-
[CENTER][COLOR=#000000][B][SIZE=3][SIZE=3]משהו קטן שאני חייב להעיר לחלקכם
אתם לעתים קרובות [מאוד. מאוד.] שוכחים שיש איתכם שותפים, שיש איתכם עוד אנשים במסע.
[SIZE=4]נא להתייחס אליהם.[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=3]דרך המשחק שלי היא כזו שמאנישה אותם ונותנת להם גם מקום כאילו הם שחקנים בפני עצמם, ולכן זה שיהיה איתכם שותף אבל כל מה שהוא יעשה זה 'לצפות בכם נלחמים' מכיוון שלא התייחסתם אליו.. אני מעדיף שלא יהיה שותף, אז בבקשה- שימו לב שכשאתם אומרים 'אני אלך לצחצח שיניים, ארד למטה ואגיע למכון', אתם כוללים את השותף או איזהשהוא יחס אליו. [/SIZE][/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=3]
[SIZE=4]מעתה אם לא יהיה יחס אל השותף, אני לא זה שאוסיף אותו עבורכם, וזה 'יתורגם' למשחק כאילו החלטתם לנטוש את השותף.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=3][B]נ.ב.[/B]
[SIZE=2]אני לא מדבר על כל תגובה, אבל בתגובות בהן אתם מחליטים לצאת/להיכנס/להמשיך/לחזור אחורה וכל דבר אחר הקשור לתנועה, עליכם לכלול את השותף.[/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
דור @EDGAR ;[/B]
FOOL ME ONCE, SHAME ON YOU.
FOOL ME TWICE, HMMM... HAMMER!!!!
---
אתה מהלך לך בעיירה פאלט [אתה לא בתוך בית..], ומביט בפוקימונים הפראיים שמצייצים להם ברחבי העיירה.
מספר פידג'י מנקרים אוכל, וכמה רטטות מביטים בך ורצים אחורה.
"היי אתה, אני רוצה קרב!" צועק לעברך ילד צעיר, "אני ג'ואי!" הוא מציג את עצמו.
לצד ג'ואי מרחף לו פוקימון קטן, ומזמזם במרץ.[B]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/313.gif[/IMG]
[/B][B]דניס;[/B]
"אני מניחה שכן" ממלמלת ג'ואי, "ובכן, תמתין פה."
האחות ג'ואי נכנסת אל חדר הטיפולים, ומותירה אותך לבד בחדר ההמתנה, בלובי.
לפתע אתה מבחין בפוקימון קטן, מממש קטן. בערך בגודל כף ידך, עומד מולך ומביט בך עם עיניו הקטנות.
הוא מצחקק, ויורה מעט גיצים חשמליים סביבו.
[B][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/595.gif[/IMG]
[/B][B]מליפאן;[/B]
אתה מוציא מהפוכדור את סינדקוויל, ששומח לאור הקרב.
בינתיים זואי וטובי מתיישבים להם ומדברים עם מספרים מאמנים, תוך כדי שהם מחכים שהקרב יתחיל.
לצדך מרחפת לה צ'ינגלינג, נהנת מהמשב הקריר.
"אוקיי, צא קוטוני!" צועק הילד ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון ירקרק, מלא כותנה. "כדור אנרגיה!" מורה לוק, וקוטוני מיד מתחיל ליצור כדור הילה ירוקה.
[B][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/546.gif[/IMG]
[/B][B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
מנסה להוציא בכוח מהשה''מ אה?
--
סנייבי מעט מבואסת, וחוזרת אל הפוכדור.
אתה מודה לרוקסן, ועוזב את המכון. "בהצלחה!" מאחלת לך רוקסן, ואתה מוביל את חבריך מחוץ לו.
"מה עשיתי לא נכון?" אתה שואל, מרגיש אשם ומבואס. נראה כי שני חבריך לא בטוחים מה לענות.
"ייתכן וסנייבי זקוקה לעוד אימונים.. אחרי הכל זה הקרב הראשון שלה, אולי עליך אפילו לחשוב על אסטרטגיה טובה" זורק תום, אבל נדמה כי לא בטוח. "למעשה, אני חושבת שבגלל שהובלת זה קרה.. אולי נתת לסנייבי הרגשה שזה כבר בכיס שלך, אולי זו הסיבה שהורית לה להתקדם לעבר ג'יגאליט? הרי להתקרב לג'יגאליט..", ממלמלת אליסון, ותום משלים אותה "-זה לא הדבר הכי בטיחותי, במיוחד ששוקל בהרבה פחות ממנו."
