-
[COLOR=sienna][SIZE=4]רעידת אדמה, הכל משתבש. [/SIZE][SIZE=4]בני האנוש ובעלי החיים אובדי עצות.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkgreen]שאגה והעולמות משתלבים, טיטאן מצטרף לשבט הרשע והאיזון מופר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=indigo]חור שחור נוצר במימד, בני אדם וחיות כאחד- מתמזגים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]העולם מאיים להתמוטט ודינאקס מאיים להרוס.[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]העולם ינצל רק אחרי השגת כל האבנים והריגת דינאקס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=magenta]זהו עידן ה-[/COLOR][SIZE=5][COLOR=blue][B]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]I[SIZE=4][COLOR=red]M[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]L[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]D[/B][/COLOR][/SIZE]![/SIZE]
[SIZE=2][B][SIZE=7][COLOR=#0000ff]A[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=7][COLOR=#0000ff]I[/COLOR][/SIZE][COLOR=red][SIZE=6]M[/SIZE][/COLOR][SIZE=7][COLOR=#0000ff]A[/COLOR][/SIZE][COLOR=red][SIZE=6]L[/SIZE][/COLOR][SIZE=7][COLOR=#0000ff]A[/COLOR][/SIZE][COLOR=red][SIZE=6]N[/SIZE][/COLOR][SIZE=7][COLOR=#0000ff]D[/COLOR][/SIZE][/B]
[/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=blue]מ[/COLOR][COLOR=red]ק[/COLOR][COLOR=blue]ו[/COLOR][COLOR=red]ם[/COLOR] [COLOR=blue]פ[/COLOR][COLOR=red]נ[/COLOR][COLOR=blue]ו[/COLOR][COLOR=red]י [COLOR=blue]א[/COLOR]ח[/COLOR][COLOR=blue]ד [COLOR=red]א[/COLOR]ח[COLOR=red]ר[/COLOR]ו[/COLOR][COLOR=red]ן[/COLOR][COLOR=blue]![/COLOR] [COLOR=red]מ[/COLOR][COLOR=blue]ה[/COLOR][COLOR=red]ר[/COLOR][COLOR=blue]ו [/COLOR][COLOR=red]ל[/COLOR][COLOR=blue]ה[/COLOR][COLOR=red]ר[/COLOR][COLOR=blue]ש[/COLOR][COLOR=red]ם[/COLOR][COLOR=blue]![/COLOR][/B][/SIZE]
-
אני רוצה לפתוח מ"ת אבל אין לי זמן לנהל אותו ובזמן שיש לי אני מעדיף לא להשקיע במ"ת...
-
[QUOTE=Tigraro;1256944][COLOR=sienna][SIZE=4]רעידת אדמה, הכל משתבש. [/SIZE][SIZE=4]בני האנוש ובעלי החיים אובדי עצות.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkgreen]שאגה והעולמות משתלבים, טיטאן מצטרף לשבט הרשע והאיזון מופר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=indigo]חור שחור נוצר במימד, בני אדם וחיות כאחד- מתמזגים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]העולם מאיים להתמוטט ודינאקס מאיים להרוס.[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]העולם ינצל רק אחרי השגת כל האבנים והריגת דינאקס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=magenta]זהו עידן ה-[/COLOR][SIZE=5][COLOR=blue][B]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]I[SIZE=4][COLOR=red]M[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]L[/COLOR][/SIZE]A[SIZE=4][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE]D[/B][/COLOR][/SIZE]![/SIZE]
[SIZE=2][B][SIZE=7][COLOR=#0000ff]A[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=red]N[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=7][COLOR=#0000ff]I[/COLOR][/SIZE][COLOR=red][SIZE=6]M[/SIZE][/COLOR][SIZE=7][COLOR=#0000ff]A[/COLOR][/SIZE][COLOR=red][SIZE=6]L[/SIZE][/COLOR][SIZE=7][COLOR=#0000ff]A[/COLOR][/SIZE][COLOR=red][SIZE=6]N[/SIZE][/COLOR][SIZE=7][COLOR=#0000ff]D[/COLOR][/SIZE][/B]
[/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=blue]מ[/COLOR][COLOR=red]ק[/COLOR][COLOR=blue]ו[/COLOR][COLOR=red]ם[/COLOR] [COLOR=blue]פ[/COLOR][COLOR=red]נ[/COLOR][COLOR=blue]ו[/COLOR][COLOR=red]י [COLOR=blue]א[/COLOR]ח[/COLOR][COLOR=blue]ד [COLOR=red]א[/COLOR]ח[COLOR=red]ר[/COLOR]ו[/COLOR][COLOR=red]ן[/COLOR][COLOR=blue]![/COLOR] [COLOR=red]מ[/COLOR][COLOR=blue]ה[/COLOR][COLOR=red]ר[/COLOR][COLOR=blue]ו [/COLOR][COLOR=red]ל[/COLOR][COLOR=blue]ה[/COLOR][COLOR=red]ר[/COLOR][COLOR=blue]ש[/COLOR][COLOR=red]ם[/COLOR][COLOR=blue]![/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]
למה פירסמת את זה פה? אתה צריך לעשות עוד פרקים בטלנובלה שלך XD
-
-
-
היי שחר
כי בטיזרים אף אחד לא מסתכל O.o
-
לי יש שיטה לדעת על כל נושא שנפתח ועל כל הודעה שנשלחת, לעשות קישורים מהירים-------->הודעות מהיום
-
היי אנשים ודברים אחרים, מה קורה?
