-
[quote][i]Originally posted by DDYA[/i]@Oct 4 2009, 05:09 AM
[b] אתם רוצים שגם אקלל את אלירן עכשיו?קללתי אותו בפרטי מספיק הוא רצה את המלחמה הזאת איתי אז הוא מקבל מה שהוא רוצה בואו נחשוב לרגע
כמה זמן הוא מנהל ראשי בערך שבוע?שבוע וחצי?מאז שאלכס התגייס נכון?אם הוא מרשה לעצמו בתפקיד החדש למחוק משתמשים בפורום כמוני למשל אחרי שהשקעתי ועשיתי מדריכים בחלק מהמשחקים פה וגם אלירן וגם רותם יודעים את זה בעצמם אז מה אתם רוצים?שאלירן ימחוק אותי מהפורום ואני ישב בחיבוק ידיים?כמו שאמרתי ושאתם תגיעו לצבא ותעשו כמוני יחס גורר יחס כרגע אתם רק בגיל 14 או 15 או 16 כל אחד ואחד מכם עם השנים אתם תבינו על מה אני מדבר כרגע תהנו מהחיים. [/b][/quote]
אז לקלל ולהעליב מישהו זה להנות מהחיים? Oם
ניראה לי אתה צריך למצוא חדשים...
-
[quote][i]Originally posted by DDYA[/i]@Oct 4 2009, 05:10 AM
[b] אני יכול להגיד לאלירן לך כוס ראבק ארס ימניאק לדעתך זה יהיה קללה?לדעתי כן אבל מה זה משנה אחרי הכל כל מה שאנחנו מדברים עכשיו זאת שפה לא נאותה. [/b][/quote]
לא ממש.
-
תחשבו על זה ז!נה זה עבודה.
זה כמו שיגידו לך י'בן של עורך דין.
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 4 2009, 05:09 AM
[b] זה לא שאין.. יש פשוט מה שהופכים אותן היום זה טיפשי.
אני הדרכתי ילדים בני 8 שיותר בוגרים הילד הזה...
ואיתי, ככה קוראים לך לא?
אל תקרא לי אחי. אני ממש לא אח שלך. [/b][/quote]
אתה הדרכת ילדים?לפי השנה שאתה נולדת בה 1993 אולי צריכים להדריך אותך אתה בתור מנהל עושה פה דיבור קשוח וכבד?חביבי תעשה את זה על אחרים לא עליי שמעת?ילד מפונק אתה משגיח?אפילו על עגלה של תינוק לא הייתי מביא לך להשגיח .
-
[quote][i]Originally posted by FiuSioNN[/i]@Oct 4 2009, 05:12 AM
[b] תחשבו על זה ז!נה זה עבודה.
זה כמו שיגידו לך י'בן של עורך דין. [/b][/quote]
זה מה שאמרתי בעמוד הקודם :/
ועוד כולנו יורדים על זונות, אבל איכשהו בסוף כל הגברים מתים עליהם.
ואיתי, עומר הוא לא מפונק והוא אחלה מנהל, אז שתוק כבר.
-
[quote][i]Originally posted by DDYA[/i]@Oct 4 2009, 05:12 AM
[b] אתה הדרכת ילדים?לפי השנה שאתה נולדת בה 1993 אולי צריכים להדריך אותך אתה בתור מנהל עושה פה דיבור קשוח וכבד?חביבי תעשה את זה על אחרים לא עליי שמעת?ילד מפונק אתה משגיח?אפילו על עגלה של תינוק לא הייתי מביא לך להשגיח . [/b][/quote]
XDDDDDD
אמר הבחור בן ה-"22"~
וכן, אני הדרכתי ילדים שיותר בוגרים ממךOם
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 4 2009, 05:11 AM
[b] אז לקלל ולהעליב מישהו זה להנות מהחיים? Oם
ניראה לי אתה צריך למצוא חדשים... [/b][/quote]
תאמין לי אני ממשיך להנות מהחיים מסיבות אלכהול כל מה שזז בחיים אני וחברים וכל הידידות שלי עושים אני לא חייב לספר לך חוויות ודברים שאני עושה מהחיים ולמה אתה מגן על אלירן?הוא העלה אותך למשגיח ביחד עם רותם אז הפכת להיות הרובוט של אלירן?אני מתפלא עליך חשבתי שאתה בחור שקט שקט עם שכל אבל אני רואה שטעיתי.