[B]מייק;[/B]
אני לא כזה מתערב בכל מה שקשור לתקיפה פיזית ומיוחדת, רק במקרים מסוימים 0:
--
נאזליף מנצל את הזמן הרב, וקופץ מהמקום עוד לפני שטריקו מתחיל לתקוף.
טריקו המבולבל מנסה לעקוב אחרי נאזליף ושולח קליע זרעים רצוף וחזק, שגורם לפיצוצים קטנים במקומות בהם פגע- אך נאזליף רץ ומצליח לחמוק. נאזליף חובט בטריקו עם אחת מידיו, מעיף אותו אחורנית.
טריקו מועף לא רחוק, ונאזליף מיד שולח קליע זרעים. "טריקו, קום ותקוף באס אווירי!" מורה גרייס.
טריקו מצליח לגייס כוחות ולפני שהוא נוחת על הרצפה, פורש את ידיו ושועט לכיוון נאזליף- מעיף את קליע הזרעים הצידה, מפזר אותם מסביב וגורם לפיצוצים קטנים. הוא גם מצליח לפגוע בנאזליף, שחוטף מכה חזקה.
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
אקנס ממהרת אחורנית, ומתחילה לסובב את זנבה כפרופלור.
האבקה המתקרבת מעט מצליחה להועף אחורה, אך לא כולה- וחלקה מתפזרת אל עבר אקנס.
לפתע אתה מתחיל לשמוע צלצול מחריש אוזניים, מאין קול שריקה חזק. אתה מביט ורואה שהקול מגיע מהזנב של אקנס, שמשמיע קול צווחה חזק ומחריש את אוזניו של הונואט- בנוסף לכך, נראה שבעקבות אותו צליל אין השפעה לאבקת השינה של ונונאט, ואקנס נשארת עירה. אתה שולף את הפוקידע, ומגלה כי אקנס למדה צווחה. (Screech)
[B]לילי @ALICE ;
[/B]לאחר שאת מודה לצ'רובי הקטנה שלא מצליחה כלכך להגיב, ומחזירה אותה לפוכדור- את נפרדת מרוקסן ומבטיחה שתחזרי.
את עוזבת במהרה את החדר, יוצאת מהבניין ומתקדמת למרכז הפוקימונים.
"חכי!" את שומעת את קאיטו ושון מאחורייך, באטרפרי איתם. [אהמ אהמ]
את מצטערת ומובילה את שלושתכם אל מרכז הפוקימונים, שם את מביאה את חמשת הפוכדורים שלך לאחות ג'ואי. "איך היה במכון?" שואלת האחות ג'ואי, ומגישה לצ'אנסי את הפוכדורים. מעט שניות עוברות, והיא מחזירה לך אותם. את רואה שקאיטו מסתכל באחות ג'ואי מבטב של 'אל תשאלי..', אבל הוא ממהר לשנות אותו לחיוך מאולץ..
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR]
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491796][COLOR=#000000][B]מליפאן;[/B]
בינתיים זואי וטובי מתיישבים להם ומדברים עם מספרים מאמנים, תוך כדי שהם מחכים שהקרב יתחיל.
"אוקיי, צא קוטוני!" צועק הילד ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון ירקרק, מלא כותנה. "כדור אנרגיה!" מורה לוק, וקוטוני מיד מתחיל ליצור כדור הילה ירוקה.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
לא יודע כמה אני חוטא במה שאמרת או לא, אבל [B]טכנית[/B], איך שאני קולט את זה, זואי פשוט החליטה על דעת עצמה (ומבלי לשאול אותי אם אכפת לי או משהו) ללכת לכל מקום שאני הולך, ואני זורם (ומדי פעם שואל אותה מה היא מתכננת לעשות, ואם אני מחליט שזה מעניין אז אני גם הולך לשם כי זה מעניין אותי. לכן אני לא אמור להיות מופתע יותר מדי אם יום אחד היא פשוט תיעלם. טוב הפעם אני חושב שהייתי בסדר כי אמרתי להם שאני הולך להילחם במאמן ושיחפשו את עצמם. (או לפחות - אני מגדיר התנהגות כזו כ"בסדר", אני לא בקיא בנורמות חברתיות האמיתיות, ובטח לא באלה שהנורמות החברתיות הרגילות משרות על עולם של פוקימון). בקיצור, חפרתי הרבה יותר מדי ביחס להערת שוליים ואני צריך לשתוק.
