[QUOTE=Druddigon man;1177410]יואב, אתם עושים קווסט מוטאנטים? פשש.. נחמד.. D:[/QUOTE]
כן. זה ממש כיף...:) זה זכות ששמורה למי שבאקסמן טים :)
Printable View
[QUOTE=Druddigon man;1177410]יואב, אתם עושים קווסט מוטאנטים? פשש.. נחמד.. D:[/QUOTE]
כן. זה ממש כיף...:) זה זכות ששמורה למי שבאקסמן טים :)
ייאלה,
אני מחפש עכשיו את ההקדשה הזאת, ההקדשה השנייה שלי בפורום חח.
[QUOTE=CrashRide;1177414]כן. זה ממש כיף...:) זה זכות ששמורה למי שבאקסמן טים :)[/QUOTE]
דניס הציע לי להצטרף אבל לא ראיתי סרט אחד בכלל XD
[QUOTE=Druddigon man;1177416]דניס הציע לי להצטרף אבל לא ראיתי סרט אחד בכלל XD[/QUOTE]
אז...? אתה ראית סרט על עולם מארוול? ספיידרמן או משהו כזה?
אבי, בן כמה אתה היום?
[quote=CrashRide;1177403]סבבה. ואני משנה את השם של המטאנט שלי למשינאקס, כאילו משינ-מכונה, ואקס, מאקסמן.
משינאקס וטיגרארו ישבו במפקדה של האקסמן ונחו מן האימונים הקשים. לפתע, נשמע צלצול המבשר על אויב מתקרב, ועל המסך הופיע תמונה של מיסטרי, מבהילה אנשים בשדרה החמישית בניו יורק."הולכים." אמרו טיגרארו ומשינאקס בזעם על מיסטרי, וקמו מיד מן הכיסאות.
"תעמוד לידי." אני אומר לטיגרארו, ומשתגר אל השדרה החמישית בניו יורק. כשאני מגיע לשם אני אומר:"היי! גוש כיעור!" ומקווה שהיא תסתובב לפה.[/quote]
"לא צריך" טיגרארו אומר ומזנק בפראיות דרך החלון הפתוח של המפקדה.
משינאקס משתגר לשם, טיגרארו עוד לא שם.
משינאקס רץ לעבר השדרה החמישית מהרביעית, שאליה הוא השתגר, עיניים זוהרות מופיעות בניין לידו.
מבעד לאפלה החשוכה של הלילה, טיגרארו חברו מזנק מהבניין אליו.
שניהם מגיעים לשדרה החמישית, מיסטרי באותו רגע השתנתה, משינקאס מתקשה להבחין למה, עקב צורתה המשונה.
"פנטסטיק" טיגרארו אומר לו "זה מארבעת המופלאים".
מיסטרי סוגרת על זוג אוהבים מפוחד אשר בורח לסמטה צרה.
ארוץ אל מיסטרי, משתמש בייתרון כפותיי המרופדות והשקטות, ואתגרה בה "יוהו! מיסטפנטסטיק מכוערת שכמוך, את יכולה להיות חכמולוגית ולתקוף חפים מפשע".
"או, שאת יכולה לתפוס אותי ולקבל קצת אתגר" אחשוף את ניביי "בכל מקרה, אתקוף אותך, אז יש לך שתי אפשרויות, אני או אני".
אם אתה רוצה להוסיף מישהו שיהיה איתנו, תוסיף במהלך ההמשכים.
כן ראיתי ספיידרמן, מה זה קשור למוטאנט...? S:
זה קשור לעולם המארוול, באקסמן הופיעו כבר ספיידרמן, ארבעת המופלאים וגיבורי מארוול אחרים, הכל באותו יקום של מארוול קומיקס
[quote=Daniel;1177418]אבי, בן כמה אתה היום?[/quote]
15 :),
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=25294[/URL]
מצאתי את ההקדשה, עכשיו את הנו"ד שפתחתי היום לפני שנה.
[QUOTE=Daniel;1177418]אבי, בן כמה אתה היום?[/QUOTE]
הוא בן 15.. O:
דניס, וואלה?
אני הייתי מקדיש כבר אתמול אם לא היו מוחקים לי הודעות, נמחקו לי איזה 200 הודעות משום מה..
[quote=Daniel;1177408]היי איתי.
מה קורה?[/quote]
סבבה, משחק בpk indigo.
ואיתך?
אני אומר לך כבר עכשיו, אין סיכוי שתקדיש היום.
איתי-
סבבה.
[quote=Druddigon man;1177427]הוא בן 15.. O:
דניס, וואלה?[/quote]
וואלה. [=
ואני ממליץ לך לראות אקסמן ההתחלה, סרט מעולה.
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=25296[/URL]
הנו"ד שפתחתי לפני שנה ביום הולדת, אגב זה הנו"ד הראשון שפתחתי בכלל חח.