-
[quote=monster;714445][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פילאפ מנסה להתחמק מן הראשיה של כריינדוס.פיפלאפ מצליח להתחמק מן הראשיה של כריינדוס.פילאפ מהפה שלו יורה קרן בועות קטלנית אל הרגלים של כריינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה ברגליו ונופל על האדמה.רורק אומר"מהלך יפה לפצוע את רגליו שלכריינדוס ובכך לגרום לו להפסיד בקרב.רעיון טוב .כריינדוס תתאושש ואז להביור בכלהכוח"כריינדוס קם ומשתמש בלהביור חזק על פילאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את מביאה לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך.היא לוקחת אותם והולכת אל חדר עם דלת ירוקה ונכנכסת לדלת הירוקה.כעבור 5 דקות האחות ג'וי יוצאת מהדלת הירוקה ומחזירה לך את הפוקימונים שלך ואומרת לך"בהצלחה לך בקרב המכון שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שמח על ניצחון הארידוסים וניגש אל ספינרק.אתה אומר לו"אתה בסדר ספינרק"ספינרק אומר לך"ספי ספי"אתהמבין שזה כן בשפה שלו ומשיך לחפש פוקימונים לצוות שלך .אתה מתהלך לך ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/138.png[/IMG]חזק שמתהלך ל וביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מנסה להתתחמק מהאבקת השינה של באטארפי ומצליח להתחמק.הרקרוס משתמש בשיברת לבנים.ידו הופכת ללבנה.הוא עף אל סאטארפי כדי לפגוע בו אך באטארפי מתחמק מהשבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרטוס עובר למכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח גם מזה להתחמק .מרק אומר"באטארפי קקרן על חושית על הרקרוס"באטרפי משתמש בקרן על חושית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סינדקוויל קופץ לבור של סוינב וכך מתחמק מהסופת השלג שלסויננב.סינדקוויל יוצא מהר מהבורשל סונב ומשתמש בלהביור הכיחזק שלו.סוינב לא מצליח להתחמק בזמן ונפגעקשה מהלהביור של סינדקוויל.מילין אומרת"סוינב תשתמש בחלקיקי קרח"סוינב מוציא חלקיקי קרח פיו שעומדים לפגוע בסינדקוויל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיפלאפ "קרן בועות על הלביור"
-
[quote=monster;733682][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו עושה כן עם הראש לשאלתך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מרק אומר לך"אני ישתמש בבאטארפי.צא באטארפי בוא תעזור לנו לאמן את ולפקיס של ג'ון"באטארפי של מרק יוצא לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]רקס אומר לך "איך ידעת אתה מכר אותי טוב.צא אלקטויר תשתמש באגרוף חשמל על קאקונה"אלקטויר מיד יוצא ומשתמש באגרוף חשמל .מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בסדר ולפקיס תשתמש בלהביור ואז בגחלת".
-
[QUOTE=monster;734909][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס משתמשת בגלישה.מגמר לא מצליח להתחמק מןהגלישה של לפרס ומובס בקרב.ביינתים יש אורות מוזרים במערה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
רוקר אומר לך"אין בעיה ג'וני הינה תג האבן זכית בו ביושר.בהצלחה בקרבות המכוןהבאים שלך.ביג'ון בהצלחה במסעשלך."הוא מגיש לך את תג האבן בידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל מחכה לרגע הנכון וקופץ לשמיים.בעודו באוויר גרוויל משתמש בקליע זרעים שפוגע קשה בסויפר.גבריאל אומר לך"אתה מעצבן ילד.הבנת את זה .אם לא תבין.סויפר עוקץ רעל"סויפר משתמש בעוקץ רעל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה מחפש עוד פוקימון אבל לא מוצא.אתה רואה דמות שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG] מתהחלכת לכיונך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד צופה בקרב.קאקונה משתמש באגרוף קרח.קאקונה רץ אל אלקטויר באגרוף קרח.האגרוף הקרח והאגרוף חשמל נפגעים בשני ישני הפוקימונים נפגעים.אך קאונה נפגע קשה יותר.רקסאומר"הגיע הזמן להשות את הקרב ל 3 3 .הקאונה שלך הולך להפסיד ההבנת לוקאס.צא אלקטויר בעוד אגרוף חשמל זה יבס אותו."אלקטויר יוצא באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו מתי הוא כבר ימות? גרוויל תתחמק ואז תשתמש בכדור אנרגיה.