--
'טוב, לוח הכפל איתי בקרב הזה, אבל זה לא אומר שזה יהיה קל. לוח הכפל יכול להיות לפעמים ממש ערמומי.' אחשוב בקצרה על הmatchup.
"סינדקוויל, צור מסך עשן קטן ומהיר בזמן שהוא טוען, כדי שכשהוא יירה תוכל לזוז מעט. לאחר מכן, תתקוף אותו בגחלת!" אורה לסינדקוויל, רוצה שהוא יתאמן קצת על טקטיקות ההסוואה שכבר ניסינו כמה פעמים.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491796][COLOR=#000000][B]דניס;[/B]
לפתע אתה מבחין בפוקימון קטן, מממש קטן. בערך בגודל כף ידך, עומד מולך ומביט בך עם עיניו הקטנות.
[/B][/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
״המממ...״ אהסס ״שלום?״
׳מה זה היצור הקטן והמכוער הזה׳ אחשוב ׳מוזר׳
--
תפסיק לכפות עליי את הדורות האלו dam
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491796][CENTER][COLOR=#000000][B][SIZE=3][SIZE=3]משהו קטן שאני חייב להעיר לחלקכם
אתם לעתים קרובות [מאוד. מאוד.] שוכחים שיש איתכם שותפים, שיש איתכם עוד אנשים במסע.
[SIZE=4]נא להתייחס אליהם.[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=3]דרך המשחק שלי היא כזו שמאנישה אותם ונותנת להם גם מקום כאילו הם שחקנים בפני עצמם, ולכן זה שיהיה איתכם שותף אבל כל מה שהוא יעשה זה 'לצפות בכם נלחמים' מכיוון שלא התייחסתם אליו.. אני מעדיף שלא יהיה שותף, אז בבקשה- שימו לב שכשאתם אומרים 'אני אלך לצחצח שיניים, ארד למטה ואגיע למכון', אתם כוללים את השותף או איזהשהוא יחס אליו. [/SIZE][/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=3]
[SIZE=4]מעתה אם לא יהיה יחס אל השותף, אני לא זה שאוסיף אותו עבורכם, וזה 'יתורגם' למשחק כאילו החלטתם לנטוש את השותף.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=3][B]נ.ב.[/B]
[SIZE=2]אני לא מדבר על כל תגובה, אבל בתגובות בהן אתם מחליטים לצאת/להיכנס/להמשיך/לחזור אחורה וכל דבר אחר הקשור לתנועה, עליכם לכלול את השותף.[/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
;[/B]
FOOL ME ONCE, SHAME ON YOU.
FOOL ME TWICE, HMMM... HAMMER!!!!
---
אתה מהלך לך בעיירה פאלט [אתה לא בתוך בית..], ומביט בפוקימונים הפראיים שמצייצים להם ברחבי העיירה.
מספר פידג'י מנקרים אוכל, וכמה רטטות מביטים בך ורצים אחורה.
"היי אתה, אני רוצה קרב!" צועק לעברך ילד צעיר, "אני ג'ואי!" הוא מציג את עצמו.
לצד ג'ואי מרחף לו פוקימון קטן, ומזמזם במרץ.[B]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/313.gif[/IMG]
[/B][B]דניס;[/B]
[/B][B]מליפאן;[/B]
[/B][B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
מנסה להוציא בכוח מהשה''מ אה?
--
סנייבי מעט מבואסת, וחוזרת אל הפוכדור.
אתה מודה לרוקסן, ועוזב את המכון. "בהצלחה!" מאחלת לך רוקסן, ואתה מוביל את חבריך מחוץ לו.
"מה עשיתי לא נכון?" אתה שואל, מרגיש אשם ומבואס. נראה כי שני חבריך לא בטוחים מה לענות.
"ייתכן וסנייבי זקוקה לעוד אימונים.. אחרי הכל זה הקרב הראשון שלה, אולי עליך אפילו לחשוב על אסטרטגיה טובה" זורק תום, אבל נדמה כי לא בטוח. "למעשה, אני חושבת שבגלל שהובלת זה קרה.. אולי נתת לסנייבי הרגשה שזה כבר בכיס שלך, אולי זו הסיבה שהורית לה להתקדם לעבר ג'יגאליט? הרי להתקרב לג'יגאליט..", ממלמלת אליסון, ותום משלים אותה "-זה לא הדבר הכי בטיחותי, במיוחד ששוקל בהרבה פחות ממנו."
