לא אני ישאר עד 5 דקות :
Printable View
לא אני ישאר עד 5 דקות :
משעמם....
[quote=Kratos;671345]אדם אתה קקי[/quote]
חח למה אחי
אי אפשר שכולם יהיו ביחד זה מבולגן
אבל אני רוצה שנעשה את ההמשכים שלי מה אתה מדברים על פוקימון יא משועממים מהתחת
[quote=Kratos;671354]אבל אני רוצה שנעשה את ההמשכים שלי מה אתה מדברים על פוקימון יא משועממים מהתחת[/quote]
חחח זה יפה חכה תראה
[quote=Kratos;671354]אבל אני רוצה שנעשה את ההמשכים שלי מה אתה מדברים על פוקימון יא משועממים מהתחת[/quote]
בוא תעשה איתי.. [לא על פוקימון.. XD]
[quote=DarK LuGiA;671344][SIZE=3][COLOR=royalblue][B]יום אחד מדעני כדור הארץ התחילו לייצר מין מכונה שתחבר בין שני העולמות[/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=3][COLOR=blue]אך מטרתם הייתה זדונית הם רצו לגנמוב את הפוקימונים כדי לחבר אותם לעולם![/COLOR][/SIZE]
[quote=DarkTiger;671357]בוא תעשה איתי.. [לא על פוקימון.. XD][/quote]
יאללה תמשיך את האחרון שכתבתי
[quote=אלמוגסי;671358][SIZE=3][COLOR=blue]אך מטרתם הייתה זדונית הם רצו לגנמוב את הפוקימונים כדי לחבר אותם לעולם![/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]כדי לעשות זאת הם היו צריכים להשיג אבנים מכוכב הפוקימונים[/COLOR][/SIZE]
משעמם לי...
[quote=DarK LuGiA;671360][SIZE=3][COLOR=royalblue]כדי לעשות זאת הם היו צריכים להשיג אבנים מכוכב הפוקימונים[/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=3][COLOR=blue]ועל כן הם המציאו מכונת תקשורות בין שתי העולמות וניסו לשטות בבני מינם של העולם האחר...[/COLOR][/SIZE]
[quote=Kratos;671359]יאללה תמשיך את האחרון שכתבתי[/quote]
רעיון יותר טוב, בוא נתחיל מחדש אבל רציני ונעשה סיפור שלם, נפרסם בסיפורים P:
יכול להיות מגניב.. בא לך?
[quote=אלמוגסי;671358][SIZE=3][COLOR=blue]אך מטרתם הייתה זדונית הם רצו לגנמוב את הפוקימונים כדי לחבר אותם לעולם![/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=7][COLOR=magenta][B][U][I]אלמוג[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
גמאני...
[quote=DarK LuGiA;671365]גם לי[/quote]
מה? זה יהיה קשה בשלושה אנשים XD