-
אתה צודק,גרסא אחד. גרסא אחד בכלל לא משוחקת אבל אתה יכול לקרוא מדריכים שלי על 3.5 (משוחק על ידי אלה שמבינים ש-4 זה לא מבוכים ודרקונים)יש מדריכים של ניר על גרסא 2 (רק ניר משחק בה,בכל העולם)
גרסא 1 אף אחד לא משחק.
וגרסא 4 כולם משחקים,למרות שאף אחד לא אוהב אותה.
ולא קראתי אח זאב. וקוראים לי יונתן את לא יודעת?
-
-
מה זה משנה הגירסאות? זה משחק שחבורת אנשים יושבים עם דפים וקוביות,ואיזה איש מבוגר מהם מחוצ'קן [אצלי זה היה ככה]ממציא סיפורי אלף לילה ולילה זה כול כך משנה באיזו גירסה משחקים?
-
מאוד משנה,כל המשחק.
בקיצור אתה רוצה דרקון כוסון או מפלצת מגניבה אחרת?
-
לא
ותאמין לי הפסיכי הזה שהיה המדריך שלנו התחיל את הסיפור במאה ה-32 [לא צוחק] וסיים את זה במצריים העתיקה,יש כזה דבר?
-
שייייט הצלחתי את כל השאלות באל תפיל את המיליון חוץ מהשאלה האחרונה!!!!!
-
לא נראה ל אלא אם כן הוא מוצא דרך להעביר אותכם בזמן...
הוא משחק מבוכם ודרקונם בעתיד ומביא מכונת זמן,אז למה א להתחיל בזמן שאתם אמורים להגיע עליו?
-
הוא עשה לנו קרב נגד אורקים מכניים ואחרי שהפסדנו התעורננו במצריים העתיקה
-
באסה, אתמול היה פרק אחרון של פולישוק :(
-
לא רואה את זה,סוף סוף יהיה לי חדר משלי,כבר ארבע שנים אני חולק את החדר עם האח הקטן והמעצבן שלי.
נל,עכשיו למשהו אחר,מה שלום החתול?
-
[QUOTE=neLipion;1180609]באסה, אתמול היה פרק אחרון של פולישוק :([/QUOTE]
אך הוא היה? לא ראיתי
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1180611]לא רואה את זה,סוף סוף יהיה לי חדר משלי,כבר ארבע שנים אני חולק את החדר עם האח הקטן והמעצבן שלי.
נל,עכשיו למשהו אחר,מה שלום החתול?[/QUOTE]
ליאור אמרה לי שהוא יותר בסדר, הוא התחיל לאכול יותר אבל הוא לא זז הרבה. רק בבוקר הוא הסתובב בבית וחזר לאותו מקום. הם הלכו לוטרינר, אבל הוא אמר שדומינו אכל אוכל מקולקל, אז הוא נתן לו איזה משהו נגד זה...
[QUOTE=ג'ק;1180612]אך הוא היה? לא ראיתי[/QUOTE]
חחח היה מצחיק, אבל לא ידוע אם הוא נבחר או לא.
-
-
[quote=neLipion;1180617]ליאור אמרה לי שהוא יותר בסדר, הוא התחיל לאכול יותר אבל הוא לא זז הרבה. רק בבוקר הוא הסתובב בבית וחזר לאותו מקום. הם הלכו לוטרינר, אבל הוא אמר שדומינו אכל אוכל מקולקל, אז הוא נתן לו איזה משהו נגד זה...
חחח היה מצחיק, אבל לא ידוע אם הוא נבחר או לא.[/quote]
קלקול קיבה,קלאסי,העיקר שהוא מרגיש טוב יותר
טוב אני זזתי לישון
-