[B]מייק;[/B]
--
טריקו המבולבל מנסה לעקוב אחרי נאזליף ושולח קליע זרעים רצוף וחזק, שגורם לפיצוצים קטנים במקומות בהם פגע- אך נאזליף רץ ומצליח לחמוק. נאזליף חובט בטריקו עם אחת מידיו, מעיף אותו אחורנית.
טריקו מועף לא רחוק, ונאזליף מיד שולח קליע זרעים. "טריקו, קום ותקוף באס אווירי!" מורה גרייס.
טריקו מצליח לגייס כוחות ולפני שהוא נוחת על הרצפה, פורש את ידיו ושועט לכיוון נאזליף- מעיף את קליע הזרעים הצידה, מפזר אותם מסביב וגורם לפיצוצים קטנים. הוא גם מצליח לפגוע בנאזליף, שחוטף מכה חזקה.
[B] ;[/B]
לפתע אתה מתחיל לשמוע צלצול מחריש אוזניים, מאין קול שריקה חזק. אתה מביט ורואה שהקול מגיע מהזנב של אקנס, שמשמיע קול צווחה חזק ומחריש את אוזניו של הונואט- בנוסף לכך, נראה שבעקבות אותו צליל אין השפעה לאבקת השינה של ונונאט, ואקנס נשארת עירה. אתה שולף את הפוקידע, ומגלה כי אקנס למדה צווחה. (Screech)
[B] ;
[/B]לאחר שאת מודה לצ'רובי הקטנה שלא מצליחה כלכך להגיב, ומחזירה אותה לפוכדור- את נפרדת מרוקסן ומבטיחה שתחזרי.
את מצטערת ומובילה את שלושתכם אל מרכז הפוקימונים, שם את מביאה את חמשת הפוכדורים שלך לאחות ג'ואי. "איך היה במכון?" שואלת האחות ג'ואי, ומגישה לצ'אנסי את הפוכדורים. מעט שניות עוברות, והיא מחזירה לך אותם. את רואה שקאיטו מסתכל באחות ג'ואי מבטב של 'אל תשאלי..', אבל הוא ממהר לשנות אותו לחיוך מאולץ..
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
ברור מה יש לסנייבי יתרון מהירות
-------
אה הבנתי... אז אולי בגלל הביטחון המופרז שלי הפסדנו... לא חשבתי על זה ככה. בכל מקרה אליסון תודה שבאת לצפות ולעודד, זה באמת שימח אותי. תודה גם לך תום, אני מקווה שאחרי ההפסד המביך הזה עוד תישאר שותף שלי." אגחך מעט ואקרוץ לו. "קדימה, בוא נלך לרפא את סנייבי וטוטודייל." לאחר הריפוי אוציא את סנייבי מהפוקדור שלה: "סנייבי, מתנצל זו הייתה אשמתי שהפסדנו, אם נלך מחר את חושבת שתצליחי לנצח את הג'יגאליט המפלצתי הזה? היית מעולה היום."
-
[B]לילי @ALICE ;
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
OOPS
בקשה קטנה, יש מצב אתה משנה את הספרייט של קאיטו? הספרייט הזה מעצבן אותי משום מה (המראה של הדמות כאילו:sorry: )
ולא עדכנת לי את שון בשותפים
~~~~~~
"זה בסדר" אומר לקאיטו ואחייך (התייחסות מספר 1), אפנה אל האחות ג'וי ואסביר לה שהפסדתי בקרב, אבל שאני הולכת להתאמן ולהשתפר לפעם הבאה. "בואו נלך לעשות אימונים מיוחדים! גם אתה, שון" אומר להם (התייחסות מספר 2). נלך שלושתינו (התייחסות מספר 3) אל הדרך הקרובה ביותר ואוציא את כל הפוקימונים שלי החוצה.
"אוקיי, מה דעתכם על צ'ירובי נגד באטרפליי, ומאריפ נגד סאנדייל?" אשאל אותם (התייחסות מספר 4)
-
[b]מליפאן;[/b]
סינדקוויל שואף אוויר, ומכסה את הזירה בעשן סמיך וחשוך.
קוטוני הקטן מסיים לטעון ושולח את כדור האנרגיה, אך ללא הועיל. הוא לא רואה בבירור את סינדקוויל והכדור מתפוצץ לא רחוק מסינדקוויל, אך גם לא מזק לו.
סינדקוויל שולח מתוך העשן גחלת, שפוגעת וחורכת את גופו של קוטוני. העשן עדיין סורר את הזירה.
לוק נוהם קצת, ומביט על הזירה בעצבים שמא יפסיד שוב. "קוטוני, עלה למעלה והשתמש ברוח קסומה!"
