החודש אפחית קצת פעילות.. עם המבחנים והעבודות האלה..
אני רק צריך למצוא 20 שחקני טניס ולהביא להם את השאלון שאני משתמש בו ככלי חקר, ואז עבודה אחת פחות..
Printable View
החודש אפחית קצת פעילות.. עם המבחנים והעבודות האלה..
אני רק צריך למצוא 20 שחקני טניס ולהביא להם את השאלון שאני משתמש בו ככלי חקר, ואז עבודה אחת פחות..
[QUOTE=הנואש לווינר;1319793]החודש אפחית קצת פעילות.. עם המבחנים והעבודות האלה..
אני רק צריך למצוא 20 שחקני טניס ולהביא להם את השאלון שאני משתמש בו ככלי חקר, ואז עבודה אחת פחות..[/QUOTE]
בהצלחה עם זה. :wink:
[quote=ワンピース;1319791]אני שונא את אמנון יצחק...[/quote]
אני לא שונא אותו, אבל אני גם לא אוהב את דרכי ההתנסחות שלו, למרות שמתוך כלל הדברים שהוא אומר, יש דברים נכונים מאוד שאני מאוד מסכים איתם, רק קשה למצוא אותם. הוא גם מתנסח בצורה מתריסה.
חוץ מכל אלא, הוא תלמיד חכם ממש גדול ואני מעריך אותו, פשוט לא יותר מדי.
[QUOTE=סת' קינגלר;1319794]בהצלחה עם זה. :wink:
אני לא שונא אותו, אבל אני גם לא אוהב את דרכי ההתנסחות שלו, למרות שמתוך כלל הדברים שהוא אומר, יש דברים נכונים מאוד שאני מאוד מסכים איתם, רק קשה למצוא אותם. הוא גם מתנסח בצורה מתריסה.
חוץ מכל אלא, הוא תלמיד חכם ממש גדול ואני מעריך אותו, פשוט לא יותר מדי.[/QUOTE]
הוא מעצבן אותי עם הידבור שלו, חוץ מזה שהויכוחים שלו טיפשיים אבל ממש טיפשיים.. הוא פשוט לא קולט..
חבל שהאתיאסטים שמתווכחים איתו לא מבינים מהחיים שלי, יש אחרים שיכולים להוציא אותו קטן..
אותו ואת כל ה"הוכחות" שיש לו לאלוהים O:
ראית את המתמודדת הארגנטינאית של האח הגדול? בטח שיש אלוהים ם:::::::::::::::::
[QUOTE=Blackbeard;1319797]ראית את המתמודדת הארגנטינאית של האח הגדול? בטח שיש אלוהים ם:::::::::::::::::[/QUOTE]
מה זה קשור? S:
[quote=ワンピース;1319798]מה זה קשור? S:[/quote]
נראה לי שרק הומו(סלחו לי מי שכן) יגיב לזה ככה XDDD
[QUOTE=Blackbeard;1319799]נראה לי שרק הומו(סלחו לי מי שכן) יגיב לזה ככה XDDD[/QUOTE]
אני לא יודע על מי דיברת כי אני לא רואה האח הגדול :embarrassed:
אהה אז אשלח לך קישור לפרטי שתבין במה מדובר, והיא בת 18 ועוד בבית ספר, תחשוב על המורים Xdd
[QUOTE=Blackbeard;1319805]אהה אז אשלח לך קישור לפרטי שתבין במה מדובר, והיא בת 18 ועוד בבית ספר, תחשוב על המורים Xdd[/QUOTE]
חחחח עכשיו אני מבין XD
[quote=Blackbeard;1319805]אהה אז אשלח לך קישור לפרטי שתבין במה מדובר, והיא בת 18 ועוד בבית ספר, תחשוב על המורים Xdd[/quote]
יא אביב, מי חושב על המורים. אני חושב על המורות.
לא יודע למה, ואני נשבע לך - כל פעם שמגלגל למטה בעמוד הזה האינטרנט מודיע שגיאה ונסגר. כאילו המחשב מונע ממני לראות אותה. Xddd הלכתי לפיפא ם:
גיל - אם ראית את התלמידה הזו, תאמין לי שליבך יהיה עם המורים
[quote=Blackbeard;1319812]גיל - אם ראית את התלמידה הזו, תאמין לי שליבך יהיה עם המורים[/quote]
אתה יודע אם הם מחפשים מורים בבית הספר הזה?
אני רוצה להתקבל כמורה לחינוך מיני P:
[quote=Mr.Pizza;1319814]אתה יודע אם הם מחפשים מורים בבית הספר הזה?
אני רוצה להתקבל כמורה לחינוך מיני P:[/quote]
ובמה דווקא חינוך מיני יעזור לך...?
זה לא שמפשיטים בני אדם בשיעורים האלו...
[quote=LordAbizi;1319815]ובמה דווקא חינוך מיני יעזור לך...?
זה לא שמפשיטים בני אדם בשיעורים האלו...[/quote]
אל תהיה כל כך בטוח בארגרטינה :sunglasses:
[quote=Mr.Pizza;1319816]כל דבר אפשרי בארגרטינה :sunglasses:[/quote]
מהעדר מידע רלוונטי אני לא יכול לסתור את הטענה הזו, אף על פי שאני יכול להטיל בה ספק סביר.