-
[quote=LordAbizi;605367]החל מרגע זה, כבר לא. אזכור שמי יותר מדי פעמים מסכן אותי יותר מדי, איני מרגיש מחוייב יותר לסייע לספרטה כנגד סרסורים פרפרים, מר. BK שלא שייך לאף אחד ואוייב של כולם (או משהו כזה) (למרות שאתם יכולים להסתדר עם כולם בעצמכם נכון?)
אני מרגיש אפילו שהרשע הצרפתי נמצא בחלקו אצלך, מר. מהסוף. אתה מנסה לגרום לצרפתים להרוג אותי, על ידי זה שאתה מסמן להם איפה אני נמצא.
משהו צרפתי אופף את הספרטנים היום, וזה מסוכן יותר מדי.
כך יהיה, אם אתה מרגיש צורך מיוחד לנסות ולהרוג אותי, אני בסירקוזה. נראה אותך מתקרב לשם מבלי להשרף...
"אתה תגרום לאונייה להפליג כנגד הזרמים והרוחות על ידי כך שתדליק מדורה מתחת לסיפון שלה? אין לי זמן לשטויות כאלה" נפוליאון בונפרטה, Steam Power[/quote]
אמרת שאכלת את השם שלך, כך שהסקתי שאין לו משמעות. עכשיו אתה אומר שהוא גורם לצרפתים למצוא אותך...
בקשר לחלק השני, שמדבר על מלחמה ועל בקשת כניעה, אני אכנע רק לדבר אחד. לרצון שלי לשפד לכם את הצורה.
[FONT=Abaddon™][SIZE=7]!!!!![/SIZE][/FONT][FONT=Abaddon™][SIZE=7]Spartnas! We Go for [/SIZE][/FONT][FONT=Abaddon™][SIZE=7]War! Ahooooo
[/SIZE][/FONT]
-
מר. מהסוף שלום,
הנך שוכח עובדה מאוד מאוד מאוד מאוד חשובה.
בין כל שני דברים בעולם הזה יש קשר.
אכלתי את השם שלי, אבל אני עדיין קשור אליו. צרפתים יכולים לעשות Backtracking לשם ולהגיע אליי. אני לא דרשתי את כניעתכם, דרשתי את ריסונכם, כדי להבטיח ביטחון מרבי לכל הנוכחים בדיון. (וכאמור, תנסה לשפד אותי, בשביל זה אתה צריך להיות בסירקזוה, ואני מאמין שזה יהיה להתקרב לשם מבלי להשרף, אל תשכח שאני כבר מת. אגב למדתי דבר או שניים בזמן שמתתי, ככה שאני הרבה יותר חזק מאז שאותו חייל רומי/פרה רצח/אכלה אותי)
"הבירוקרטיה מתרחבת כדי לענות לצרכים של הבירוקרטיה ההולכת ומתרחבת" Beauraucraccy.
-
[quote=LordAbizi;605372]מר. מהסוף שלום,
הנך שוכח עובדה מאוד מאוד מאוד מאוד חשובה.
בין כל שני דברים בעולם הזה יש קשר.
אכלתי את השם שלי, אבל אני עדיין קשור אליו. צרפתים יכולים לעשות Backtracking לשם ולהגיע אליי. אני לא דרשתי את כניעתכם, דרשתי את ריסונכם, כדי להבטיח ביטחון מרבי לכל הנוכחים בדיון. (וכאמור, תנסה לשפד אותי, בשביל זה אתה צריך להיות בסירקזוה, ואני מאמין שזה יהיה להתקרב לשם מבלי להשרף, אל תשכח שאני כבר מת. אגב למדתי דבר או שניים בזמן שמתתי, ככה שאני הרבה יותר חזק מאז שאותו חייל רומי/פרה רצח/אכלה אותי)
"הבירוקרטיה מתרחבת כדי לענות לצרכים של הבירוקרטיה ההולכת ומתרחבת" Beauraucraccy.[/quote]
אתה חזק, אבל אתה עדיין לא משתווה לספרטן
-
עוד תראה, החנית שלך תרוסק על ידי מסתו האינסופית של עופר!!!
זה הופיע בנבואות עוד של קושי וגדל.
"תן לאדם דג ואתה מאכיל אותו ליום. למד אדם לדוג ואתה מאכיל אותו לחיים שלמים" לאו צו, Fishing.
-
הבעיה היא... שזה חוזקים שונים. כמובן שאם אני אתקל בך כעת בטעות כמובן שרוב הסיכויים שאני אאלץ להעזר בנוסחת נסיגה ולברוח מזירת הקרב.
אבל אם אתה בים ואתה מפליג לכיוון סירקוזה, רוב הסיכויים שמערך המראות שלי מוכן לקראתך.
אי אפשר להשוות בין הדברים האלה, כי זה יצורים שונים לחלוטין.
