[QUOTE=סוייפר הנחש;1491594]הוא שאל וזה לא הלך טוב מה עושים עכשיו
אה עשיתי פייקים הייתי היום בבית
תיארת טעם נרכש
חשבתי שעיניך הם עיני אמפארוס[/QUOTE]
כן.
Printable View
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491594]הוא שאל וזה לא הלך טוב מה עושים עכשיו
אה עשיתי פייקים הייתי היום בבית
תיארת טעם נרכש
חשבתי שעיניך הם עיני אמפארוס[/QUOTE]
כן.
טוב אני מקווה מאוד שב-10/12 כבר יהיה פרק חדש עם עלילה של נארוטו. אחרת לא ברור לי למה אני ממשיך לעשות את זה לעצמי.
[QUOTE=LordAbizi;1491612]טוב אני מקווה מאוד שב-10/12 כבר יהיה פרק חדש עם עלילה של נארוטו. אחרת לא ברור לי למה אני ממשיך לעשות את זה לעצמי.[/QUOTE]
למה אתה רואה נרותו
זה פשוט רע
אני מסכים לחלוטין.
הסיבה היא ככל הנראה מזוכיזם.
[QUOTE=LordAbizi;1491614]אני מסכים לחלוטין.
הסיבה היא ככל הנראה מזוכיזם.[/QUOTE]
אם אתה מזוכיסט אז אני ממליץ לך לראות את הסיטקומים סקראבס (וכמובן לראות את העונה האחרונה, שאם לא היית רואה את השאר לא הייתה נוראה מדי) ואיך פגשתי את אמא (ולהמשיך אחרי עונה 5)
בחיים לא סבלתי ככה מלצפות במשהו כשראיתי את התוכניות האלו בעונות שציינתי
זוהי המלצת הצפייה הכי מעוותת שנתקלתי בה אי פעם.
[QUOTE=LordAbizi;1491618]זוהי המלצת הצפייה הכי מעוותת שנתקלתי בה אי פעם.[/QUOTE]
חחח למה?
"אני ממש ממליץ לך לצפות ב-X כי כשצפיתי ב-X ממש סבלתי"
seems legit, right?
אם אתה מזוכיסט
חוץ מזה שסקראבס זה ממש טוב חוץ מהעונה האחרונה
איך פגשתי את אמא סביר עד עונה 6
[QUOTE=דניס זה אני;1491617]אם אתה מזוכיסט אז אני ממליץ לך לראות את הסיטקומים סקראבס (וכמובן לראות את העונה האחרונה, שאם לא היית רואה את השאר לא הייתה נוראה מדי) ואיך פגשתי את אמא (ולהמשיך אחרי עונה 5)
בחיים לא סבלתי ככה מלצפות במשהו כשראיתי את התוכניות האלו בעונות שציינתי[/QUOTE]
צודק האמת אני בעונה 5 של איך פגשתי את אמא עכשיו והיא ממוצעת מינוס כזה
ד"א קיבלתי את הSuper Mystery Dungeon שהזמנתי מארה"ב, משחק מומלץ מאוד (לאוהבי הז'אנר)
[QUOTE=YveltalBlue;1491623]צודק האמת אני בעונה 5 של איך פגשתי את אמא עכשיו והיא ממוצעת מינוס כזה
ד"א קיבלתי את הSuper Mystery Dungeon שהזמנתי מארה"ב, משחק מומלץ מאוד (לאוהבי הז'אנר)[/QUOTE]
אחרי זה הכל חוזר על עצמו מבחינת הבדיחות וזה לא מצחיק
בעונה 9 יש עלייה ברמה של הבדיחות אבל היא מרוחה בטירוף (בלי ספוילרים) וזאת פשוט עונה שלמה על תקופת זמן של משהו כמו 3 ימים
בתור סדרה היא לא משהו, רק ניסתה להתחקות אחרי ההצלחה של פרינדס והדמות היחידה שמעניינת שם היא בארני
שוקל איזה משחק להביא לps4 הלבטים הם בין fifa 16, nba 2k16, batman arkham knight, shadow of mordor, dragon age inquisition.
[QUOTE=totodile;1491627]שוקל איזה משחק להביא לps4 הלבטים הם בין fifa 16, nba 2k16, batman arkham knight, shadow of mordor, dragon age inquisition.[/QUOTE]
פיפא
אני צריך לקרוא ספר משעמם, אז עשיתי לי תנאי אחד: כל 25 דפים שאתה קורא, אתה יכול להתפנות למשהו שאתה אוהב. יש לי עוד סיבוב אחד וסיימתי.
[QUOTE=Hit Man;1491630]אני צריך לקרוא ספר משעמם, אז עשיתי לי תנאי אחד: כל 25 דפים שאתה קורא, אתה יכול להתפנות למשהו שאתה אוהב. יש לי עוד סיבוב אחד וסיימתי.[/QUOTE]
כמה עמודים סהכ?