משעמם
Printable View
משעמם
[quote=LordAbizi;674791]לא ענית על השאלה.
[spoiler]
אמרתי לך שנניח שמוגדרים כבר המושגים "פורום", "דיבור בנושא כלשהו" ו"כללי"
השאלה היא להגדיר את המושג "נושא דיבורים"[/spoiler][/quote]
עכשיו הבנתי את השאלה...
[spoiler]
ונושא דיבורים הינו אפשרות שנמצאת בדרך כלל בפורמים בה אפשר לדבר על נושאים כללים
[/spoiler][/quote]
שלום לכולם =]
[quote=NapTime;674797]שלום לכולם =][/quote]
היי שחר
מה קורה?
היי שחר...
[quote=אלמוגסי;674796]עכשיו הבנתי את השאלה...
[spoiler]
ונושא דיבורים הינו אפשרות שנמצאת בדרך כלל בפורמים בה אפשר לדבר על נושאים כללים
[/spoiler][/quote][/quote]
לא לא!
בהגדרה לא יכול להיות "בדרך כלל"
הפתרון:
[SPOILER]
תשובה 1:
נושא דיבורים הוא אשכול בפורום, בוא ניתן לדבר על נושאים כלליים.
(יכול להיות שהיה צריך גם לכתוב שהמושג "אשכול בפורום" מוגדר, זה אולי היה הופך את השאלה לברורה יותר)
[/SPOILER]
היי לכולם ..
אלמוג - אני בסדר... אבל כמו שנראה לי שמת לב אין לי כל כך זמן לאחרונה להתחבר לפורום :|
לא לא!
בהגדרה לא יכול להיות "בדרך כלל"
הפתרון:
[spoiler]
תשובה 1:
נושא דיבורים הוא אשכול בפורום, בוא ניתן לדבר על נושאים כלליים.
(יכול להיות שהיה צריך גם לכתוב שהמושג "אשכול בפורום" מוגדר, זה אולי היה הופך את השאלה לברורה יותר)
[/spoiler][/quote]
את הדברים שלי אשים בספולטיר כי חלק לא רוצה לקרא...
[spoiler]כן היה צריך לשים גם את אשכול בפורום כנושא מגודר כי עכשיו צריך ללכת להדיר אותו...
וכן זה מה שניסתי להסביר גם שלא הצלחתי...
ואני אשדל לא להשתמש במילים "בדרך כלל...
[/spoiler][/quote]
ושחר למה זאת?
[quote=אלמוגסי;674811]
כדי לא למלא את הציטוט בפרטים לא רצויים, לא יתקשה הקורא החרוץ להשלים כאן את ההודעה של ד'לאמאבר.
[/quote]
אז אם כך זו אשמתי. בכל זאת פעם ראשונה שאני מדריך מישהו לעולם המתמטיקה מאפס. טוב זה מספיק להיום, אם אני לא רוצה שיטגנו אותי, פעם הבאה נדון ב[COLOR=white]פסוקים וקישורי פסוקים באמצעות פעולות לוגיות.[/COLOR]
סיקור חדש מבית היוצר של ארוין
[QUOTE=LordAbizi;674816]אז אם כך זו אשמתי. בכל זאת פעם ראשונה שאני מדריך מישהו לעולם המתמטיקה מאפס. טוב זה מספיק להיום, אם אני לא רוצה שיטגנו אותי, פעם הבאה נדון ב[COLOR=white]פסוקים וקישורי פסוקים באמצעות פעולות לוגיות.[/COLOR][/QUOTE]
האהא רני גיליתי שאתה כותב בלבן וחשפתי את מזימתכם למחר!
להגיב בסיקור שלי
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=674814#post674814[/URL]
[quote=LordAbizi;674816]אז אם כך זו אשמתי. בכל זאת פעם ראשונה שאני מדריך מישהו לעולם המתמטיקה מאפס. טוב זה מספיק להיום, אם אני לא רוצה שיטגנו אותי, פעם הבאה נדון ב[COLOR=white]פסוקים וקישורי פסוקים באמצעות פעולות לוגיות.[/COLOR][/quote]
אוקי
מקווה שהצליח בפעם הבאה...
ואני השתמשי בדרך כלל מכיוון שאשכול לב דווקא בפורום הוא נמצא לפעמים באתרים וכו'...
[quote=killerbee;674819]האהא רני גיליתי שאתה כותב בלבן וחשפתי את מזימתכם למחר![/quote]
כל הכבוד לך?.. זה לא שאני מנסה למנוע מכם לקרוא מה אני כותב, אני פשוט יודע שיש כאלה שמנסים להרוג אותי אם הם יראו אותי מדבר על מתמטיקה בחופש הגדול. אבל אני רוצה להפיץ את המתמטיקה לכל, אז לכן אני לא רוצה להסתיר מכם ממידע, אז אני מסכם את זה ב"מי שרוצה לדעת יעשה זאת על אחרויות האישית"
@ד'אלאמבר:
[COLOR=white]הגדרה זה צריך להיות דבר חד משמעי. בדרך כלל משאיר מקום לספק. אסור להשתמש במילים המשאירות ספק בהגדרות[/COLOR]
טוב ביי