-
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 4 2009, 05:13 AM
[b] זה מה שאמרתי בעמוד הקודם :/
ואיתי, עומר הוא לא מפונק והוא אחלה מנהל, אז שתוק כבר. [/b][/quote]
ז!נה\סRסור
אלה העבודות הכי כיפיותxD
-
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 4 2009, 05:13 AM
[b] זה מה שאמרתי בעמוד הקודם :/
ואיתי, עומר הוא לא מפונק והוא אחלה מנהל, אז שתוק כבר. [/b][/quote]
קודם כל תגיד שתוק לחברים שלך דבר שני לדעתך הוא אחלה מנהל אני לא ראיתי אייך הוא מנהל עד עכשיו אני בדרך כלל לא עוקב פה אחרי מנהלים ועל עבודתם לא באתי לריב עם עומר פשוט חבל לי עליו שהוא השפוט של אלירן שאם הוא רואה משהו על אלירן הוא חייב להגיב לטוב או לרע.
-
[quote][i]Originally posted by DDYA[/i]@Oct 4 2009, 05:14 AM
[b] תאמין לי אני ממשיך להנות מהחיים מסיבות אלכהול כל מה שזז בחיים אני וחברים וכל הידידות שלי עושים אני לא חייב לספר לך חוויות ודברים שאני עושה מהחיים ולמה אתה מגן על אלירן?הוא העלה אותך למשגיח ביחד עם רותם אז הפכת להיות הרובוט של אלירן?אני מתפלא עליך חשבתי שאתה בחור שקט שקט עם שכל אבל אני רואה שטעיתי. [/b][/quote]
מי אמר שאני מגן על אלירן? Oם
אני לא הרובוט של אף אחד ואני עושה מה שאני חושב לנכון...
ומה הקשר בחור שקט עם שכל? Oם
זה שאני חושב שאתה ילדותי בצורה דוחה הופך את זה לשקרי?
-
[quote][i]Originally posted by FiuSioNN[/i]@Oct 4 2009, 05:14 AM
[b] ז!נה\סRסור
אלה העבודות הכי כיפיותxD [/b][/quote]
כשאני אהיה גדול אני אהיה רובוטריק.
ועומר לא שפוט לאלירן, הוא פשוט שונא את ההתנהגות המחליאה שלך, ובצדק.
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 4 2009, 05:15 AM
[b] מי אמר שאני מגן על אלירן? Oם
אני לא הרובוט של אף אחד ואני עושה מה שאני חושב לנכון...
ומה הקשר בחור שקט עם שכל? Oם
זה שאני חושב שאתה ילדותי בצורה דוחה הופך את זה לשקרי? [/b][/quote]
אתה חושב שאתה מזיז לי מה אתה חושב?חביבי אני לא מכיר אותך אמרתי לך אתה יכול לחשוב כל מה שאתה רוצה ותתרגל לזה לראות פה עוד תמונות כמו שפרסמתי קודם לא מוצא חן בעניך?אתה לא חייב להיות בנוד בזמן שאני מפרסם אותם כל אחד פה נהיה פוזה וחושב שהוא יודע משהו מהחיים שלו תבינו אתם רק בגיל של הנוער תתרכזו בלימודים שלכם בעתיד שלכם ותפסיקו לדחוף את האף שלכם לענינים לא שלכם מה שיש ביני לבין אלירן זה בנינו אתם לא חייבים להתערב ולהגיד לי אתה בטוח שאתה בן 22?אמרתי לכם שכן רציתם תשובה?קבלתם .
-
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 4 2009, 05:16 AM
[b] כשאני אהיה גדול אני אהיה רובוטריק.
ועומר לא שפוט לאלירן, הוא פשוט שונא את ההתנהגות המחליאה שלך, ובצדק. [/b][/quote]
ואני אהיה פוקימון
-
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 4 2009, 05:16 AM
[b] כשאני אהיה גדול אני אהיה רובוטריק.
ועומר לא שפוט לאלירן, הוא פשוט שונא את ההתנהגות המחליאה שלך, ובצדק. [/b][/quote]
אז כן יש לי התנהגות כזאת אמרתי לך תגיע לצבא תבין יחס גורר יחס אתה עוד לא בגיל של להבין את משמעות הזאת .
-
[quote][i]Originally posted by FiuSioNN[/i]@Oct 4 2009, 05:17 AM
[b] ואני אהיה פוקימון [/b][/quote]
פיכעצ'ו מקט ברכככ!!!!!!1123%#$^$%&*%68