ו- הגעתי לקצב העדכני של האנימה
Printable View
ו- הגעתי לקצב העדכני של האנימה
[QUOTE=Flupy;1337176]אם כך חזור אחריי :
אני פלופי פלופ בנו של פלופי הפלופ השלושה עשר נשבע אמונים לממלכת הפלופ לשרת כפלופ מדיני פלופ חברתי ופלופ תרבותי ולעשות כמה שיותר פלופים, וכמובן בתור אביר ממלכת פלופ אני נשבע להרוג כל פלאפי מזדיין שיעמוד בדרכי =@[/QUOTE]
אני פלופי פלופ בנו של פלופי הפלופ השלושה עשר נשבע אמונים לממלכת הפלופ לשרת כפלופ מדיני פלופ חברתי ופלופ תרבותי ולעשות כמה שיותר פלופים, וכמובן בתור אביר ממלכת פלופ אני נשבע להרוג כל פלאפי מזדיין שיעמוד בדרכי =@
ואני מתגאה שזאת ההודעה ה4000 שלי.
הבאן הכי הזוי שקיבלתי.
[quote=Russian;1337190]אלון יש לך מקום במשחק?[/quote]
כן.
[quote=Psychic;1337192]אלון ידבע , למרות שאתה גבר
אביב לשעשע אותך?
בוא לlol[/quote]
שחר ידבע, ולא אתה לא גבר D:
[quote=FIupy;1337194]"סליחה הופיר טעיתי במקום באן קח מאה שקל על חשבון הפורום ): "
כזה קשה?[/quote]
סליחה הופיר טעיתי קופי פייסט D:
[quote=Askeladd;1337195]חחחחחחחחחחחח אני לא מאמין הוא חשב שזה היה טריפל פוסט אלון תבטל לו תבאן![/quote]
זה מה שאני עושה, סבלנות אנשים.........
[quote=Psychic;1337200]אז כדי שתחכה עוד מעט יוצא Dota 2.
וAOM - אגדה[/quote]
הקפצת הודעה!
בגלל דניס לא ראו אותה!
אלון נעלבתי ממך אין דיבר!
[QUOTE=F|upy;1337202]אני פלופי פלופ בנו של פלופי הפלופ השלושה עשר נשבע אמונים לממלכת הפלופ לשרת כפלופ מדיני פלופ חברתי ופלופ תרבותי ולעשות כמה שיותר פלופים, וכמובן בתור אביר ממלכת פלופ אני נשבע להרוג כל פלאפי מזדיין שיעמוד בדרכי =@
ואני מתגאה שזאת ההודעה ה4000 שלי.
הבאן הכי הזוי שקיבלתי.[/QUOTE]
בכוח הסמכות שניתנה לי,אני פלופי הראשון מכריז עליך פלופי פלופ השלושה עשר כדיפלומט הראשי של מדינת פלופ ברחבי האינטרנט המהולל .
תאמת אני לא יודע מה יותר מעצבן...זה שכולכם פלאפים או האנימציה של הוופר Xd
סליחה?
בגללי? חוצפן >:
[quote=Psychic;1337200]אז כדי שתחכה עוד מעט יוצא Dota 2.
וAOM - אגדה[/quote]
שיחקתי בו לראשונה לפני..... 7 שנים בערך. אבל אני שיחקתי באייג' אוף אמפיירס אחי לפני איזה 10 שנים +- XDD
יאללה כולם תשנו כינוי לפלופי :@
אביב סיימתי, אני כל כך מתרגש T.t
אבל אתם חייבים את האווטר ואת החתימה שלנו.
פלאפלים!!!!!
[quote=Kurohige;1337208]שיחקתי בו לראשונה לפני..... 7 שנים בערך. אבל אני שיחקתי באייג' אוף אמפיירס אחי לפני איזה 10 שנים +- XDD[/quote]
חחח...
נו חודש הבא בערך יוצא Dota 2 , זה שיפור ענקי מהראשון.
וברור ה AOE וAOM שייכים לעשור הקודם
לול איתי מקווה שאתה יודע להעריך את Op כיום
הקטע שלא בא לי הכי משחקים כאלה סייקיק
נא לא באלי לשנות, לופי סגיד יותר מדי D=