חזרתי מאימון ג'ודו, התאמנו על סוג של חניקה (חוקית של ג'ודו) ומי שעבדתי איתו עשה את זה לא טוב והוא גרם לכך שהצוואר שלי נתפס, וזה כאבי תופת אחר כך בקרבות...
-
מדהים -.-"
בשביל זה יש את הטופ 10 הודעות אחרונות Xd
אני פעם הייתי בג'ודו
-
איזה חגורה? כמה שנים? אתה יודע חניקות? אוצ'ימטה? ג'וג'י קטמה? קווצ'יגרי? (כל המילים הלא מובנות זה שמות של תרגילים, אם תבקשו אני אתרגם מיפנית, למדנו :))
-
[QUOTE=Tigraro;1256954]מדהים -.-"
בשביל זה יש את הטופ 10 הודעות אחרונות Xd
אני פעם הייתי בג'ודו[/QUOTE]
אבל לא רואים רק את ה-10 האחרונות.....
-
אפשר לראות את ה400 האחרונות שמה
לא זוכר, פרשתי לפני מינימום 5 שנים..
אני זוכר שפרשתי בכתומה-ירוקה
וחניקות אני זוכר רק אחת Xd
-
[QUOTE=Tigraro;1256957]אפשר לראות את ה400 האחרונות שמה
לא זוכר, פרשתי לפני מינימום 5 שנים..
אני זוכר שפרשתי בכתומה-ירוקה
וחניקות אני זוכר רק אחת Xd[/QUOTE]
איזה חניקה? אני חגורה ירוקה, שזה אחד מעל כתום ירוק,ואני כבר עובד על התרגילים של ירוק כחול, כי המאמן שלי מרשה לי להבחן הרבה קודם כי אני יותר טוב מכולם בחגורה שלי, ואז אני אעבור בשנה אחת 2 חגורות, לירוק כחול ואז לכחול. ואז אני אתחיל לצבור נקודות כדי להבחן בווינגט לחגורה חומה (ייקח לי איזה שנה וחצי אחרי שאני בכחול) ועוד נקודות כדי לעבור לשחורה, מה שיוצא שבעוד 3.5-4.5 שנים אני חגורה שחורה (אם אני אצליח לצבור נקודות בקצב סביר ולא אפסל במבחן של החגורות הבאות)
-
תשמע שמות אל תצפה ממני לזכור -.-''
ולתאר אין לי מושג
יפה גם אני קפצתי חגורה
-
[QUOTE=Tigraro;1256959]תשמע שמות אל תצפה ממני לזכור -.-''
ולתאר אין לי מושג
יפה גם אני קפצתי חגורה[/QUOTE]
סבבה.
אני מפסיק לחפור, ומתחיל לקדוח. אני גם לא זוכר שמות של חניקות, רק של בריחים... מי אומר שנדבר על המאכל אורז צהוב? הצלחתי לפתח שיחה שלמה עם אוהד בסקייפ על זה...
ביי, מחר אני מצפה לראות פה הודעות על אורז צהוב. הלכתי להכין שיעורים במדעים.