-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אז אם בזב לך 5 תגובות
אתה יורה בכאוס.כאוס מתחמק מהירי שלך.לפתע מולך נפתחת היציאה מן השוק השחור.אתה יוצא מהשוק השחור אך הפוכדורים שגנבת מן השוק השחור עפים מן היד שלך ליד של כאוס.כאוס אומר לך"ביי תרצה תוכל לחזור אלינו".אתה יוצא מהשוק השחור ומגיע ליער גליגר דרך 3[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אז אם בזב לך 5 תגובות
אתה יורה בכאוס.כאוס מתחמק מהירי שלך.לפתע מולך נפתחת היציאה מן השוק השחור.אתה יוצא מהשוק השחור אך הפוכדורים שגנבת מן השוק השחור עפים מן היד שלך ליד של כאוס.כאוס אומר לך"ביי תרצה תוכל לחזור אלינו".אתה יוצא מהשוק השחור ומגיע ליער גליגר דרך 3 [/quote]
אני עוצר ביער גלייגר ומתחיל לגייס אנשים וכוחות למאפיה נגדית לשוק השחור.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה עוצר ביער גליגר ומתחיל לגייס מתנגדים לשוק השחור.כעבור 5 דקות של המתנה מולך מופיעים כמאה אנשים מתנגדים לשוק השחור.כמה מהם רוצחים.מס' צייידים.ורובם סתם גנבים או שבא להם לההיות אתך[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה עוצר ביער גליגר ומתחיל לגייס מתנגדים לשוק השחור.כעבור 5 דקות של המתנה מולך מופיעים כמאה אנשים מתנגדים לשוק השחור.כמה מהם רוצחים.מס' צייידים.ורובם סתם גנבים או שבא להם לההיות אתך [/quote]
אני מתחיל לעשות לי מחסן נשק להתקפה נגד השוק השחור, ואז אני הולך לציידים ואומר להם: "אנחנו צריכים הרבה פוקימוני לחימה, בואו תביאו לנו הרבה כאלה!"
אני פונה לגנבים: "תביאו מתקפות לפוקימונים, Tmים."
ואז לרוצחים: "תרצחו את כל מי שרוצה להכנס לשוק השחור"
ואז אני שואל אם יש איזה שוטר שגם מתנגד לשוק השחור ואני אומר: "תגייס נשק ויחידות לחימה נגד השוק השחור, תגייס עוד שוטרים אלינו וגם תראה להם את המיקום של השוק השחור."
-
[QUOTE=Tsubasa;1001882]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בזעם דרקון על הציידים.צ'רוס משתמש בכנף ברזל על הציידים.מול הציידים מופיע מגן שמגן עליהם מפני התקפות של קיבאגו וצ'רוס.אחד מן הציידים עונה לך"אנחנו ציידי הדרקון.אנחנו הורגים אנשים ופוקומונים ואז מביאים את כוחם לאדון.שכאדון יצבור כוח הוא יקום לתחייה.לך יש הרבה כוח אז אנו רוצים להרוג אותך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתם לא תצליחו!"אצעק ואז אוסיף:"קיבאגו שבירת לבנים אליהם וצ'רוס תשתמש במתקפת כנף אליהם!"
-
[quote]
ברוס
גרבלר משתמש בכדור ג'ירו על סייבלי.בגלל סופת החול של גרבלר סייבלי לא יכול להתחמק.סייבלי סופג את כדור הג'ירו של גרבלר קשה ומתעלף.צלו גם הוא מתעלף.זירת הצצלים נעלמת יחד איתה סייבלי וצלו.האיש ברמקול אומר לך"עברת תמבחן ה1 בהצלחה".הדלת למבחן הבא נפתחת[/quote]
"סופסוף זה נגמר!" אומר ואתקדם למבחן הבא.
-
[quote=Tsubasa;998918][B][COLOR=red]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טורצ'יק קופץ הצידה ומתחמק ממכת הניקור של פיפלאפ.טורצ'יק משתמש בצעקה.הוא פולט צעקה אדירה שמחרישה את האוזניים של פילאפ.פיפלאפ מצליח לבטל את השפעת הצעקה של טורצ'יק.הוא רץ לעבר טורצ'יק ומשתמש עליו שוב בניקור[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק תמשיך באותה השיטה עד שהוא התעייף!"אני אומר לטורצ'יק.
