מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה של הרנדרים?
Printable View
מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה של הרנדרים?
[QUOTE=DouBle R;661939]בקיצור אתה יצאת צבוע אםא תה רוצה נשכח ונסלח לא לא.... אני לא בא בכוונה לריב...[/QUOTE]
לא צבוע ולא נעליים.
בעיה שלך שאתה לא שולט בפה שלך כשאתה שיכור.
[quote=Captain_Charisma;661938]איפה נתקעת מיכאל?
ותגיד אתה עדיין משחק בבאסקטסים?[/quote]
לא ממש אני ממש גרוע.
אני צריך עזרה בסטים ובשישיה שלי בHG
[QUOTE=RockStar:D;661942]לא ממש אני ממש גרוע.
אני צריך עזרה בסטים ובשישיה שלי בHG[/QUOTE]
אני עכשיו אצמיד לך מישהו שיעזור לך במשחק,רק תהיה פעיל.
נו בבקשה תעזרו לי מישהו יודע?
[quote]מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה של הרנדרים?[/quote]
[quote=MCshay;661940]מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה של הרנדרים?[/quote]
הי שי
איך היה הסרט שהבאתי לך?
עם השואה הייתי שיכור בקטנה ושתאל את מכיאל מה קרה שם הוא ראה הכל מנקודת מבט טובה....
היייתי העצבני ובסך הכל רציתי לעצבן תעיידו הזה ונפלט לי דברים על השואה סתכל תספויללר אפילו באותו רגע שצירפתי את מיכאל לשיחה כי עידוס ביקש אז אמרתי לו שמה שרשמתי על השואה זה בלי שום כוונה אמיתית...
[quote=אלמוגסי;661947]הי שי
איך היה הסרט שהבאתי לך?[/quote]
אחלה סרט חוץמזה שראיתי בדיוק עד לחצי כי אמא שלי רצתה את המחשב אבל אני רואה עכשיו
[QUOTE=DouBle R;661948]עם השואה הייתי שיכור בקטנה ושתאל את מכיאל מה קרה שם הוא ראה הכל מנקודת מבט טובה....
היייתי העצבני ובסך הכל רציתי לעצבן תעיידו הזה ונפלט לי דברים על השואה סתכל תספויללר אפילו באותו רגע שצירפתי את מיכאל לשיחה כי עידוס ביקש אז אמרתי לו שמה שרשמתי על השואה זה בלי שום כוונה אמיתית...[/QUOTE]
שמע זה שאמרתי שאני התנגדתי שתחזור זה לא אומר שאני תומך בעידוס וזה גם לא אומר שאני תומך בעמדה שלך.
שניכם לא הייתם בסדר.
ולפעמים יש לך בעיה שאתה לא נחמד גם כשאתה לא שיכור..
[quote=MCshay;661950]אחלה סרט חוץמזה שראיתי בדיוק עד לחצי כי אמא שלי רצתה את המחשב אבל אני רואה עכשיו[/quote]
זה בסדר כי זה היה נאסר באמצע
אפשר לראות בזה בלי מנוי הרבה אבל מדי פעם צריך לחכות...
אין מה עלשות מור אני לא נחמד לאנשים שמעצבנים אותי עם ההיתנהגות הילדותית שלהם[תומר הקטן ובויזל] או עם הלקקנות שלהם[עידוס]
בוקר טוב =]
[quote=DouBle R;661955]אין מה עלשות מור אני לא נחמד לאנשים שמעצבנים אותי עם ההיתנהגות הילדותית שלהם[תומר הקטן ובויזל] או עם [U][B]הלקקנות שלהם[עידוס][/B][/U][/quote]
אחד הדברים שהכי מפריעים לי בעידו
והוא לפעמים צבוע
הוא יכול להיות חבר שלך שנייה ואחרי זה לא.
[quote=NapTime;661956]בוקר טוב =][/quote]
בוקר טוב שחר =]
[QUOTE=DouBle R;661955]אין מה עלשות מור אני לא נחמד לאנשים שמעצבנים אותי עם ההיתנהגות הילדותית שלהם[תומר הקטן ובויזל] או עם הלקקנות שלהם[עידוס][/QUOTE]
ואני לקקן או ילדותי בעיניך?