-
[QUOTE=monster;726327][B][COLOR="Green"]דיפ מצטער
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG]"שמי גבריאל ואני קצין העשב של צוות ניוטק שמעת עלינו במקרה.אני מסכים לתנאים שלך.אני נותן לך לתקוף ראשון צא סופר לקרב"גבריאל מוציא פוכדור ומהפוכדור הזה יוצא סויפר עוצמתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הגנב עונה לך"שמי אלן ואני גנב.גנבתי את המגבי הזה כי הוא שווה הרבה בשוק השחור של הפוקימונים.תעזבו אותי אני רוצה להרויח כסף על המגבי הזה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
צ'יקו מתחמק מן הראשיה של ארון.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון לצד.ארון לא מוותר הוא מנסה לנשוך את צ'יקו והוא מצליח.צ'יקו נפגע מזה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
את יוצאת מן המכון בשמחה זכית בתג השני שלך.כעבור 8 דקות את מגיעה למרכז הפוקימונים ונכנסת אלו.את אומרת לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים שלי"האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפאה אותם.את יוצאת מן המרכז הפוקימונים ומוציאה את וירברה.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שם את הExp. Share על לפרס ומיל אומרת לך"בסדר יאלה בוא"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים.אתם מגיעים ליציעה מן העיר גקס ומגיעים לדרך 7.אתם מטילים בדרך 7 שלפתע משום מקום מגיע להביור שכמעט פוגע בכם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בואו נחפש פוקמון לאימון !"
אני אומרת ומתחילה לחפש.
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
רוקר אומר לך"אין בעיה ג'וני הינה תג האבן זכית בו ביושר.בהצלחה בקרבות המכוןהבאים שלך.ביג'ון בהצלחה במסעשלך."הוא מגיש לך את תג האבן בידו[/COLOR][/B][/QUOTE]"תודה!"אומר לו קדיה חברים!בואו אל קרב המכון הבא שלו!"אןמר אל פוקימוני תוך ריצה אל המכון הבא...
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה יוצא מהמכון בשמחה על שקיבלת את התג ה1 שלך.אתה מאושר מרוב אושר שאתה לא שם לב שאתה נידפק באיש.האיש אומר לך"הי ילד תסכל לאן אתה הולך.אתה יודע מי אני אם לא שלם לי 2000 שקל ביבלי אני יעזוב אותך.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]מרי
את מחפשת פוקימון וראה אומניט שהולך בדשא של העיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
גרוויל מצליח להתחמק מן העוקץ רעל של סויפר.לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל סויפר.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע .בנוסף מןהדף של הכדור האנרגיה סויפר מתנגש בקיר ומתעלף.גבריאל מוציא פוכדור ומכניס אליו את סויפר שלו ואומר לך"אנו עוד נתראה ואני ינקום בך בשם צוות ניוטק.הבנת."גבריאל מסתלק מן המקדש.אתה רואה שגראודון כלוא בכלוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
זאת בת
ולפקיס משתמש בלהביור חזק.באטפרי לא מתחמק מן התקפה ונפגע מזה קשה.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בגחלת על באטארפי.הפעם באטרפי מתחמק מהמכה של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפםי"קרן על חושית עכשיו"באטארפי משתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]תומר
פיפלאפ משתתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בכריינדוס של רורק.הכריינדוס של ררק נופלך ומתעלף.רקור מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו ואומר לך"נת פייט טוב תרצה את תג האבן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
צצ'ימצ'אר מנסה לקחת את אלקטויר לתוך הבור אך לא מצליח.רקס אומר לאלקטויר"תשתמש בזנבברזל אוקי"אלקטויר משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG]"כן שמי קין ושמך.הקרב היה 1 על 1 מוסכם לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל הולכים ליציאה אך אתם רואים שהיציה פתאום חסומ הבאבן ענקית.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;736986][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG]"כן שמי קין ושמך.הקרב היה 1 על 1 מוסכם לך"[/COLOR][/B][/quote]
"מוסכם, אני דניס" אני עונה
-
[B][COLOR="Green"]דניס