קוטוני מנצל משב רוח מהיר ועולה מעל לעשן, מקבל זווית נוחה יותר לשימוש בהתקפה- ולאחר מספר שניות, מתחיל לנופף בעליו תוך כדי יצירת סופה קטנה מלאה בניצוצות ורודים, אשר מפזרת בקלות את העשן ומכה בסינדקוויל.
[b]דניס;[/b]
אתה מביט על הפוקימון, והוא מביט עליך.
אתה מביט על הפוקימון שוב, והוא מביט עליך שוב.
אתה מביט על הפוקימון בפעם השלישית, והוא מחשמל אותך קלות, צורב את עורך ומצחקק.
לפתע רצה נערה לעברכם, "הנה אתה ג'ולטיק!" היא קוראת בחיוך, ומרימה אותו. הוא מחייך אליה בחזרה ומזמזם.
היא מביטה על עורך הצרוב, "אוי ג'ולטיק, שובב שכמותך..." היא ממלמלת, ומושיטה לך מן ספריי כזה מתוך תיקה הורוד.
"קח, זה יועיל" היא אומרת.
[b]אייס @totodile ;[/b]
גם אני בין הילדים היותר מהירים בשכבה, אבל אם אני אצא לריב מכות מול הערסים שנראים כמו דובים אחרי שש שעות של ארוחה מפסקת, לא בטוח אם אחזור. לפחות לא כולי.
--
"כן כמובן!" מצחקק לו תום, ומניח את ידו על כתפך. אליסון מחייכת גם היא, "אל תדאג, אני בטוחה שתצליח בפעם הבאה."
"אגב, מה דעתכם שאשאר איתכם עד שתעזבו את רסטבורו? ממילא אין לי דבר מה לעשות, ואני לא רוצה להיסחב עם תמי" היא אומרת ומושכת באפה, ואתם מסכימים בפה אחד.
אתם מתחילים להתקדם אל עבר מרכז הפוקימונים, שם מקבלת אותך האחות ג'ואי. אתם מגישים לה את הפוכדורים, "איך היה במכון?" היא שואלת בעודה מגישה לוויגליטאף את הפוכדורים, ואתם מספרים לה. "לא נורא, בהצלחה בפעם הבאה!" היא מאחלת לך, ואתה מודה. אתם מתיישבים לכם על שולחן במרכז הפוקימונים, אוכלים מעט ארוחת צהריים. אליסון מסרקת את פרוותה של סילבר. אתה מוציא את סנייבי, "את חושבת שתצליחי לנצח את הג'יגאליט המפלצתי הזה?", אתה שואל אותה והיא מושכת בכתפיה, לא בטוחה מה לענות. "מה דעתך שנעשה הפסקת אוכל גם לפוקימונים?" שואל תום, מוכן עם הפוכדורים בידו, דואג להם.
[b]לילי @alice ;[/b]
הממ סבבי. אגב שילבת את באטרפרי וביוטיפליי, אמרת באטרפליי ><
--
אתם עוזבים את מרכז הפוקימונים במהרה, ומתקדמים אל עבר אחת הדרכים הקרובות.
אתם נכנסים אל דרך מלאה דשא ועשבים, המובילה אל מפרץ קטן.
"מה דעתכם?" את שואלת אותם, וקאיטו מסכים לקרב. "הממ.. אני לא בטוח" ממלמל שון, "אני לא יודע לעשות קרב פוקימונים, אני אפילו לא מאמן!" הוא מוחה מנגד לכם. -"אני אעזור לך" מחייך לעברו קאיטו, ומרגיע אותו.
"אוקיי, סאנדייל החוצה!" קורא קאיטו וסאנדייל יוצאת ומיד מתחפרת באדמה, מביטה בכם כשרק עיניה בחוץ.
באטרפרי מתקדם גם הוא לעברה, ושון מביט על קאיטו בתדהמה מסאנדייל הנחושה. קאיטו מבחין בו וקורץ.
שניהם מחכים לפוקימונים שלך.
--
אני יודע שהתכוונת ל1 על 1 אבל זה עלול לקחת מלא זמן, ואני לא מגיב הרבה וגם את לא חח
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491843]
[B]דניס;[/B]
לפתע רצה נערה לעברכם, "הנה אתה ג'ולטיק!" היא קוראת בחיוך, ומרימה אותו. הוא מחייך אליה בחזרה ומזמזם.
היא מביטה על עורך הצרוב, "אוי ג'ולטיק, שובב שכמותך..." היא ממלמלת, ומושיטה לך מן ספריי כזה מתוך תיקה הורוד.