-
[quote=Tsubasa;1001882]
[B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מונפרנו שומע אותך וזורק את הפוכדור שנתת לו על הוליגה.הפוכור פוגע בהוליגה ומכניס את הוליגה לתוכו.הפוכדור נסגר ומתנדנד ומתנדנד ואז נפתח.הוליגה יוצא מהפוכדור ובורח ממכם.אתה הופך לזוארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"[/COLOR][/B][/quote]
"חבל.. נו שיהיה" אומר ואהפוך את עצמי לדונפן,אעלה את מונפרנו על גבי ואתחיל להתגלגל לעיר הבאה
-
[QUOTE=Tsubasa;1001882]
[B][COLOR="Green"]
בר
אתה מחזיר את מוקרו לפוכדור שלו.מוקרו חוזר לפוכדור שלו.פולויאג קופץ על הכתף שלךך ויושב עליה.אתה ממשיך ללכת עם פולויאג בסופות המוות כדי לאמן את פולויאג למכון ה1 שלך.לאחר כמה דקות של הליכה אתם רואים חבורה של טראפינץ' מתחפרים באדמה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טרפינץ!?!?, ואו זה פוקימון שאני הכי אוהב את פלייגון המפותח האחרון שלו, פוליווג אתה יודע כבר מה לעשות, תיתן את כל מה שיש לך בקרב, עכשיו אקדח מים לפני שהוא יתחפר בחול" אגיד לפוליווג
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מתפאל מהטראפינץ' שאתה פגשת עכשיו בחול.פולויאג מציית לך ויורה מן הפה שלו אקדח מים לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של פולויאג.הוא נפגע קשה אך מתאווש במהירות.טראפינץ' יורה פצצת בוץ לעבר פולויאג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה הופך את עצמך לדונפן ואז אתה מרים את מונפרנו ושם אותו על הגב שלך.אתה מתחיל להתגלגל לעבר העיר הבאה.אתה מגיע למהירות גבוה כך שאתה לא שם לב שאתה עומד להתנגש בבנין.אתה מתנגש בבניין שחוסם לך את המשך הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]מייקל
טורצ'יק קופץ הצידה ומתחמק ממתקפת הניקור של פיפלאפ. לאחר מכן הוא משתמש שוב פעם בצעקה על פיפלאפ.הצעקה פוגעת בפילפאפ ומונעת ממנו לתקוף.פיפלאפ קפוא במקום ולא מסוגל לזוז[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה נכנכס דרך הדלת ומגיע לעוד חדר ענק שבמרכזו בריכה ענקית.בשני צדדי הבריכה נמצאים 2 פסלים ענקיים של פיג'יוט.אחרי הבריכה נמצאת הדלת למבחן הבא.האיש ברמקול אומר לך"המבחן ה2 שלך הוא פשוט להביס 2 פיג'יוט זומבי.אם תהיה חכם תוכל להביס אותם בקלות.בהצלחה.הפיג'יוט זומבים קפואים בפסלים שאתה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
קיבאגו תוקף בשבירת לבנים וצ'רוס תוקף במתקפת כנף את הציידים.שבירת הלבנים של קיבאגו פוגעת באחד מן הציידים ומעלפת אותו.מתקפת הכנף של צ'רוס פוגעת ב3 ציידים ומעלפת אותם.נשאר צייד 1.הצייד האחרון אומר לך"אתה חזק ילד אך לא תוכל להביס אותי".הוא יורה מן הרובה שלו שלושה כדורים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
הציידיים שומעים אותך והולכים להביא פוקימוני לחימה.תוך 10 דקות הציידים חוזרים ומביאים הרבה פוקימוני לחימה.ביניהם אפשר למצוא:איינפריימפ,מונפרנו,פרימפר,גלייד,ומאצ'וק.הרוצחים שומעים אותך ומחכים לרצוח כול מי שנכנכס לשוק השחור.אבל אף אחד לא נכנס.שוטר בא אליך ואומר לך"אני מתנגד לשוק השחור".הוא הולך וכעבור 12 דקות.השוטר בא עם רובים משוכללים.עם נשקים משוכללים.ועם עוד 100 שוטרים שמתנגדים לשוק השחור.השוטר שדיבר מקודם איתך אומר לך"הבאתי לפה 100 שוטרים וכלי נשק משוכללים.הנה קח את רובה G500.הרובה הזה מסוגל לחדור כול חומר ולהביס כול אחד.זה יעזור לך להביס את כאוס."השוטר מביא לך תרובה.מולכם מופיעה הדלת לשוק השחור[/COLOR][/B]
-