אני לא מעוניין בקרב, האויב שלי הוא הצרפתים. אני רואה שהפסקת להתנהג בצורה מאוד מסוכנת שיכולה לגרום למוות המוני, ולכן לא אאלץ לנקוט בצעדים דרמטיים. הבה נקווה שכל מה שקרה היום אינו אלא חור צרפתי אחד בהתנהלות העולם שיתוקן מחר.
"אדם לא יכול לגות אדמות חדשות מבלי לאבד את הראות עף החוף" Optics.
-
this is war!
אתם הולכים להפסיד.
אההההוווווווווו!! אהההההההווווווווווו!! אהההההההההההוווווווווווווו!!
-
מר. Lacoste שלום,
איני רואה בך מוסמך להכרזה כזו. כשמר. מהסוף בכבודו יכריז על כך, אשמח לדון אתכם בעיני מלחמה, ובתנאי שתתבצע לפי כל החוקים והנהלים המקובלים למלחמה.
בוקר טוב, וחג שמח.
"אל ממכונה" Machinery
-
[quote=LordAbizi;605377]מר. Lacoste שלום,
איני רואה בך מוסמך להכרזה כזו. כשמר. מהסוף בכבודו יכריז על כך, אשמח לדון אתכם בעיני מלחמה, ובתנאי שתתבצע לפי כל החוקים והנהלים המקובלים למלחמה.
בוקר טוב, וחג שמח.
"אל ממכונה" Machinery[/quote]
אצלנו בספרטה כולם שווים. אם ראוי לך לדבר איתי, אז ראוי לך לדבר גם איתו.
[SIZE=5]אהווו![/SIZE]
-
[QUOTE=LordAbizi;605377]מר. Lacoste שלום,
בוקר טוב, וחג שמח.
"אל ממכונה" Machinery[/QUOTE]
אני לא סתם לקוסט.
אני נפוליאון בונפרטה.
וכשאני מכריז מלחמה יש מלחמה.
-
[quote=LACOSTE;605380]אני לא סתם לקוסט.
אני נפוליאון בונפרטה.
וכשאני מכריז מלחמה יש מלחמה.[/quote]
כמו שאמרתי.
-
[quote=הראשון מהסוף;605382]כמו שאמרתי.[/quote]
דברים חכמים אתה אומר,המנהיג.
-
[quote=הראשון מהסוף;605379]אצלנו בספרטה כולם שווים. אם ראוי לך לדבר איתי, אז ראוי לך לדבר גם איתו.
[SIZE=5]אהווו![/SIZE][/quote]
צר לי, אך אני לא מכיר אף מבנה ממשלתי שמתנהל בצורה כזו. אני לא יכול להלחם בגוף שלא מוגדר היטב. אנא נסח נהלי מלחמה מקובלים במלחמה נגד גוף ממשלתי כמו זה, ונוכל לאחר מכך לדון בעייני מלחמה.
(או שפשוט נשכח מכל העניין הזה, ואתם תהרגו פרפרים, ואנחנו נהרוג צרפתים, וזהו??)
"אתה לא יכול לשלוט ברוח, אבל אתה יכול להתאים את המפרשים" Sailing
לאור ההודעות האחרונות:
[LEFT]New Sparta declared war on the Holy Mathematic Empire!
The Hadas planet declared war on New Sparta!
Dudi declared war on The Hadas Planet and the Holy Mathematic Empire
Marsan Emporer declared war on EVERYBODY!!![/LEFT]
[RIGHT]ווהו, מלחמת העולם השלישית, דווקא כשהצפרתים חוזרים לחיים, איזה כיף.[/RIGHT]
-
דבר אחד ארכי :
למה אה שונא צרפתים?
אני שונא אותם כי אני פשוט שונא צרפתים טוב גם בגלל המורה הצרפתי המשוגע שלי להיסטורייה שניסה לזרוק עליי כיסא Xd
-
[quote=LordAbizi;605385]צר לי, אך אני לא מכיר אף מבנה ממשלתי שמתנהל בצורה כזו. אני לא יכול להלחם בגוף שלא מוגדר היטב. אנא נסח נהלי מלחמה מקובלים במלחמה נגד גוף ממשלתי כמו זה, ונוכל לאחר מכך לדון בעייני מלחמה.
(או שפשוט נשכח מכל העניין הזה, ואתם תהרגו פרפרים, ואנחנו נהרוג צרפתים, וזהו??)
"אתה לא יכול לשלוט ברוח, אבל אתה יכול להתאים את המפרשים" Sailing[/quote]
אתה פחדן ואני לא מאמין שאני בן ברית של פחדן כמוך... בסדר... שיהיה....
-
א. ראה עריכה
ב. ברור שאתה לא רואה מספיק ג'קי צ'אן, כי אז היית יודע ש
The greatest victory is in the battle not fought.