[/QUOTE]
אקח את הספריי ממנה במרמור ואחשוב ׳תודה רבה באמת, אולי כדאי שתתחילי להסתכל איפה החרק הדבילי מחשמל אנשים׳
לאחר שאשתמש בו, אחזיר אותו אליה ואעיף מבט לראות אם האחות ג'וי כבר החזירה את הרפלט הפצוע ׳נו, אפשר לסייג כבר עם הסאגה הזאת?׳ אהרהר
---
איבדתי תחושת זמן
מה השעה בערך/השלב של היום?
-
[B]דניס;
[/B]אתה כזה כבד, זה נורא
בכל אופן אתה יכול לבדוק בתור שחקן. שעון, שמיים, כל דבר.
-
הנערה מגישה לך את התרסיס, ואתה משתמש בו- מיד אתה מרגיש בהקלה.
אתה בודק, ורואה כי האחות ג'ואי עדיין מטפלת בראפלט, ולא ידוע עוד כמה זמן זה ייקח.
"קוראים לי סלינה" מציגה את עצמה הנערה, "איך קוראים לך?" היא שואלץ.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491848][B]דניס;
[/B]אתה כזה כבד, זה נורא
בכל אופן אתה יכול לבדוק בתור שחקן. שעון, שמיים, כל דבר.
-
הנערה מגישה לך את התרסיס, ואתה משתמש בו- מיד אתה מרגיש בהקלה.
אתה בודק, ורואה כי האחות ג'ואי עדיין מטפלת בראפלט, ולא ידוע עוד כמה זמן זה ייקח.
"קוראים לי סלינה" מציגה את עצמה הנערה, "איך קוראים לך?" היא שואלץ.[/QUOTE]
אז שזה לא יהיה אמין?
איזה מעיק lol
בחרת שיקראו לי דניס נכון? X.X
---
״אני דניס״ אענה במעין חוסר עניין ואנסה [B][U]להזכר בצבע השמיים כדי לדעת בערך מה השעה של היום
[/U][/B]׳יואו כמה זמן׳ אסיר את המבט מהאחות ואשאל את סלינה ״אז... מאיפה את?״
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491796][COLOR=#000000]
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
לפתע אתה מתחיל לשמוע צלצול מחריש אוזניים, מאין קול שריקה חזק. אתה מביט ורואה שהקול מגיע מהזנב של אקנס, שמשמיע קול צווחה חזק ומחריש את אוזניו של הונואט- בנוסף לכך, נראה שבעקבות אותו צליל אין השפעה לאבקת השינה של ונונאט, ואקנס נשארת עירה. אתה שולף את הפוקידע, ומגלה כי אקנס למדה צווחה. (Screech)[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
יאיי מתקפה לא שימושית!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד אקנס!" אקרא בהתלהבות "עכשיו חסלי אותו בנשיכה חזקה!" אורה לה ברצינות
-
[QUOTE] מייק;
--
[/QUOTE]
"אז טריקו יודע איס אוירי..." אמלמל חעצמי. נאזליף, עכשיו השתמש במתקפה הסודית שלך! ישירות לעבר טריקו!"
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491843][B]מליפאן;[/B]
קוטוני הקטן מסיים לטעון ושולח את כדור האנרגיה, אך ללא הועיל. הוא לא רואה בבירור את סינדקוויל והכדור מתפוצץ לא רחוק מסינדקוויל, אך גם לא מזק לו.
סינדקוויל שולח מתוך העשן גחלת, שפוגעת וחורכת את גופו של קוטוני. העשן עדיין סורר את הזירה.
לוק נוהם קצת, ומביט על הזירה בעצבים שמא יפסיד שוב. "קוטוני, עלה למעלה והשתמש ברוח קסומה!"
קוטוני מנצל משב רוח מהיר ועולה מעל לעשן, מקבל זווית נוחה יותר לשימוש בהתקפה- ולאחר מספר שניות, מתחיל לנופף בעליו תוך כדי יצירת סופה קטנה מלאה בניצוצות ורודים, אשר מפזרת בקלות את העשן ומכה בסינדקוויל.
[/QUOTE]
"טוב, זה עבד לא רע. עכשיו נהיה יותר שגרתיים. תירה גחלת מעליו כדי להפחיד אותו קצת ולגרום לו לרדת למטה, ואז כשהוא יהיה קרוב יותר לקרקע תשתמש בגלגל להבה!"