[quote=Tsubasa;1004612][B][COLOR=green]בר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מתפאל מהטראפינץ' שאתה פגשת עכשיו בחול.פולויאג מציית לך ויורה מן הפה שלו אקדח מים לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של פולויאג.הוא נפגע קשה אך מתאווש במהירות.טראפינץ' יורה פצצת בוץ לעבר פולויאג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה הופך את עצמך לדונפן ואז אתה מרים את מונפרנו ושם אותו על הגב שלך.אתה מתחיל להתגלגל לעבר העיר הבאה.אתה מגיע למהירות גבוה כך שאתה לא שם לב שאתה עומד להתנגש בבנין.אתה מתנגש בבניין שחוסם לך את המשך הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טורצ'יק קופץ הצידה ומתחמק ממתקפת הניקור של פיפלאפ. לאחר מכן הוא משתמש שוב פעם בצעקה על פיפלאפ.הצעקה פוגעת בפילפאפ ומונעת ממנו לתקוף.פיפלאפ קפוא במקום ולא מסוגל לזוז[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]ברוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה נכנכס דרך הדלת ומגיע לעוד חדר ענק שבמרכזו בריכה ענקית.בשני צדדי הבריכה נמצאים 2 פסלים ענקיים של פיג'יוט.אחרי הבריכה נמצאת הדלת למבחן הבא.האיש ברמקול אומר לך"המבחן ה2 שלך הוא פשוט להביס 2 פיג'יוט זומבי.אם תהיה חכם תוכל להביס אותם בקלות.בהצלחה.הפיג'יוט זומבים קפואים בפסלים שאתה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קיבאגו תוקף בשבירת לבנים וצ'רוס תוקף במתקפת כנף את הציידים.שבירת הלבנים של קיבאגו פוגעת באחד מן הציידים ומעלפת אותו.מתקפת הכנף של צ'רוס פוגעת ב3 ציידים ומעלפת אותם.נשאר צייד 1.הצייד האחרון אומר לך"אתה חזק ילד אך לא תוכל להביס אותי".הוא יורה מן הרובה שלו שלושה כדורים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ניר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הציידיים שומעים אותך והולכים להביא פוקימוני לחימה.תוך 10 דקות הציידים חוזרים ומביאים הרבה פוקימוני לחימה.ביניהם אפשר למצוא:איינפריימפ,מונפרנו,פרימפר,גלייד,ומאצ'וק.הרוצחים שומעים אותך ומחכים לרצוח כול מי שנכנכס לשוק השחור.אבל אף אחד לא נכנס.שוטר בא אליך ואומר לך"אני מתנגד לשוק השחור".הוא הולך וכעבור 12 דקות.השוטר בא עם רובים משוכללים.עם נשקים משוכללים.ועם עוד 100 שוטרים שמתנגדים לשוק השחור.השוטר שדיבר מקודם איתך אומר לך"הבאתי לפה 100 שוטרים וכלי נשק משוכללים.הנה קח את רובה G500.הרובה הזה מסוגל לחדור כול חומר ולהביס כול אחד.זה יעזור לך להביס את כאוס."השוטר מביא לך תרובה.מולכם מופיעה הדלת לשוק השחור[/COLOR][/B][/quote]
סליחה שלא הוצאתי הכל אני מהאייפוד
----
המשיך בדרכי מבלי להיסתכל
-
[QUOTE=Tsubasa;1004612][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
קיבאגו תוקף בשבירת לבנים וצ'רוס תוקף במתקפת כנף את הציידים.שבירת הלבנים של קיבאגו פוגעת באחד מן הציידים ומעלפת אותו.מתקפת הכנף של צ'רוס פוגעת ב3 ציידים ומעלפת אותם.נשאר צייד 1.הצייד האחרון אומר לך"אתה חזק ילד אך לא תוכל להביס אותי".הוא יורה מן הרובה שלו שלושה כדורים[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אתחמק מהכדורים של הצייד המטורף ואז אגיד לצ'רוס:"צ'רוס מתקפת כנף ברזל על הפושע המטורף!"
ואז אגיד לקיבאגו:"תשתמש בחפירה וכך מהציידים את החפצים שלהם במהירות ואם צ'רוס לא פוגע בצייד המטורף תקוף את הצייד בעזרת ציפורן דרקון חזקה במיוחד!"
-
[quote]ברוס
אתה נכנכס דרך הדלת ומגיע לעוד חדר ענק שבמרכזו בריכה ענקית.בשני צדדי הבריכה נמצאים 2 פסלים ענקיים של פיג'יוט.אחרי הבריכה נמצאת הדלת למבחן הבא.האיש ברמקול אומר לך"המבחן ה2 שלך הוא פשוט להביס 2 פיג'יוט זומבי.אם תהיה חכם תוכל להביס אותם בקלות.בהצלחה.הפיג'יוט זומבים קפואים בפסלים שאתה"[/quote]
"טוב,זה יהיה קל,הם לא זזים" אומר ואוציא אושווט מהפוכדור שלו.
"אושווט!" אומר לאושווט "השתמש באקדח מים!"
