-
[quote=Ilan;1357253]טכנית כן.[/quote]
הידד.
[SIZE=1]לא שאני גם יכול להגיד אם אני אוהב את האנימה הזו או לא; אחרי הכל מעולם לא ראיתי אותה. ומכיוון שיש איזשהי יריבות בין האנימה הזו לבין נארוטו, ומכיוון שאני נמצא בצד של נארוטו, לא לצפות בוואן פיס זו הברירה הכי טובה שיש לי במצב הזה. [/SIZE]
-
אני גם צופה בנארוטו וגם בוואן פיס וזה לא נוגד לדעתי שתי הסדרות מעולות.
-
[QUOTE=ホミカ;1357244]מה שלומך אזיבי :d
ומה זה כולם לא מדברים איתי מה זה חרם עלי ?[/QUOTE]
לא, למה חרם?
מה נשמע?
ראיתי שהוכרז שהסרט של מגרש השדים הכחול יצא ב2013 ולא ב2012.
-
[quote=Ilan;1357256]אני גם צופה בנארוטו וגם בוואן פיס וזה לא נוגד לדעתי שתי הסדרות מעולות.[/quote]
אבל לך אין בעיה רצינית של להיות נגד הזרם.
אם אני אתחיל לצפות בוואן פיס, מכיוון שזו אנימה יריבה במובן מסויים של נארוטו, ומכיוון שכל הפורום טוען שהיא אנימה מדהימה, אני באופן טבעי, אהיה בדעה הפוכה, ולכן אני אצפה בזה כשאני כבר לא יכול להעריך אובייקטיבית את איכות האנימה. ולכן המסקנה תהיה שאני אבוא לכאן ואתחיל להמציא שטויות יש מאין לגבי האנימה הזו, ואז אנשים יתחילו להרוג אותי, מה שלא שווה את זה.
לכן לא לצפות בוואן פיס משרת את האינטרסים שלי על הצד הטוב ביותר.
-
[QUOTE=Rias Gremory;1357257]לא, למה חרם?
מה נשמע?
ראיתי שהוכרז שהסרט של מגרש השדים הכחול יצא ב2013 ולא ב2012.[/QUOTE]
לא יודע למה חרם O-ם
לא מדברים איתי...
לא מזיכירים אותי
כלום
כאילו אני לא קיים פה O_ם
חברים יחידים שלי
זה
אביזי
אתה
עומר
עומר אושוואוטואוט XD
וליאון
וגם עוד איזה ספיידר מן XD
-
[QUOTE=LordAbizi;1357258]אבל לך אין בעיה רצינית של להיות נגד הזרם.
אם אני אתחיל לצפות בוואן פיס, מכיוון שזו אנימה יריבה במובן מסויים של נארוטו, ומכיוון שכל הפורום טוען שהיא אנימה מדהימה, אני באופן טבעי, אהיה בדעה הפוכה, ולכן אני אצפה בזה כשאני כבר לא יכול להעריך אובייקטיבית את איכות האנימה. ולכן המסקנה תהיה שאני אבוא לכאן ואתחיל להמציא שטויות יש מאין לגבי האנימה הזו, ואז אנשים יתחילו להרוג אותי, מה שלא שווה את זה.
לכן לא לצפות בוואן פיס משרת את האינטרסים שלי על הצד הטוב ביותר.[/QUOTE]
הן לא ממש יריבות המנגקות דווקא לא יריבים כל כך הם ציירו את הדמויות הראשיות אחד של השני נגיד קישי צייר את לופי..
זה ממש לא סותר.. יש הרבה אנשים שראו את "3 השונאנים הגדולים"
-
[quote=ホミカ;1357260]לא יודע למה חרם O-ם
לא מדברים איתי...
לא מזיכירים אותי
כלום
כאילו אני לא קיים פה O_ם
חברים יחידים שלי
זה
אביזי
אתה
עומר
עומר אושוואוטואוט Xd
וליאון
וגם עוד איזה ספיידר מן Xd[/quote]
גם אני חושב שזה שאתה לא אוהב בוון פיס לא הגינוי, אבל זאת זכותך לאהוב מה שבא לך. לא מכריח אותך לאהוב את מה שאתה שונא.
אני גם לא עושה חרם.
טוב הלכתי.
-
תכלס כתבתי "סתם" בקטן ובלבן בפוסט שאמרתי שלא לאהוב וואן פיס זה לא אנושי. אני לא עד כדי כך פאנבוי
-
[QUOTE=ホミカ;1357260]לא יודע למה חרם O-ם
לא מדברים איתי...
לא מזיכירים אותי
כלום
כאילו אני לא קיים פה O_ם
חברים יחידים שלי
זה
אביזי
אתה
עומר
עומר אושוואוטואוט XD
וליאון
וגם עוד איזה ספיידר מן XD[/QUOTE]
זה כי לא הגבת בחיבור
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50865[/url]
-
[quote=Ilan;1357262]הן לא ממש יריבות המנגקות דווקא לא יריבים כל כך הם ציירו את הדמויות הראשיות אחד של השני נגיד קישי צייר את לופי..
זה ממש לא סותר.. יש הרבה אנשים שראו את "3 השונאנים הגדולים"[/quote]
לא אמרתי שיש בעיה לראות את שתי האנימות. אבל היריבות בין פיראטים לנינג'ות זו אחת השאלות הגדולות ביותר העומדות מול האנושות בתקופה זו:[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Pirates_versus_Ninjas"] "פיראטים או נינג'ות?". [/URL]אז ברור שחלק מזה מחלחל גם לאנימות האלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1357266]לא אמרתי שיש בעיה לראות את שתי האנימות. אבל היריבות בין פיראטים לנינג'ות זו אחת השאלות הגדולות ביותר העומדות מול האנושות בתקופה זו:[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Pirates_versus_Ninjas"] "פיראטים או נינג'ות?". [/URL]אז ברור שחלק מזה מחלחל גם לאנימות האלו.[/QUOTE]
אז תראה גם וואן פיס ותחליט מי יותר טוב.. אגב נארוטו עומד להיגמר בקרוב.
-
-
-
-