אוקיי
והבית ספר הוא לא מקום פעיל במיוחד,המקסימום שיש משהו שקשור להתקפת דיג'ימון בבית ספר בדיג'יקוורץ
Printable View
אוקיי
והבית ספר הוא לא מקום פעיל במיוחד,המקסימום שיש משהו שקשור להתקפת דיג'ימון בבית ספר בדיג'יקוורץ
[quote=מאסטר ליאון;1308064]אני אוכל לפתוח אחרי שאקבל אישור של המ"ת שלי, עוד מ"ת? ורק שתדע, אני יכול להסתדר ולהשקיע בשני מ"תים[/quote]
דבר בלתי אפשרי אחד כל פעם, אוקיי?
מחר אני מקווה להגיע לפחות לפרק 50 בואנגרד
ורוד שוב~
[QUOTE=LordAbizi;1308066]דבר בלתי אפשרי אחד כל פעם, אוקיי?[/QUOTE]
אבל יש והיו כאלו,(לא בטוח אם עכשו יש). תוכל לוותר לי, אני אצליח להתמודד
עכשיו שמת לב לזה?
האמת שלא הקדשתי לזה מחשבה..
אבל אם אני זוכר נכון זה אמור להיות משבע
ועכשיו כמעט עשר
אז מה?
התחברתי רק בתשע..
[quote=מאסטר ליאון;1308069]אבל יש והיו כאלו,(לא בטוח אם עכשו יש). תוכל לוותר לי, אני אצליח להתמודד[/quote]
אני יודע, אבל נטפל בכל דבר בלתי אפשרי בעיתו. בינתיים יש משהו עוד פחות אפשרי שאתה מנסה לעשות.
[QUOTE=Kaiser;1308074]ועכשיו כמעט עשר[/QUOTE]
יש עוד רבע שעה עד עשר, חוץ מזה, למי אכפת? גם אני לא אשים לב עכשיו אם פתאום אני אהיה בצבע ורוד עם פצפוצים..
[QUOTE=LordAbizi;1308078]אני יודע, אבל נטפל בכל דבר בלתי אפשרי בעיתו. בינתיים יש משהו עוד פחות אפשרי שאתה מנסה לעשות.[/QUOTE]
מה? וזאת אומרת שכששניהם יפתחו אז אנהל את שניהם אתה תרשה לי לנהל את שניהם?
[quote=מאסטר ליאון;1308080]מה? וזאת אומרת שכששניהם יפתחו אז אנהל את שניהם אתה תרשה לי לנהל את שניהם?[/quote]
שוב פעם, כל דבר בלתי אפשרי בעיתו.
בינתיים יש לך מטלה אחת בלתי אפשרית: להיות מובן במשחק שלך. (מחר אני אגיד במפורש מה הפעם עשית לא בסדר; אם בכלל)
אחרי שנטפל בבעיה הזו נוכל לחשוב על דברים בלתי אפשריים אחרים.
עומר, מה זה האנימה הזה?
[QUOTE=Kaiser;1308034]אתה משחק ב-DMO מהאייפוד?:oing:
תחפור לו בה''פים!אתמול והיום הוא שלח לי איזה 25 הודעות חופרות בלי פואנטה,תעשה לו משהו כזה [רק עם פואנטה שאומרת שאתם צריכים להילחם] וחמש דקות זה לא,אומנם אתה תביס אותו במהירות,אבל חמש דקות לוקח לו רק לחשוב על מהלכים[/QUOTE]
[QUOTE=ワンピース;1308038]לא, הוא משחק פוקימון באייפוד ובגלל שזה איטי הוא משחק במחשב DMO באותו זמן[/QUOTE]
בדיוק^