קיין מוציא סטטריו מהפוכדור שלו ואומר לך"תקוף ראשון דניס"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;736986][B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה יוצא מהמכון בשמחה על שקיבלת את התג ה1 שלך.אתה מאושר מרוב אושר שאתה לא שם לב שאתה נידפק באיש.האיש אומר לך"הי ילד תסכל לאן אתה הולך.אתה יודע מי אני אם לא שלם לי 2000 שקל ביבלי אני יעזוב אותך.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
גרוויל מצליח להתחמק מן העוקץ רעל של סויפר.לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל סויפר.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע .בנוסף מןהדף של הכדור האנרגיה סויפר מתנגש בקיר ומתעלף.גבריאל מוציא פוכדור ומכניס אליו את סויפר שלו ואומר לך"אנו עוד נתראה ואני ינקום בך בשם צוות ניוטק.הבנת."גבריאל מסתלק מן המקדש.אתה רואה שגראודון כלוא בכלוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
זאת בת
ולפקיס משתמש בלהביור חזק.באטפרי לא מתחמק מן התקפה ונפגע מזה קשה.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בגחלת על באטארפי.הפעם באטרפי מתחמק מהמכה של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפםי"קרן על חושית עכשיו"באטארפי משתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B]
פיפלאפ משתתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בכריינדוס של רורק.הכריינדוס של ררק נופלך ומתעלף.רקור מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו ואומר לך"נת פייט טוב תרצה את תג האבן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
צצ'ימצ'אר מנסה לקחת את אלקטויר לתוך הבור אך לא מצליח.רקס אומר לאלקטויר"תשתמש בזנבברזל אוקי"אלקטויר משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG]"כן שמי קין ושמך.הקרב היה 1 על 1 מוסכם לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל הולכים ליציאה אך אתם רואים שהיציה פתאום חסומ הבאבן ענקית.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את לפרס וספיל ואומר להם לתקוף בקרן קרח ואחר כך בחבטה
-
[quote=monster;736986][B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה יוצא מהמכון בשמחה על שקיבלת את התג ה1 שלך.אתה מאושר מרוב אושר שאתה לא שם לב שאתה נידפק באיש.האיש אומר לך"הי ילד תסכל לאן אתה הולך.אתה יודע מי אני אם לא שלם לי 2000 שקל ביבלי אני יעזוב אותך.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את מחפשת פוקימון וראה אומניט שהולך בדשא של העיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גרוויל מצליח להתחמק מן העוקץ רעל של סויפר.לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל סויפר.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע .בנוסף מןהדף של הכדור האנרגיה סויפר מתנגש בקיר ומתעלף.גבריאל מוציא פוכדור ומכניס אליו את סויפר שלו ואומר לך"אנו עוד נתראה ואני ינקום בך בשם צוות ניוטק.הבנת."גבריאל מסתלק מן המקדש.אתה רואה שגראודון כלוא בכלוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]זאת בת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס משתמש בלהביור חזק.באטפרי לא מתחמק מן התקפה ונפגע מזה קשה.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בגחלת על באטארפי.הפעם באטרפי מתחמק מהמכה של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפםי"קרן על חושית עכשיו"באטארפי משתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]פיפלאפ משתתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בכריינדוס של רורק.הכריינדוס של ררק נופלך ומתעלף.רקור מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו ואומר לך"נת פייט טוב תרצה את תג האבן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]צצ'ימצ'אר מנסה לקחת את אלקטויר לתוך הבור אך לא מצליח.רקס אומר לאלקטויר"תשתמש בזנבברזל אוקי"אלקטויר משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG]"כן שמי קין ושמך.הקרב היה 1 על 1 מוסכם לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ומיל הולכים ליציאה אך אתם רואים שהיציה פתאום חסומ הבאבן ענקית.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תשתמשי בלהביור ואז תשתמשי בגחלת בכל הכוח שלך".
