[quote=Archangel;1369252]מה הכוונה[/quote]
בשידורי האולימפיאדה, בשידורי הלילה כמות החסויות ביחידת זמן גדולה בהרבה מהיחס הזה אם מודדים אותו בשעות הצהריים. אולי זו רק תחושה שלי.
Printable View
[quote=Archangel;1369252]מה הכוונה[/quote]
בשידורי האולימפיאדה, בשידורי הלילה כמות החסויות ביחידת זמן גדולה בהרבה מהיחס הזה אם מודדים אותו בשעות הצהריים. אולי זו רק תחושה שלי.
[QUOTE=Archangel;1369248]בסוף גם לא נרשמת אפילו[/QUOTE]
כי ראלטס שלי נלקח :-(
בתכל'ס טל יצאה מניאקית. שנתיים היא חופרת על צ'יקוריטה ואז כשיש מ"ת עם צ'יקוריטה היא לוקחת את ראלטס שהיא יודעת שאני אוהב אותו :-(
לפני 3 שנים אני קיבלתי ראלטס באקראי במשחק של Archangel. בהרשמה היה צריך לבחור סוג של פוכדור, ובהתאם לסוג היית מקבל פוקימון, בהיגיון שנסתר מעיני. בחרתי TIMER BALL וקיבלתי ראלטס. ניסיתי ללמד אותו מתקפה על חושית והואשמתי בלהיות אורי גלר. (אם יש בהודעה הזו נימה של תוקפנות, היא מקרית בהחלט, הכוונה שלי היא לספר את הסיפור ותו לאו)
חחחחחחחחחחחח אני לא מאמין שאתה עדיין זוכר לי את האורי גלר,אבל בהחלט אני חייב להודות אני אחד האנשים שהיו להם הכי הרבה משחקי תפקידים ורובם היו מוצלחים..
המחשב הראשי שלי מת :,( ואיתו כל השישיות שלי בפוקימון אונליין :((((
מזה פוקימון אונליין
[quote=Archangel;1369257]חחחחחחחחחחחח אני לא מאמין שאתה עדיין זוכר לי את האורי גלר,אבל בהחלט אני חייב להודות אני אחד האנשים שהיו להם הכי הרבה משחקי תפקידים ורובם היו מוצלחים..[/quote]
אני זוכר הרבה מאוד דברים. לפעמים יותר מדי. עם זאת, לפעמים אני שוכח דברים הרבה יותר חשובים מרוב הדברים שאני זוכר.
לי היה משחק תפקידים אחד שהחזיק מעמד שנתיים, כשלקראת הסוף היה לי רק שחקן אחד (ששרד את כל השנתיים) אחרי המכון החמישי. המשחק הזה לאט לאט שחק אותי ולא היה לי כח להמשיך אותו. היה לי משחק אחר שאני מעדיף הרבה יותר אבל משום מה הפורום לא כל כך אוהב אותו, והוא פוקימון ימי הביניים שממש חבל לי שהפורום לא כל כך זרם איתו. ובסוף לפני שלושה חודשים פתחתי משחק, שבמבנה שלו הוא יצירת אומנות, אבל הוא בלתי שחיק בעליל, ואחרי שמונה עמודים פרשתי ממנו כי בדיוק הגעתי לתקופת הייאוש שלי מפורום חת"ם בסוף חודש יוני.
שנתיים היה לך שחקן ורק למכון החמישי הוא הגיע?אתה שה''מ באמת מעניין
[QUOTE=Ilan;1369258]המחשב הראשי שלי מת :,( ואיתו כל השישיות שלי בפוקימון אונליין :(((([/QUOTE]
מה אבל עוד לא הספקנו לבדוק את השישייה ההיא ):
[QUOTE=Flupy;1369266]מה אבל עוד לא הספקנו לבדוק את השישייה ההיא ):[/QUOTE]
יש לי עדיין את ההרדיסק אז אולי אוכל להציל את זה אבל אין לי PO עד יום ראשון בערך..
חחח אני זוכר תמשחק הכי מושקע שהיה לי בחתמ הוספתי את דור 4 שהוא עוד לא היה קיים חחח ובסוף האושמתי בגנבה של פוקימונים שלא אני הכנתי..
עוד שלושה פרקים ואני מסיים ):
[QUOTE=Panties;1369271]עוד שלושה פרקים ואני מסיים ):[/QUOTE]
שלושה פרקים של מהה )))):
אני חושב של איישילד
[QUOTE=Gamatatsu;1369275]אני חושב של איישילד[/QUOTE]
הוא סיים את זה מזמן...