-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608006][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"הם לא עשו לי כלום, פשוט לא איכפת להם ממני. לא ממני, ולא ממכם." היא אומרת.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"טוב אז אהמ עדיין יכולים להיות שם דברים שיכולים לעזור לנו "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אם תשאלו אותי," אומרת שרה. "אתם צריכים למצוא את TUT, או לתת להם למצוא אתכם."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608011][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אם תשאלו אותי," אומרת שרה. "אתם צריכים למצוא את TUT, או לתת להם למצוא אתכם."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"TUT ?מה הם יכולים לעשות ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"משהו.." אומרת שרה. "TUT רודפים אחריי כבר חודשים שרה." אומר אייס בהפתעה. "הם חושבים שאתה רוצח." היא עונה לו. "ומה את חושבת?!" הוא שואל בזעם תוך כדי שהוא קם מהכיסא. היד שלו מתחילה להאדים ולהעלות עשן. "שאני רצחתי את ג'ון? את קארלוס?! בגלל זה את מתייחסת אליי כמו זבל?" שרה לא עונה.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608015][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"משהו.." אומרת שרה. "TUT רודפים אחריי כבר חודשים שרה." אומר אייס בהפתעה. "הם חושבים שאתה רוצח." היא עונה לו. "ומה את חושבת?!" הוא שואל בזעם תוך כדי שהוא קם מהכיסא. היד שלו מתחילה להאדים ולהעלות עשן. "שאני רצחתי את ג'ון? את קארלוס?! בגלל זה את מתייחסת אליי כמו זבל?" שרה לא עונה.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אייס תירגע "אומר בייאוש .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אל תתערב." מצווה עליך אייס, והוא כל כך כועס, שמאוד בא לך לא להקשיב. "היא כועסת על אבא שלה, אבל היא לא מתביישת להוציא את זה עליי." הוא מוסיף, מסתכל עליה בכעס. הוא נשען על השולחן, שמתחיל להעלות עשן. אייס מרים את ידיו שכבר מוציאות להבות, בוחן אותן, וגורם ללהבות להיעלם. "מה TUT עשו שמגיע להם להיות מעליי?" אומר אייס.
"אני לא צריכה להצדיק את עצמי." אומרת שרה. "אם אתה רוצה למצוא את המאגר," היא אומרת ומוציאה מפה מתוך מגירה בשולחן, "תמצא אותם. אין לזה קשר אליי." היא מושיטה לך את המפה.[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607818][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]"המתנות פועלות בהתחלה לפי רפלקס.. כלומר כשתהיה בסכנה" הוא מטיח אותך בעוצמה ברצפה ואתה מרגיש שוב כאבים. "המתנה אמורה לפע... הא!" הוא פתאום מופתע, וחיוך מטורף נמצא על פניו. "הנה, המתנה שלך עובדת!"[/COLOR][/spoiler]
[SPOILER]"מה ? זה שהכנפיים מגנות עליי ? לא ניראה לי שזאת מתנה
זה מגעיל מה זאת המתנה הזאת ?"[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608018][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אל תתערב." מצווה עליך אייס, והוא כל כך כועס, שמאוד בא לך לא להקשיב. "היא כועסת על אבא שלה, אבל היא לא מתביישת להוציא את זה עליי." הוא מוסיף, מסתכל עליה בכעס. הוא נשען על השולחן, שמתחיל להעלות עשן. אייס מרים את ידיו שכבר מוציאות להבות, בוחן אותן, וגורם ללהבות להיעלם. "מה TUT עשו שמגיע להם להיות מעליי?" אומר אייס. [/COLOR]
[COLOR=gray]"אני לא צריכה להצדיק את עצמי." אומרת שרה. "אם אתה רוצה למצוא את המאגר," היא אומרת ומוציאה מפה מתוך מגירה בשולחן, "תמצא אותם. אין לזה קשר אליי." היא מושיטה לך את המפה.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אקח את המפה והבחן אותה ואתן להם להמשיך להתווכח .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607860][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]סטן נאנח. "טוב," הוא אומר, נותן לך בוקס ואז הכול שחור.