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס וספיל.שניהם תוקפים בקרן קרח את הסלע הבהחוסם.הסלע הופך לקרח ומיש ניהם תוקפים בחבטה.הם מצליחים לשבור רק חל קטן מהסלע.ביניתיים הקרב ממשיך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתק]פות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז שוב קרן על חושית" באטארפי מתאושש ומשתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737922][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס וספיל.שניהם תוקפים בקרן קרח את הסלע הבהחוסם.הסלע הופך לקרח ומיש ניהם תוקפים בחבטה.הם מצליחים לשבור רק חל קטן מהסלע.ביניתיים הקרב ממשיך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתק]פות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז שוב קרן על חושית" באטארפי מתאושש ומשתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס ולספיל לתקוף שוב בחבטה בזמן שאני מוציא את טרטויג וצ'ימצ'אר ואומר להם לתקוף בעלי טער ושריטות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא גם את צ'ימצ'אר וטרטויג.ספיל ולפרס שוב תווקפים בקרן קרח את הסלע שחוסם ומקפיאים אותו לגרמרי.לפרס וספיל תוקפים בחטה את הסלע.ועוד חלק ממנו נשבר.טרטויג וצ'ימצ'אר תוקפים בעלי טער ושריטות את הסלע.עכשיו כמעט נוצר פתח ליציה מן המערה הזאת.כמעט.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737928][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא גם את צ'ימצ'אר וטרטויג.ספיל ולפרס שוב תווקפים בקרן קרח את הסלע שחוסם ומקפיאים אותו לגרמרי.לפרס וספיל תוקפים בחטה את הסלע.ועוד חלק ממנו נשבר.טרטויג וצ'ימצ'אר תוקפים בעלי טער ושריטות את הסלע.עכשיו כמעט נוצר פתח ליציה מן המערה הזאת.כמעט.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בלהביור לספיל ולפרס לתקוף באקדח מים ולטרטויג אני אומר לתקוף בעלי טער בכל הכוח שלו
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור את הסלע החוסם.ספיל ולפרס תוקפים באקדח מים את הסלע החוסם.לבסוף טרטויג תוקף בעלי טער את הסלעה חוסם.כעבור מס' שניות אתם רואים שהסלע מתחיל להישבר.וכעבור דקה הוא נשבר.אתה ומיל יוצאים מן המערה.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737931][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור את הסלע החוסם.ספיל ולפרס תוקפים באקדח מים את הסלע החוסם.לבסוף טרטויג תוקף בעלי טער את הסלעה חוסם.כעבור מס' שניות אתם רואים שהסלע מתחיל להישבר.וכעבור דקה הוא נשבר.אתה ומיל יוצאים מן המערה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל שכדי שנברח מהר לעיר הקרובה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל ומיל [B]אתם [/B]רצים מהר לעיר הקרובה.אתם רצים ושמים לב שהדרך חסומה על ידי מחסום.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737934][B][COLOR="Red"]יגאל ומיל [B]אתם [/B]רצים מהר לעיר הקרובה.אתם רצים ושמים לב שהדרך חסומה על ידי מחסום.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל את מיל עם יש דרך נוספת להגיעה לעיר
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
זאת בת
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל הולכים ליציאה אך אתם רואים שהיציה פתאום חסומ הבאבן ענקית.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולכת לחפש פוקימונים אחרים כי מים זה סופר אפקטיבי על טרפינאץ'
-
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
מיל אומרת לך"לא זאת הדרך היחידה שמובילה לעיר מכון ה4 שלך.אני ידעות זאת"אתם שמים לב שהדרך חסומה על ידי חילי צווות ניוטק הרשעים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מן האומניט ומחפשת פוקימון אחר.את רואה לך מינון בודד בשביל.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737937][B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
מיל אומרת לך"לא זאת הדרך היחידה שמובילה לעיר מכון ה4 שלך.אני ידעות זאת"אתם שמים לב שהדרך חסומה על ידי חילי צווות ניוטק הרשעים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מן האומניט ומחפשת פוקימון אחר.את רואה לך מינון בודד בשביל.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את מונפרנו וצ'רמנדר ואומר להם לתקוף בחימום יתק ובלהביור על חילי צווות ניוטק
-
