-
MatanS23 אמור לו את הדבר הזה, מילה במילה, ותראה איך הוא יתפוגג באוויר:
"לכל אפסילון חיובי קיים דלתא חיובי כך שלכל זוג מספרים x,y בקטע שמרחקם אינו עולה על דלתא, המרחק בין f(x) לf(y) אינו עולה על אפסילון. פונקציה המקיימת תנאי זה נקראית רציפה במידה שווה בקטע עליו מדובר"
-
תנסה, יש הרבה קלאסיקות בשחור לבן. רובן אלה סרטים שאתה מכיר ושעשו להם חידושים.
-
[QUOTE=LordAbizi;714235]MatanS23 אמור לו את הדבר הזה, מילה במילה, ותראה איך הוא יתפוגג באוויר:
"לכל אפסילון חיובי קיים דלתא חיובי כך שלכל זוג מספרים x,y בקטע שמרחקם אינו עולה על דלתא, המרחק בין f(x) לf(y) אינו עולה על אפסילון. פונקציה המקיימת תנאי זה נקראית רציפה במידה שווה בקטע עליו מדובר"[/QUOTE]
התפוגגתי רק מלקרוא את שלושת המילים הראשונות של המשפט ><
-
[quote=איש האבטיח;714237]התפוגגתי רק מלקרוא את שלושת המילים הראשונות של המשפט ><[/quote]
כנ''ל Xd
-
-
[QUOTE=The Spaceman;714244][b]היי כולם, חזרתי[/b][/QUOTE]
מה שלומך אחי?
-
[quote=LordAbizi;714235]MatanS23 אמור לו את הדבר הזה, מילה במילה, ותראה איך הוא יתפוגג באוויר:
"לכל אפסילון חיובי קיים דלתא חיובי כך שלכל זוג מספרים x,y בקטע שמרחקם אינו עולה על דלתא, המרחק בין f(x) לf(y) אינו עולה על אפסילון. פונקציה המקיימת תנאי זה נקראית רציפה במידה שווה בקטע עליו מדובר"[/quote]
כל מי שתגיד לו את זה יתפוגג :nose_pick:
-
[quote=SexStyle;714249]כל מי שתגיד לו את זה יתפוגג :nose_pick:[/quote]
לא נכון, אם אני אומר את זה למנחה ותיק (ואף זוטר) לחשבון אינפינטיסמלי, הוא בסך הכל יבהה בי קצת ויגיד
"נו כן, ומה הלאה?"
-
[QUOTE=LordAbizi;714252]לא נכון, אם אני אומר את זה למנחה ותיק (ואף זוטר) לחשבון אינפינטיסמלי, הוא בסך הכל יבהה בי קצת ויגיד
"נו כן, ומה הלאה?"[/QUOTE]
אם תגיד את זה לערס ישראלי מצוי, הוא בסך יבהה בך קצת ויגיד "בו'נא מה אתה מ*יין ת'שכל על מתמטיקה".
אה כן, ואז הוא היה מרביץ לך, כי זה מה שערסים עושים.
על כן, אני ממליץ לך להתרחק מערסים.
-
[quote=איש האבטיח;714261]אם תגיד את זה לערס ישראלי מצוי, הוא בסך יבהה בך קצת ויגיד "בו'נא מה אתה מ*יין ת'שכל על מתמטיקה".
אה כן, ואז הוא היה מרביץ לך, כי זה מה שערסים עושים.
על כן, אני ממליץ לך להתרחק מערסים.[/quote]
אתה לא צריך להסביר לי את זה, אני חי (מת) מספיק זמן כדי להבין את זה בעצמי. אבל למעשה יש להבדיל בין סוגים שונים של ערסים, כי יש ערסים שלא אכפת להם שאני חנון, ויש ערסים שכן אכפת להם. אלה שלא אכפת להם פשוט יעמידו פנים שלא שמעו אותי, ואלה שכן אכפת להם "יתפסו אותי מהידיים, יתפסו אותי מהרגליים, יהפכו אותי, יקברו אותי".
-
SexStyle
אחי איזה משחק גדול,ההתחלות מושקעות בטירוף.
-
-
-
עוד 332 הודעות לעקוף את ארוין.
זה קשה!!
-
[QUOTE=Ace;714286]עוד 332 הודעות לעקוף את ארוין.
זה קשה!![/QUOTE]
בהצלחה