אני בטוח שלכל אחד יש שלב שהוא מתגעגע לתיכון.
Printable View
אני בטוח שלכל אחד יש שלב שהוא מתגעגע לתיכון.
יש הבדל בין געגוע לקל לבין לבהות בתדהמה בטריליוני הילדים הנוהרים לבית הספר, ולא להבין איך אתה לא חלק מהם.
לפחות האריכו לנו את ההפסקה
[QUOTE=מאסטר ליאון;1503682]לפחות האריכו לנו את ההפסקה[/QUOTE]
על מה אתה מדבר חחחח
בין כל שיעור לשיעור שאני לומד יש הפסקה של בין 5 ל20 דקות, ורק אחרי שעה שמינית יש הפסקה כל שתי שעות במקום בין כל שעה לשעה וזה מחרפן כל זה קצת חח
[quote=theheliolisk;1503687]על מה אתה מדבר חחחח
בין כל שיעור לשיעור שאני לומד יש הפסקה של בין 5 ל20 דקות, ורק אחרי שעה שמינית יש הפסקה כל שתי שעות במקום בין כל שעה לשעה וזה מחרפן כל זה קצת חח[/quote]
אתה מקבל הפסקה אחרי כל שיעור ועוד מתבכיין? Lololololol
[QUOTE=TheHeliolisk;1503687]על מה אתה מדבר חחחח
בין כל שיעור לשיעור שאני לומד יש הפסקה של בין 5 ל20 דקות, ורק אחרי שעה שמינית יש הפסקה כל שתי שעות במקום בין כל שעה לשעה וזה מחרפן כל זה קצת חח[/QUOTE]
איפה אתה לומד 0_0
מאז שהחלטתי לא להתעסק בדרמה, חיי הפכו טובים יותר.
מצאתי שתי חתולות מחוץ לבית, פיציותתתתת, שתיהן שחורות
כל אחת בגודל של נייר טואלט בערך, עקבו אחרי בהסתקרנות
לא יכולתי להישאר אדיש והלכתי להביא להן חלב ):
כשחזרתי ראיתי שמישהו העביר אותן אל תוך השטח כדי שיתרחקו מהכבישd:
אבל עכשיו אני תוהה מה איתן והאם הן יישרדו :(
[QUOTE=SILVER;1503707]מצאתי שתי חתולות מחוץ לבית, פיציותתתתת, שתיהן שחורות
כל אחת בגודל של נייר טואלט בערך, עקבו אחרי בהסתקרנות
לא יכולתי להישאר אדיש והלכתי להביא להן חלב ):
כשחזרתי ראיתי שמישהו העביר אותן אל תוך השטח כדי שיתרחקו מהכבישd:
אבל עכשיו אני תוהה מה איתן והאם הן יישרדו :([/QUOTE]
תאמץץץץץץץץץץ
[COLOR=#000000][FONT=FbKanuba]אש הוא מאמן הפוקימונים שעורך מסע גדול כדי להיות בסופו פוקימון מאסטר. תפקידו הוא לתפוס כמה שיותר פוקימונים לכן הוא נקרא אש קטצ'ם. פוקימונים ידועים: פיקאצ'ו, סקווירל, ג'גליפאף, בטרפרי, קדברה, קאטרפי, וולטרופ, פסאידק, דראגונייר, וולפיקס, צ'ארמנדר, באלבאזור. אימון הפוקימונים נועד כדי לגבור על הרעים שהם צוות רוקט: ג'סי הרעה והצעקנית, ג'ימס הכנוע והרדום ומיאו שהוא פוקימון רע שמדבר. במהלך הסדרה יש ליגות פוקימונים שבסיומן מקבלים המשתתפים בהן תגים
התקציר של ערוץ הילדים שכתבו לפוקימון.[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1503709]תאמץץץץץץץץץץ[/QUOTE]
איך אני אאמץ מה אתה משוגע יש לי כלב
[QUOTE=monster;1503710][COLOR=#000000][FONT=FbKanuba]אש הוא מאמן הפוקימונים שעורך מסע גדול כדי להיות בסופו פוקימון מאסטר. תפקידו הוא לתפוס כמה שיותר פוקימונים לכן הוא נקרא אש קטצ'ם. פוקימונים ידועים: פיקאצ'ו, סקווירל, ג'גליפאף, בטרפרי, קדברה, קאטרפי, וולטרופ, פסאידק, דראגונייר, וולפיקס, צ'ארמנדר, באלבאזור. אימון הפוקימונים נועד כדי לגבור על הרעים שהם צוות רוקט: ג'סי הרעה והצעקנית, ג'ימס הכנוע והרדום ומיאו שהוא פוקימון רע שמדבר. במהלך הסדרה יש ליגות פוקימונים שבסיומן מקבלים המשתתפים בהן תגים
התקציר של ערוץ הילדים שכתבו לפוקימון.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם לא ראו פוקימון זה בטוח
[QUOTE=SILVER;1503711]איך אני אאמץ מה אתה משוגע יש לי כלב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם לא ראו פוקימון זה בטוח[/QUOTE]
יש לך כלב?
אם תלמד אותם להסתדר זה יהיה בסדר? חח
[QUOTE=מאסטר ליאון;1503712]יש לך כלב?
אם תלמד אותם להסתדר זה יהיה בסדר? חח[/QUOTE]
באיזה עולם זה אפשרי
להרגיל כלב לחיות עם חתול זה אפשרי כשהוא קטן
עכשיו כבר דבר לא יעזור
בכל אופן שני החתולים נעלמו אז rip
הסתיים לו הפרק הראשון של פוקימון xy כרגע, ו...
זה לא נראה כזה גרוע. די אדיר האמת. אש לא נשמע כמו בן 6, שזה כבר טוב.
איך בוני נשמעת? קלמונט?