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491843][b]מליפאן;[/b]
[b]דניס;[/b]
[b]אייס @totodile ;[/b]
גם אני בין הילדים היותר מהירים בשכבה, אבל אם אני אצא לריב מכות מול הערסים שנראים כמו דובים אחרי שש שעות של ארוחה מפסקת, לא בטוח אם אחזור. לפחות לא כולי.
--
"כן כמובן!" מצחקק לו תום, ומניח את ידו על כתפך. אליסון מחייכת גם היא, "אל תדאג, אני בטוחה שתצליח בפעם הבאה."
"אגב, מה דעתכם שאשאר איתכם עד שתעזבו את רסטבורו? ממילא אין לי דבר מה לעשות, ואני לא רוצה להיסחב עם תמי" היא אומרת ומושכת באפה, ואתם מסכימים בפה אחד.
אתם מתחילים להתקדם אל עבר מרכז הפוקימונים, שם מקבלת אותך האחות ג'ואי. אתם מגישים לה את הפוכדורים, "איך היה במכון?" היא שואלת בעודה מגישה לוויגליטאף את הפוכדורים, ואתם מספרים לה. "לא נורא, בהצלחה בפעם הבאה!" היא מאחלת לך, ואתה מודה. אתם מתיישבים לכם על שולחן במרכז הפוקימונים, אוכלים מעט ארוחת צהריים. אליסון מסרקת את פרוותה של סילבר. אתה מוציא את סנייבי, "את חושבת שתצליחי לנצח את הג'יגאליט המפלצתי הזה?", אתה שואל אותה והיא מושכת בכתפיה, לא בטוחה מה לענות. "מה דעתך שנעשה הפסקת אוכל גם לפוקימונים?" שואל תום, מוכן עם הפוכדורים בידו, דואג להם.
[b] ;[/b]
הממ סבבי. אגב שילבת את באטרפרי וביוטיפליי, אמרת באטרפליי ><
--
אתם עוזבים את מרכז הפוקימונים במהרה, ומתקדמים אל עבר אחת הדרכים הקרובות.
אתם נכנסים אל דרך מלאה דשא ועשבים, המובילה אל מפרץ קטן.
"מה דעתכם?" את שואלת אותם, וקאיטו מסכים לקרב. "הממ.. אני לא בטוח" ממלמל שון, "אני לא יודע לעשות קרב פוקימונים, אני אפילו לא מאמן!" הוא מוחה מנגד לכם. -"אני אעזור לך" מחייך לעברו קאיטו, ומרגיע אותו.
"אוקיי, סאנדייל החוצה!" קורא קאיטו וסאנדייל יוצאת ומיד מתחפרת באדמה, מביטה בכם כשרק עיניה בחוץ.
באטרפרי מתקדם גם הוא לעברה, ושון מביט על קאיטו בתדהמה מסאנדייל הנחושה. קאיטו מבחין בו וקורץ.
שניהם מחכים לפוקימונים שלך.
--
אני יודע שהתכוונת ל1 על 1 אבל זה עלול לקחת מלא זמן, ואני לא מגיב הרבה וגם את לא חח[/QUOTE]
אתה תנצח אותם אני שומר עלייך מה יש לך
----------
"אממ כן, אני בעד. צאו טוטודייל, נידורינה וטיילו, הצטרפו אל סנייבי וגשו לאוכל." 'סנייבי לא מפגינה ביטחון, מחר נעבור איתה ועם טוטודייל סשן אימונים מיוחד... רגע, מה השעה בכלל עכשיו?' אחשוב לעצמי ואחפש שעון להסתכל עליו כדי לראות אם יש לי זמן לאמן אותם עוד היום.
-
[b]דניס;[/b]
אתה ממש שונא בנות הא
--
"אני?" היא שואלת, "אני מהאי דיופורד, די רחוק מכאן" היא אומרת בחיוך.
"ואתה?" היא שואלת, "פטאלבורג" אתה עונה.
אתה מביט בשעון על קיר המרכז, ורואה כי השעה כעת היא 5 אחר צהריים.
"דניס?" שואלת האחות ג'ואי, ואתה קם. אתה מבחין בראפלט, יושב חבוש בכנפו אבל מחויך.
[b]רובי @ritsuka^kun ;[/b]
הכל שימושי, השאלה איך אתה משתמש בה 0:
--
אקאנס מסתערת אל עבר ונונאט, משתמשת בכל כוחה ופוערת את פיה.
ניביה ננעצים בונואט שמזמזם בכאב, והיא מעיפה אותו הצידה- גורמת לפוקימון הזעיר להתעלף.
