-
[QUOTE=Death The Kid;1326640]אורוצ'ימרו בטח לא?[/QUOTE]
אורוצ'ימארו היה בעבר O:
[QUOTE=~prinny;1326641]טובי לא חזק מידי כי כבר קונאן גילתה את החולשה שלו..[/QUOTE]
זה לא אומר כלום
גם מינאטו גילה את החולשה שלו לפני שהוא מת
עכשיו אף אחד כמעט לא יודע מה היא אם בכלל
והוא בכלל לא צריך להשתמש בזה במצבו הנוכחי, השיגורי מימדים שלו כבר מזמן נשכחו
-
אז מה אתה אומר monster ? ואיזה שעמום!
-
-
[QUOTE=Hit Man;1326644]זה לא פורום, זה אתר. אז בניגוד להנחה הרווחת שברגע שמישהו גולש בפורום אחד, אז אסור לו לגלוש באתרים אחרים, מבחינתי זה שטויות במיץ ואני עושה מה שבא לי.
כן, גם אני חשבתי שזה לצמיתות. כנראה היה להם פה משעמם.[/QUOTE]
או שכנראה העיפו יותר מדי משתמשים ותיקים שבאמת נמצאים פה. אני לא מאמין,אבל אפילו מהתקופה שלי לא נשארו הרבה-נשארו פה רק טיגרארו,אחות,ועידן.
עריכה-שנייה,טיגרארו הלך. התכוונתי לעומר יוגיהו.
-
עד כמה שאני יודע,חצי מהארגון מחוסל,נשארו שני חברים מתפקדים,קאבוטו-אורוצ'ימרן לא יזיק להם
-
מה היית מציע כדי לשפר את המצב?
-
אני רואה עכשיו ב-vod אצלי פוקימון- פנינה ויהלום מרוב שעמום ואני לא כל כך אוהב את האנימה
-
[QUOTE=Death The Kid;1326649]עד כמה שאני יודע,חצי מהארגון מחוסל,נשארו שני חברים מתפקדים,קאבוטו-אורוצ'ימרן לא יזיק להם[/QUOTE]
קאבוטו לא שייך לאקאטסוקי.. לא באופן רשמי בכל אופן..
-
סעמק ההורדות לא עובדות לי בסימס :x
-
[QUOTE=Death The Kid;1326649]עד כמה שאני יודע,חצי מהארגון מחוסל,נשארו שני חברים מתפקדים,קאבוטו-אורוצ'ימרן לא יזיק להם[/QUOTE]
חצי מהארגון מחוסל? שלושת רבע מהארגון מחוסל.
-
אוי גם אני שונא את החלק השחור של זטסו.. הסיבה היא שאני ממש אוהב את הקול של זטסו הלבן וזטסו השחור לוקח ללבן זמן מסך בכך שהוא מדבר ואני לא שומע את זטסו לבן..
הידן שליטעע!! מזוכיסט קטן וחמוד שלי..
-
[QUOTE=Hit Man;1326650]מה היית מציע כדי לשפר את המצב?[/QUOTE]
אני לא יודע. אני רק יודע מה אני לא רוצה לעשות-לשבת ולקטר כמו הרבה מהוותיקים שרוב הקהילה הלכה.
-
[QUOTE=~prinny;1326655]אוי גם אני שונא את החלק השחור של זטסו.. הסיבה היא שאני ממש אוהב את הקול של זטסו הלבן וזטסו השחור לוקח ללבן זמן מסך בכך שהוא מדבר ואני לא שומע את זטסו לבן..
הידן שליטעע!! מזוכיסט קטן וחמוד שלי..[/QUOTE]
חבל שקישי שכח מהידאן בבכלל.
אוף עוד לא יצא פרק חדש של פיירי טייל(מאנגה)
-
תגידו,זטסו נלחם פעם במישהו?או שהוא רק מרגל?
-
היט מן פה ?o0
אנשים אני רוצה הסבר למה שהיה פה!
איתי שם חתימה ארוכה כמחאה על עמית, ואז אלכס מחק לו וככה כמה פעמים עד שחטף הרחקה, ואז נכנס ממשתמש של אחותו שנפתח בעבר או היום ועל זה קיבל באן תמידי?