איזה באסה לאחותי ראיתם בחדשות לפני כמה ימים שגנבו את המתכונת בלשון? אחותי עכשיו צריכה לחכות למתכונת החדשה חחח
Printable View
איזה באסה לאחותי ראיתם בחדשות לפני כמה ימים שגנבו את המתכונת בלשון? אחותי עכשיו צריכה לחכות למתכונת החדשה חחח
[QUOTE=Tobi...;1329099]בסדר,אבל טיפלתי בזה.תודה גלעז=ד או בעצם סת' קינגלר
עניין רקע קטן...(עוד מעט יהיה לי זמן להכול כי אז אין לי מבחנים כבר.)[/QUOTE]
מבחנים של כיתה ז' קלים.
המשך 1 נכתב.
[QUOTE=monster;1329102]מבחנים של כיתה ז' קלים.
המשך 1 נכתב.[/QUOTE]
אבל בגלל שפיספסנו המון מבחנים בגלל חופשות\החסרות של המון תלמידים\שינוי מועד של מבחנים מחברים לנןו את המבחנים(שידוך של מבחן עם מבחן עם מבחן וכ'ו) וזה כבר לא קל. חוץ מזה,באיזה גיל אתה?(תענה ואני אסביר לך)
[QUOTE=Tobi...;1329106]אבל בגלל שפיספסנו המון מבחנים בגלל חופשות\החסרות של המון תלמידים\שינוי מועד של מבחנים מחברים לנןו את המבחנים(שידוך של מבחן עם מבחן עם מבחן וכ'ו) וזה כבר לא קל. חוץ מזה,באיזה גיל אתה?(תענה ואני אסביר לך)[/QUOTE]
מה זה מלא תלמידים מבריזים אצלכם, לא נראה לי שמותר לישות מבחן כפול.
אתה לא יודע. אני בגיל 15 כיתה ט'.
[QUOTE=monster;1329108]מה זה מלא תלמידים מבריזים אצלכם, לא נראה לי שמותר לישות מבחן כפול.
אתה לא יודע. אני בגיל 15 כיתה ט'.[/QUOTE]
גם אני לא חושב שמותר אבל זה או זה או שיפזרו לנו אותם במהלך הימים עד סוף השנה...
[QUOTE=monster;1329108]מה זה מלא תלמידים מבריזים אצלכם, לא נראה לי שמותר לישות מבחן כפול.
אתה לא יודע. אני בגיל 15 כיתה ט'.[/QUOTE]
מוזר... בן דוד שלי בן 15 והוא בכיתה י״א....
[quote=עולה אושאוט;1329110]מוזר... בן דוד שלי בן 15 והוא בכיתה י״א....[/quote]
אלא אם הוא קפץ כמה כיתות, זה לא הגיוני
[quote=ワンピース;1329112]אלא אם הוא קפץ כמה כיתות, זה לא הגיוני[/quote]
הוא לא קפץ כיתות כמה מוזר...
איך בן 15 כיתה י''א?
אני בן 14 ואני בח'
ממתי אחרי ח' יש י''א?
[quote=ワンピース;1329083]הוא אמר שהוא התחבר מהמחשב של חבר שלו ואז איכשהו באופן מופלא הצליח להתחבר מהמחשב שלו אחרי שהחבר שלו שינה את הסיסמא..[/quote]
נו, כי המחשב שלו בבית שמר את הקוקיס שאיפשר לו להיכנס. לא צריך את הסיסמא של מישהו כדי להיכנס לו לחשבון, צריך רק את קובץ הקוקיס של החשבון שלו, זה שהמחשב שומר כשלוחצים על "זכור אותי".
[QUOTE=עולה אושאוט;1329113]הוא לא קפץ כיתות כמה מוזר...[/QUOTE]
אתה בטוח שהוא בן 15? O.o
[quote=עולה אושאוט;1329113]הוא לא קפץ כיתות כמה מוזר...[/quote]
אתה בטוח שלא התבלבלת בגיל שלו או בכיתה שהוא נמצא?.מה שאמרת לא הגיוני.
--------
הגבתי במשחק שלי.
[QUOTE=Tron;1329114]איך בן 15 כיתה י''א?
אני בן 14 ואני בח'
ממתי אחרי ח' יש י''א?[/QUOTE]
אין לי מושג כנראה הוא קפץ כמה כיתות חחח
[quote=סת' קינגלר;1329115]נו, כי המחשב שלו בבית שמר את הקוקיס שאיפשר לו להיכנס. לא צריך את הסיסמא של מישהו כדי להיכנס לו לחשבון, צריך רק את קובץ הקוקיס של החשבון שלו, זה שהמחשב שומר כשלוחצים על "זכור אותי".[/quote]
אני יידע על מה אתה מדבר אבל בכללי מה שאתה מנסה להסביר לי לא נכון.
הוא הלך לחבר שלו והתחבר שם, נניח שאכן הוא שמר את הסיסמא.
אחר כך כשהוא הלך הביתה חבר שלו התחבר לו למשתמש ושינה סיסמא.
ליאון, בבית של עצמו ןבמחשב המקורי שלו, איכשהו הצליח להתחבר למשתמש שלו למרות ששינו לו סיסמא.
אפילו ההודיה הכי חזקה שיש בדפדפן הכי חזק שיש לא יכולה להתחבר למשתמש המסוים לאחר שאחד הפרטים שונה, כך נמנעת התחברות אוטומטית.
[QUOTE=Tron;1329114]איך בן 15 כיתה י''א?
אני בן 14 ואני בח'
ממתי אחרי ח' יש י''א?[/QUOTE]
זה אותו היגיון פשוט שאומר שאחי בן הארבע עכשיו עושה צבא