[b]מייק @the^charmander ;[/b]
"מתקפה סודית?" שואלת גרייס בהפתעה, לאחר ששומעת את הוראותיך.
נאזליף מתרכז, ואור ירוק זוהר מתחת לכפות רגליו- משתנה מעט לצבע לבן, ומקיף אותו בעיגול.
הוא מכוון את שתי ידיו אל טריקו, ושלושה כדורים קטנים נוצרים- אדום, צהוב וכחול, משתלבים אל תוך כדור אחד- מתקפה משולשת. נאזליף שולח את הכדור לרדוף אחר טריקו, שמתחיל לקפץ לו ברחבי הזירה ומנסה להתחמק, אך ללא הועיל.
המתקפה המשולשת פוגעת בטריקו ופוצעת אותו. "הא? מתקפה משולשת?" שואלת גרייס בהפתעה.
היא חושבת לעצמה בעוד טריקו קם על רגליו שוב, ומתנשף בכעס. "אבל נאזליף לא לומד מתקפה משולשת.." היא ממלמלת לעצמה, "אלא אם כן.. טריקו, אס אווירי!" היא מורה לו.
[b]מליפאן;[/b]
"קוטוני, כדור אנרגיה!" מורה לו לוק, ואתה מורה לסינדקוויל לתקוף עם גחלת.
המתקפות מתנגשות אחת בשנייה, וגורמת לכדור האנרגיה להתפוצץ ולגרום לנצנוצים ירוקים לצד העשן הסמיך.
אתם לרגע מביטים במחזה המהפנט, ואז אתה קולט שהדף הגחלת מהפיצוץ פגע בקוטוני שאיבד מעט אחיזה ומחל ליפול.
"גלגל להבה!" אתה מורה לסינדקוויל, ושובר את השקט.
סינדקוויל מתגלגל וסביבו מתלהטות להבות, הוא מתחיל לשעוט אל עבר קוטוני.
"מגן כותנה!!!!!" קורא לוק בלחץ, וקוטוני שואף אוויר והכותנה שמכסה את גופו מתחיל לגדול מעט- יוצרת עוד שכבה חזקה וחסינה ביותר. סינדקוויל מצליח לפגוע בקוטוני, כשהוא משתמש בכוח רב ואז חוזר לעמוד על שתיים.
אתם מביטים על קוטוני - שסביר להניח שחטף נזק רב, אך נראה כי ההתקפה לא עשתה הרבה ביחס למה שציפיתם.
[b]אייס @totodile ;[/b]
תודה.
--------
הפוקימונים שלך ושל תום אוכלים במרץ רב, גם סילבר וגולד נהנים למראה שאר החברים.
אתה מביט על השעון של מרכז הפוקימונים, ורואה שהשעה היא 2 בצהריים, לא מאוחר עדיין בשביל קרב מכון.
אתה וחבריך מחליטים לאכול גם כן, ונהנים מהאוכל הטעים בקפיטריית המרכז.
תום מסיים לנקות את הצלחת, לאחר שאכל בתאבון רב- "אתה יודע אייס.. אם אני לא טועה, יש פה מערה לא רחוק! מה דעתך שנלך לראות?", אליסון מהנהנת. "מערת הוויסמארים, מחברת עם העיירה ורדנטרף. הממ.. לא יודעת עד כמה מהנה זה יהיה, יש שם רק וויסמארים", תום מגיב במהרה ומנסה לשכנע את שניכם ללכת לבקר, מחכה לתגובתך.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1492138][B]דניס;[/B]
אתה ממש שונא בנות הא
--
"אני?" היא שואלת, "אני מהאי דיופורד, די רחוק מכאן" היא אומרת בחיוך.
"ואתה?" היא שואלת, "פטאלבורג" אתה עונה.
אתה מביט בשעון על קיר המרכז, ורואה כי השעה כעת היא 5 אחר צהריים.
"דניס?" שואלת האחות ג'ואי, ואתה קם. אתה מבחין בראפלט, יושב חבוש בכנפו אבל מחויך.
[/QUOTE]
גם אם זה היה בן הייתי מנפנף אותו
מנסה לעוף מהמרכז פוקימונים you know
--
׳טוב שהסאגה הזאת נגמרת׳ אאנח בראשי ׳עכשיו אפשר להתחיל להתמקד במטרות שאני באמת רוצה להגשים׳
״סליחה רגע״ אגיד לסלינה ואלך אל האחות ג'וי ״אז הוא בסדר? הוא יכול לחזור לטבע?״