L מלחיץ אותי 0-ם
אז לא הבנתי נשאר צוות של 6 מה fbi?
Printable View
L מלחיץ אותי 0-ם
אז לא הבנתי נשאר צוות של 6 מה fbi?
את הארוסה?אני די בטוח שזה היה גם באנימה
טל,הצוות של ה-6 כולל את אבא שלו ועוד 4 שוטרים ו-l,ה-fbi ז''ל
לא זה מה שהיא הייתה מגלה.. היא הייתה מגלה לו שזה מי שריי עקב אחריו והיה באוטובוס באותו זמן הוא קירה... כלומר היא הייתה מגלה את לייט ישר..
כל סוכני הfbi של יפן מתו.
ריי הרג אותם באופן לא מודע.
ולמה שלא יסבירו?
[quote=♣לשתות♣;1398430]הוא הרג אותה? לא נתנו לזה הסבר מפורש באנימה... הסבירו על במנה?[/quote]
מה...? בטח שהיא הרגה את עצמה באנימה. הוא ניסה לברר עליה פרטים, ובהתחלה היא נתנה לו שם בדוי, והוא לא הצליח להרוג אותה, ואז הוא גרם לה לתת לו את השם האמיתי שלו, ואז הוא רשם את זה על בDEATH NOTE עם סיבת מוות התאבדות, וכולם פרשו את זה שהיא התאבדה משברון לב... אחת הקלאסיקות.
בדקתי,אף אחד חוץ מריוקו לא השתמש במחברת שלו,המחברת של ראיטו בכלל המחברת השנייה,שריוקו גנב
ואפשר להחיות אנשים שהרגת :s רק למחוק את השם שלהם והם מתעוררים לחיים
[QUOTE=LordAbizi;1398435]מה...? בטח שהיא הרגה את עצמה באנימה. הוא ניסה לברר עליה פרטים, ובהתחלה היא נתנה לו שם בדוי, והוא לא הצליח להרוג אותה, ואז הוא גרם לה לתת לו את השם האמיתי שלו, ואז הוא רשם את זה על בDEATH NOTE עם סיבת מוות התאבדות, וכולם פרשו את זה שהיא התאבדה משברון לב... אחת הקלאסיקות.[/QUOTE]
הוא לא כתב כלום. לא שהראו. הראו אותה הולכת למסדרון גדול וחשוך ונגמר.
מסדרון?הם הלכו באמצע הרחוב שהוא רצח אותה
>.< מתעלמים ממני
[QUOTE=mundo_master;1398439]>.< מתעלמים ממני[/QUOTE]
אל תדאג גם לי אין מושג במה מדובר
[quote=♣לשתות♣;1398437]הוא לא כתב כלום. לא שהראו. הראו אותה הולכת למסדרון גדול וחשוך ונגמר.[/quote]
אולי לא ראו את זה במפורש, אבל זה ברור לגמרי שזה מה שהוא עשה. (כי קודם הוא ניסה לכתוב את מה שהוא חשב שזה השם שלה, אז ברור שכשהוא גילה את השם האמיתי שלה הוא רצח אותה, כי גם ידעו שהוא רוצה להרוג אותה.)
אני יודעת את זה, אבל משהו מוזר לי
כל כך מהר חשפו מי זה L (כבר אני יודעת מה השם שלו, הוא נפגש הרגע עם האף בי איי) זה בבסך הכל פרק 6 מתוך 37-38 פרקים.
לדעתי L ולייטו לא ישר יתחילו לחפש אחד את השני אלה יעשו את זה צעד אחרי צעד
בטח לייטו יעשה עוד ניסויים על אסירים ויעביר דרכם מסרים לl כדי לברר עם הוא יכול לגלות בדרכים שונות את זהותו של L
[QUOTE=scrapi;1398440]אל תדאג גם לי אין מושג במה מדובר[/QUOTE]
אבל אתה לא ענית לשאלה שלי (טם טם טם)
עיני השיניגאמי,בדרך כזאת או אחרת הוא ינצל את העיניים האלה
וגם זה מתחלק לשני סאגות קירא VS ריוזאקי ו[COLOR=white]קירא VS ניר [/COLOR]
[COLOR=black]בפרק 25 הסאגה הראשונה נגמרת בסוג של סיכום של מה שקרה [/COLOR]
[QUOTE=Wendy;1398442]אני יודעת את זה, אבל משהו מוזר לי
כל כך מהר חשפו מי זה L (כבר אני יודעת מה השם שלו, הוא נפגש הרגע עם האף בי איי) זה בבסך הכל פרק 6 מתוך 37-38 פרקים.
לדעתי L ולייטו לא ישר יתחילו לחפש אחד את השני אלה יעשו את זה צעד אחרי צעד
בטח לייטו יעשה עוד ניסויים על אסירים ויעביר דרכם מסרים לl כדי לברר עם הוא יכול לגלות בדרכים שונות את זהותו של L[/QUOTE]
זה לא לייטו זה לייט, פשוט ביפנית אין באותיות מסויימות (ברובן) שווא אז במקום אד נגיד זה אדו או במקום ניו יורק זה ניו יורקו, זאת הסיבה שכמעט כל הערים ביפן נגמרות ב או / אה
כן, ובcode Geass ללוש (הגיבור הראשי) נהגה Rurushiyuu, וצ'ארלס (אחד הנבלים הראשיים, למרות שהוא הדמות המועדפת עליי) נהגה Shiyaruru.