[QUOTE=monster;737937][B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מן האומניט ומחפשת פוקימון אחר.את רואה לך מינון בודד בשביל.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הוא מושלם עבור טראפינאץ' !!!טראפינאץ',פצצת בוץ על המינון !"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' יורה פצצת בוץ על מינון.מינון רואהזאת ומתחמק מהפצצצת הבוץ של טראפינץ'.מינון משתמש בהתקפה מהירה.מה תעשי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את מונפרו ואת צ'רמנדאר להילחם נגד צוות ניוטק.מונפרו תוקף בלהביור וצ'רמנדאר בחימום יתר את החילים של צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק רואים זאת וובורחים מהמקום.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737944][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' יורה פצצת בוץ על מינון.מינון רואהזאת ומתחמק מהפצצצת הבוץ של טראפינץ'.מינון משתמש בהתקפה מהירה.מה תעשי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את מונפרו ואת צ'רמנדאר להילחם נגד צוות ניוטק.מונפרו תוקף בלהביור וצ'רמנדאר בחימום יתר את החילים של צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק רואים זאת וובורחים מהמקום.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק !אחרי זה פצצת בוץ!"
-
[QUOTE=monster;737944][B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את מונפרו ואת צ'רמנדאר להילחם נגד צוות ניוטק.מונפרו תוקף בלהביור וצ'רמנדאר בחימום יתר את החילים של צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק רואים זאת וובורחים מהמקום.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ימשיך לללכת למכון הבא
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם עוברים את המחסום שסמו צוות ניוטק.אתם ממשיכים ללכת וראים שיש 3 מערות ואחת מהן מובילה לעיר הבאה.באיזה מערה תבחר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טרפאינץ' מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת שפוגעת קשה במינון.מינון מתאושש ומשתמש בהתקפה מהירה שוב.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737949][B][COLOR="Red"]יגאל
אתם עוברים את המחסום שסמו צוות ניוטק.אתם ממשיכים ללכת וראים שיש 3 מערות ואחת מהן מובילה לעיר הבאה.באיזה מערה תבחר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טרפאינץ' מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת שפוגעת קשה במינון.מינון מתאושש ומשתמש בהתקפה מהירה שוב.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל שאולי כדי לנו לבחור במערה העמצעית
-
[QUOTE=monster;737949][B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טרפאינץ' מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת שפוגעת קשה במינון.מינון מתאושש ומשתמש בהתקפה מהירה שוב.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פצצת בוץ נוספת ותתחמק מההתקפות שלו!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מתחמק מהתקפה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת בוס שמביסה את מינון.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
מיל אומרת לך"יאלה אם זה לא הדרך הנוכנה אז נחזור לפםה ונכנכס למערה אחרת יאלה בוא"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;738033][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מתחמק מהתקפה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת בוס שמביסה את מינון.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
מיל אומרת לך"יאלה אם זה לא הדרך הנוכנה אז נחזור לפםה ונכנכס למערה אחרת יאלה בוא"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בואו נחפש עוד פוקימון לאימונים !"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את וטראפינץ מחפשים פוקימון לאימון.אתם רואים אחלקטרוד שמתגל בהמתו בדשא של העיר.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;738037][B][COLOR="Blue"]מרי
את וטראפינץ מחפשים פוקימון לאימון.אתם רואים אחלקטרוד שמתגל בהמתו בדשא של העיר.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טראפינץ', חפירה על האלקטרוד.!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץץ' משתמש בחפירה.ונכננכס לבור שחפר וכעבור דקה את לא רואה כבר את טרפינץ' שלך.אלקטרוד לא מבין מה קוורה פה.אז הוא ממשיך להתגל בשמחה.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;738040][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץץ' משתמש בחפירה.ונכננכס לבור שחפר וכעבור דקה את לא רואה כבר את טרפינץ' שלך.אלקטרוד לא מבין מה קוורה פה.אז הוא ממשיך להתגל בשמחה.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה טרפינאץ',אחרי החפירה פצצת בוץ!"
