[QUOTE=monster;769045]אז אני לא יגיב במשחק[/QUOTE]
למה?
Printable View
[QUOTE=monster;769045]אז אני לא יגיב במשחק[/QUOTE]
למה?
בקיצור, אם מישהו רוצה להתחיל דנ"מ בנושא כלשהו שרק יפנה אליי.
היי MoR, הצעה: פורום דיונים לפי נהלים מקובלים, בפורום הזה פונים אליי (או אל מנהל דנ"מ מוסמך אחר) ומבקשים להתווכח על נושא מסויים. אז נרשמים אנשים לכל צד של הוויכוח, ואז אני מתחיל לנהל איתם וויכוח לפי הנהלים המקובלים.
זה ילמד את המשתמשים בפורום להתווכח בצורה נכונה ואז לא יהיו יותר נושאי תלונות שיגררו לספאם וקללות.
דניאל יש לך מסנג'ר?
[QUOTE=killerbee;769052]רגע רגע כולם להסביר לי למה שליאור לא יגיב במשחק...?[/QUOTE]
כי הוא רוצה לעקוף אותי
[quote=יגאל;769053]למה?[/quote]
כי אתה תגדיל תפער בנוד ויש סיכוי איתי יעקוף אותי
[QUOTE=killerbee;769052]רגע רגע כולם להסביר לי למה שליאור לא יגיב במשחק...?[/QUOTE]
תענו אולי?
[quote=יגאל;769047]מה קורה?[/quote]
סבבה, ואיתך?.
[QUOTE=monster;769057]כי אתה תגדיל תפער בנוד ויש סיכוי איתי יעקוף אותי[/QUOTE]
טוב
[quote=LordAbizi;769054]בקיצור, אם מישהו רוצה להתחיל דנ"מ בנושא כלשהו שרק יפנה אליי.
היי MoR, הצעה: פורום דיונים לפי נהלים מקובלים, בפורום הזה פונים אליי (או אל מנהל דנ"מ מוסמך אחר) ומבקשים להתווכח על נושא מסויים. אז נרשמים אנשים לכל צד של הוויכוח, ואז אני מתחיל לנהל איתם וויכוח לפי הנהלים המקובלים.
זה ילמד את המשתמשים בפורום להתווכח בצורה נכונה ואז לא יהיו יותר נושאי תלונות שיגררו לספאם וקללות.[/quote]
רעיון מצויין, אפשר להגיד שזה יהיה תת-פורום של פורום משוב.
יש לך מסנג'ר אגב?
[quote=pokedex;769055]דניאל יש לך מסנג'ר?[/quote]
יש לי, אבל למדתי את הלקח מימי פורום פוקימון המקורי, בו נתתי את המסנג'ר שלי לכל מיני אנשים ואחרי יום מעולם לא דיברתי איתם יותר, אז ככה שיש לי מסנג'ר, אבל הוא מחוץ לתחום.
לעומת זאת, אם אתה רוצה לדבר איתי בטלפתיה, זה כבר סיפור אחר.
[QUOTE=pokedex;769049]בסדר, נראלי אני פורש מלנסות להיות מקום ראשון בנו"ד - ליאור ספאמר גדול מדי @:[/QUOTE]
תודה על התאור
[QUOTE=SportMan;769059]סבבה, ואיתך?.[/QUOTE]
אני בסדר
אתה יודע שיש היוםפ מופה בקרית מלאכי
[quote=LordAbizi;769062]יש לי, אבל למדתי את הלקח מימי פורום פוקימון המקורי, בו נתתי את המסנג'ר שלי לכל מיני אנשים ואחרי יום מעולם לא דיברתי איתם יותר, אז ככה שיש לי מסנג'ר, אבל הוא מחוץ לתחום.
לעומת זאת, אם אתה רוצה לדבר איתי בטלפתיה, זה כבר סיפור אחר.[/quote]
נו :@ אני לא אתעלם ממך :O
נו ליאור מה זה משנה הנו"s אתה מקבל על זה איזה פרס או משהו?
[QUOTE=killerbee;769067]נו ליאור מה זה משנה הנו"s אתה מקבל על זה איזה פרס או משהו?[/QUOTE]
לא
רק שתדע כתבת אף