----------------------
אתה מתעורר אחרי מי יודע כמה זמן (שוב) בחדר נעים למראה, עם מיטה, שולחן כתיבה שעליו מונחת ארוחה מוכנה בשבילך, וכמה תמונות אומנות על הקיר. למרות זאת, אין בחדר חלונות, והדלת סגורה.[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"אוף! עוף פעם התעלפתי.. ובטח הוא לא סגר את הדלת בבית שלי." אגיד בדאגה ואסתכל על שולחן הכתיבה. אני אוכל את הארוחה שמונחת על השולחן.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen] "לא, תסתכל על עצמך!" אומר האיש באושר. אתה מסתכל אל המקום שבו אמור להופיע הגוף שלך, אבל כל מה שאתה רואה זו הרצפה ששכבת עליה. "עכשיו אני רק צריך למצוא אותך, ולכרות לך את הכנפיים," אומר האיש.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתה הולך לפינה ומתחיל לקרוא את המפה בזמן שהשניים מתווכחים. אתה בוחן אותה ורואה שזאת מפה ישנה של ניו יורק. במפה התאומים עדיין קיימים, וחלק מהבניינים שקיימים היום לא מופיעים בה. אבל היא מצביעה על בניין אחד במנהטן, שנקרא "מלון השליחים של האל". עושה רושם שאייס ושרה הפסיקו לריב, כי עכשיו המקום שקט מאוד[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה מתחיל לאכול, ובשלב מסויים נכנס אדם אל החדר. הוא לא מבוגר ממך בהרבה. יש לו שיער קצר ופנים עייפות. "שלום." הוא אומר, וסוגר אחריו את הדלת. "אני קיידן, מה שמך?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608034]
[B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אתה הולך לפינה ומתחיל לקרוא את המפה בזמן שהשניים מתווכחים. אתה בוחן אותה ורואה שזאת מפה ישנה של ניו יורק. במפה התאומים עדיין קיימים, וחלק מהבניינים שקיימים היום לא מופיעים בה. אבל היא מצביעה על בניין אחד במנהטן, שנקרא "מלון השליחים של האל". עושה רושם שאייס ושרה הפסיקו לריב, כי עכשיו המקום שקט מאוד[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"הפסקתם לריב ?"אשאל בזמן שאני שואב את המפה לתוכי .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] אתה מרים את המבט ורואה שהשניים עזבו את הריב ועכשיו עסוקים בלהתנשק בלהט.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608041][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] אתה מרים את המבט ורואה שהשניים עזבו את הריב ועכשיו עסוקים בלהתנשק בלהט.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אני מניח שזה כל הזמן ככה הא ?"אומר .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608034][B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen] "לא, תסתכל על עצמך!" אומר האיש באושר. אתה מסתכל אל המקום שבו אמור להופיע הגוף שלך, אבל כל מה שאתה רואה זו הרצפה ששכבת עליה. "עכשיו אני רק צריך למצוא אותך, ולכרות לך את הכנפיים," אומר האיש.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתה הולך לפינה ומתחיל לקרוא את המפה בזמן שהשניים מתווכחים. אתה בוחן אותה ורואה שזאת מפה ישנה של ניו יורק. במפה התאומים עדיין קיימים, וחלק מהבניינים שקיימים היום לא מופיעים בה. אבל היא מצביעה על בניין אחד במנהטן, שנקרא "מלון השליחים של האל". עושה רושם שאייס ושרה הפסיקו לריב, כי עכשיו המקום שקט מאוד[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה מתחיל לאכול, ובשלב מסויים נכנס אדם אל החדר. הוא לא מבוגר ממך בהרבה. יש לו שיער קצר ופנים עייפות. "שלום." הוא אומר, וסוגר אחריו את הדלת. "אני קיידן, מה שמך?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אנדרו הית'. קיידן,לאן הגעתי?" אשאל אותו ואנסה לראות אם הוא יודע.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray]הם מתנתקים אחד מהשנייה מיד. חוץ מזה שהם נבוכים, הם שוב נראים די עוינים. "קיבלנו את מה שרצינו." אומר אייס. "בוא נלך."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אתה יודע משהו על TUT?" שואל אותך קיידן.[/COLOR][/SPOILER]