכים להגן אליו או שסיירוס יצליח לזמן את ריקואזה" מה תעשו??
[b]מאט[/b]
אתה ממשיך לחפש ומוצא מערה גדולה מה תעשה.??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 11:07 PM
[b]
[b]נדב ודודי[/b]
הפוקימונים שלכם מסרבים ליתקוף אותו,הפוקימונים מדברים בינהם ואז שניכם את גוווידור שאומרת לכם בטלפטייה:"אנחנו צריכים להגן אליו או שסיירוס יצליח לזמן את ריקואזה" מה תעשו??
[/b][/quote]
"אבל אנחנו לא אמורים לתת אותו לסיירוס? הרי זאת הייתה המשימה של מארס, לא?" אשאל מבולבל ואנסה להבין מה הולך פה.
"טוב, לא משנה! תהיו בכוננות מלאה, נגן על ריפריהור בכל מכיר!"
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 04:59 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אבל למה ליהיות יהיר אתה באמת חושב שיש לך סיכוי נגדו??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני נותן לך היזדמנות לתקן =] [/b][/quote]
לא קראתי טוב..חשבתי שכתבת רק גיין..
-----
אני יסתתר ויסכל מה הם עושים
-
[b]ירין[/b]
אתהמסתר במשך שעה ורואה שהם מחכים למישהו כשפיתאום סיירוס צועק :"3 תקפו את הדרגונייט הזה שמתקרב לפה" ואתה רואה איך אזלף,אוקסי ומספיריט מחסלים את הדרגונייט הענק שהופיע מאיפו על האי מה תעשה??
[b]נדב[/b]
קלי מתקרבת אלייך ואומרת לך:"תלוי עם אתה רוצה שסיירוס ישתלט על העולם תביא לו את רפריאור" מה תענה לה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 11:33 PM
[b] [b]נדב[/b]
קלי מתקרבת אלייך ואומרת לך:"תלוי עם אתה רוצה שסיירוס ישתלט על העולם תביא לו את רפריאור" מה תענה לה?? [/b][/quote]
'כמובן שלא' אחשוב ואז אענה "אני לא רוצה, אבל זאת הייתה המשימה של מארס. תחליטי מה את רוצה שנעשה~"
-
[b]נדב[/b]
קלי מסתכלת אלייך ואומרת:"לא אני לא רוצה ליהיות כמו אחותי שהאמינה לדפוק הזה סיירוס אני מעדיפה למות ולא לעזור לסיירוס החולה שליטה הזה חבל שהוא לא נשאר במימד של ג'רטינה" מה תענה לה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 11:37 PM
[b] [b]נדב[/b]
קלי מסתכלת אלייך ואומרת:"לא אני לא רוצה ליהיות כמו אחותי שהאמינה לדפוק הזה סיירוס אני מעדיפה למות ולא לעזור לסיירוס החולה שליטה הזה חבל שהוא לא נשאר במימד של ג'רטינה" מה תענה לה?? [/b][/quote]
"טוב, אז מגינים עליו" אגיד ואוציא את הפוקימונים שלי ואגיד להם "תגנו על הריפריהור הזה בכל מכיר!"
-
[b]נדב[/b]
אתה מוציא את הפוקימונים שלך והם עומדים שם ומחכים שמהשו יקרה אך אף אחד לא מתקרב אליכם,קלי מתקרבת אלייך אומרת לך:"אולי כדי להביא אותו למערה ההיא שהיינו בא קודם .??" מה תענה לה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 6 2009, 12:07 AM
[b] [b]טייגר[/b]
כן למה זה מפריע לך?
~~~~~~~
ריאולו נראת שמחה מאד שיש לה סוף סוף מאמן,אתה וריאולו שלך מתחילים ללכת ורואים ג'יאודוד קטן שמתקשה לזוז נראה שהוא לא צריך ליהיות פה מה תעשה?? [/b][/quote]
אם זה לא היה מפריע לא הייתי אומר כלום... >_>
--
"הי ג'יודוד קטן,מה קורה?צריך עזרה?" אני שואל ומנסה להרים ואתו כדי שיוכל לזוז בחופשיות
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 11:42 PM
[b] [b]נדב[/b]
אתה מוציא את הפוקימונים שלך והם עומדים שם ומחכים שמהשו יקרה אך אף אחד לא מתקרב אליכם,קלי מתקרבת אלייך אומרת לך:"אולי כדי להביא אותו למערה ההיא שהיינו בא קודם .??" מה תענה לה?? [/b][/quote]
"לא, יש לי רעיון יותר טוב! בואו נחזור למסוק וננסה לטוס בחזרה אל הר שייני מון, הם ימשיכו לחפש פה!" אגיד ואחייך.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 11:07 PM
[b]
[b]נדב ודודי[/b]
הפוקימונים שלכם מסרבים ליתקוף אותו,הפוקימונים מדברים בינהם ואז שניכם את גוווידור שאומרת לכם בטלפטייה:"אנחנו צריכים להגן אליו או שסיירוס יצליח לזמן את ריקואזה" מה תעשו?? [/b][/quote]
" חייבים לעשות משו , מה אתה אומר ? "
-
[b]טייגר[/b]
נסתדר אתה תקבל אמממ 2מתקפות אוקיי ומחר אני יוסיף אותך לדף הרשומים אין לי זמן עכשיו
~~~~~~~~~~~~~~~~
מתקפות של ריאולו :
טריקת כוח
החזקת מעמד
התקפה מהירה
ראיית הנולד
והיתנגדות
ספיישל:טריקת כוח מהירה
~~~~~~~~~~~~~~
הג'יאודוד מהנהן ואז מתחיל לבכות נראה כאילו המאמן שלו זרק אותו כאן מה תעשה??
[b]נדב ודודי[/b]
דודי תקרא את התגובות של נדב עד האחרונה שלו מאז שהלכת
~~~~~~~~~~
רקלי עונה לך:"לא רעיון טוב הוא כבד מידי בשביל המסוק "מה תענה לה??
דודי אתה תקרא ואז אתה תדע מה לעשות=]
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 11:58 PM
[b]
[b]נדב ודודי[/b]
דודי תקרא את התגובות של נדב עד האחרונה שלו מאז שהלכת
~~~~~~~~~~
רקלי עונה לך:"לא רעיון טוב הוא כבד מידי בשביל המסוק "מה תענה לה??
דודי אתה תקרא ואז אתה תדע מה לעשות=] [/b][/quote]
"אולי אפשר להשתמש בטפלורט של גארדוואיר, או שהוא יתן לי ללכוד אותו זמנית"