-
[quote]ניר
הציידיים שומעים אותך והולכים להביא פוקימוני לחימה.תוך 10 דקות הציידים חוזרים ומביאים הרבה פוקימוני לחימה.ביניהם אפשר למצוא:איינפריימפ,מונפרנו,פרימפר,גלייד,ומאצ'וק.הרוצ חים שומעים אותך ומחכים לרצוח כול מי שנכנכס לשוק השחור.אבל אף אחד לא נכנס.שוטר בא אליך ואומר לך"אני מתנגד לשוק השחור".הוא הולך וכעבור 12 דקות.השוטר בא עם רובים משוכללים.עם נשקים משוכללים.ועם עוד 100 שוטרים שמתנגדים לשוק השחור.השוטר שדיבר מקודם איתך אומר לך"הבאתי לפה 100 שוטרים וכלי נשק משוכללים.הנה קח את רובה G500.הרובה הזה מסוגל לחדור כול חומר ולהביס כול אחד.זה יעזור לך להביס את כאוס."השוטר מביא לך תרובה.מולכם מופיעה הדלת לשוק השחור[/quote]
אני לוקח אימ]רנופ גלייד ומצ'וק לתוך הכיס שלי ואז אני מורה לחיילים:
"כל השטורים אתם צריכים לעמוד מהצדדים עם הרובים המשכוללים בעוד שהרוצחים נמצאים מאחורה באמצע עם הרובים הפחות משוכללים. הפוקימונים יעמדו מקדימה באמצע וילחמו נגד אנשי השוק השחור. שימו לב רוצחים, אתם צריכים לתפוס כל צייד לפני שהוא נוגע לנו בפוקימונים. שימו לב שלכל אחד בשוק השחור יש יכולת ויסוד שבהם הוא יכול להשתמש ואני מקווה שגם לכם יש. כאוס הוא יסוד אדמה ואני חשמל ולכן אני צריך שמישהו מיסוד מים או עשב יבוא עמי.
אני טוען כמה כדורים ברובה ה G500 ואומר לכולם: "לדרוך את הנשקים, להרגיש את הכוחות, ובסימן שלי, לתקוף!" אני מרים דגל בצבע שחור ועליו איקס אדום ואני נכנס למרד בשוק השחור בעוד החיילים מתפקדים להוראות
-
[SIZE=3][COLOR=Green][B]טוב אני אבהיר לכם כמה דברים עכשיו.תקראו את זה בבקשה
כפי שאתם רואים המשחק בקושי פעיל.אני אנסה להרים אותו ולהגיב יותר כך שיעבור את עמ' 100 כבר.
לא הגבתי גם בזמן האחרון בגלל שהיתי חולה,לא היה לי חשק להגיב מכיוון שכול הזמן שחקנים פורשים מהמשחק.ויש לי הרגשה שחקנים לא אהובים תמשחק.אז מי שרוצה לפרוש שיפרוש.
[SIZE=2][COLOR=Navy]ניר
אתה לוקח את הפוכדורים של אינפריימפ גליד ומצ'וק ושם אותם בכיס שלך.השוטרים נעמדים משני צדדי הדלת ומוכנים לירות עם הנשקים המשוכללים שלהם.הרוצחים נעמדים אחורה ובאמצע עם הרובים הפחות משוכללים.הפוקימונים נעמדים באמצע.האנשים אומרים לך"אין לנו פה חוץ ממך שיש לו כוח יסוד.".אתה טוען את הרובה שלך.דלת השוק השחור נפתחת ומן הדלת יוצאים הרבה מאוד אנשים של השוק השחור.יש להם רובים גם משוכללים והם מתחילים לירות על אנשיך.האנשים שלך מתחילים לירות עליהם בחזרה ומתחיל פה קרב ירייות ענק.בין האנשים אתה מבחין בכאוס עומד לו ומחכה לך.
[COLOR=Cyan]ברוס
אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט החוצה.אוושאט יוצא החוצה.אוושאט יוצא החוצה ותוקף את 2 הפסלים באקדח מים.האקדח המים פוגע ב2 הפסלים אך לא הורס אותם.סדקים מופעים על הפסלים ולאחר שניה מן 2 הפסלים יוצאים פיג'יוט זומבי.2 הפיג'יוט זומבי תוקפים באס אווירי את אוושאט[/COLOR]
[COLOR=Red]תומר
אתה מצליח להתחמק מן הכדורים שיורה עליך הצייד.צ'רוס עף אל הצייד ותוקף במתקפת כנף ברזל את הצייד.הצייד לא מצליח להתחמק מן מתקפת כנף הברזל של צ'רוס ונפגע.קיבאגו משתמש בחפירה ולוקח את החפצים של הציידים.הצייד מתחיל לברוח ממך.
[COLOR=DarkRed]לוקאס
אתה מתאווש מהפגיעה שספגת ואתה ממש להתגלגל בדרך כשמונפרנו על גבך ואתה בצורת דונפן.אתה מגיע לגדר גדולה שחוסמת לך את המשך הדרך.על הגדר מופיע פתק שכתוב עליו"כדי להמשיך ללכת בדרך 2 צריך לעבור את הבניין שראיתם לפני שניה "[/COLOR]
[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]