-
[QUOTE=monster;738033][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]
יגאל
מיל אומרת לך"יאלה אם זה לא הדרך הנוכנה אז נחזור לפםה ונכנכס למערה אחרת יאלה בוא"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר בואי נלך
-
[quote]לוקאס
צצ'ימצ'אר מנסה לקחת את אלקטויר לתוך הבור אך לא מצליח.רקס אומר לאלקטויר"תשתמש בזנבברזל אוקי"אלקטויר משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/quote]
"צ'ימצ'אר תתחמק ואז תעשה גלגל להבות ואז תקפוץ ותעשה מגן היתנגדות עם להביור!!1"
-
[quote=monster;737028][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]קיין מוציא סטטריו מהפוכדור שלו ואומר לך"תקוף ראשון דניס"[/COLOR][/B][/quote]
"צא צ'יקו!" אני מורה לצ'יקו להכנס לזירה "עלי טער!"
-
[quote=monster;737922][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את לפרס וספיל.שניהם תוקפים בקרן קרח את הסלע הבהחוסם.הסלע הופך לקרח ומיש ניהם תוקפים בחבטה.הם מצליחים לשבור רק חל קטן מהסלע.ביניתיים הקרב ממשיך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתק]פות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז שוב קרן על חושית" באטארפי מתאושש ומשתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תתחמקי מהקרו על חושית של באטארפי ואז תשתמשי בלהביור ואז בגחלת הכי חזקים שלך".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
זאת בת
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Red"]יגאל
אני אתקרב לגראודון ואנסה לדבר איתו.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מתקרב אל גראדון והוא אומר לך"גראד גראד גראד"אתה לא מבין כלום מכיון שאתה לא יודע פוקימונית.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתקפות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז אס אוירי על ולקיס." באטארפי מתאושש ומשתמש באס אוירי על ולפקיס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו וממנו מוציא את צ'יקו שלך לקרב.צ'יקו משתמש בעלי טער על סטריו.סטריו קופץ לאויר ומתחמק מהעלי טער של צ'יקו.קיין אומר לך"מהלך טובדניס אך זה לא ינצח אות סטריו שלי.סטריו אקדח מים על צ'יקו שלו"סטריו מוציא מפיו זרם מים חזק שהופך לאקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
צ'ימצ'אר זז מהר הצידה ומתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר קופץ לאויר ומשתמש בגלגל להבה על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור כמגן היתתנגדות.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהלהביור של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"היה לך קשה לנצח אותי.אלקטויר כדור חשמל"אלקטויר משגר כדור חשמל לעבר צ'ימצ'אר.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל נכנכסים למערה האמצעית.המערה ההאמצעית מכילה הרבה פוקימונים:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/169.png[/IMG]שמתעופים במהרה.וגרבלרים וג'יודים שמתגלגלים במהרה.מה תעעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מפתיע את אלקטרוד.טראפינץ' משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל אלקטרוד.אלקטרוד מספיק להגיב ומתגלגל הצידה וכך מתחמק מהמכה.אלקטרוד משתמש בהיתפוצצת.מה תעשי[/COLOR][/B]