-
מקס
האם אתה בטוח? אני לא אהיה אחראי למה שיקרה לך אם באמת תתן לי להביא אותך לאיפה שאתה רוצה.
ניתאי
הלוטדים ממשיכים לצעוק, ויורים אקדחי מים באוויר לאות הזהרה. יכול להיות שהם לא כועסים עליך, אבל הם צריכים מישהו להאשים.
תמיר
דרטיני מתפתל סביב ווינגל ופוגע בו. ווינגל מנסה להתשחרר אך נכשל. ווינגל מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 09:41 PM
[b] מקס
האם אתה בטוח? אני לא אהיה אחראי למה שיקרה לך אם באמת תתן לי להביא אותך לאיפה שאתה רוצה.
[/b][/quote]
אני מתחיל את דרכי לזאווגוויל..
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 09:41 PM
[b] ניתאי
הלוטדים ממשיכים לצעוק, ויורים אקדחי מים באוויר לאות הזהרה. יכול להיות שהם לא כועסים עליך, אבל הם צריכים מישהו להאשים. [/b][/quote]
אני מניח להם וממשיך בדרכי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 10:41 PM
[b]
תמיר
דרטיני מתפתל סביב ווינגל ופוגע בו. ווינגל מנסה להתשחרר אך נכשל. ווינגל מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
"עוד פעם דרטיני"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 09:23 PM
[b] דודי
כדור העשב פוגע בבויזל, ומקפיץ אותו מהנהר, ובווזיל נוחת על הקרקע. בוויזל משתמש בסילון מים ופוגע בגרוטל. [/b][/quote]
"כדור עשב וז עלי טער!"
-
מקס
זה הרבה הרבה יותר טוב. אני כמו מחשב, אתה נותן לי קלט, ואני נותן לך פלט, וככה אנחנו ממשיכים, אם הפלט שלך הוא תעשה מה שאתה רוצה, תאמין לי שהתוצאות לא יהיו הגיוניות.
--
אתה יוצא ממרוול, ואתה רואה את נהר רום, שנופל מהר רום. נהר רום מתקרב לעיר עד מידת מה, ואז פונה הצידה. אתה מתחיל ללכת ואתה פוגש שלוס אדום ליד הנהר.
ניתאי
הלוטדים ממשיכים לצעוק, ואחד מהם צועק יותר חזק מהאחרים ואז הוא מתקדם אליך.
תמיר
אבל... הוא כבר חונק אותו... איך הוא יכול לחנוק אותו שוב?
--
דרטיני מחזק את האחיזה שלו, ווינגול מתחיל לרוץ על הקרקע בעוד הוא מנסה להשתחרר מדרטיני.
דודי
בוויזל צולל למים ומתחמק מכדור העשב, ואז הוא יוצא ומשתמש בהתקפה מהירה ופוגע בגרוטל. בוויזל לאחר מכן נפגע מעלי התער.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 09:06 AM
[b] מקס
זה הרבה הרבה יותר טוב. אני כמו מחשב, אתה נותן לי קלט, ואני נותן לך פלט, וככה אנחנו ממשיכים, אם הפלט שלך הוא תעשה מה שאתה רוצה, תאמין לי שהתוצאות לא יהיו הגיוניות.
--
אתה יוצא ממרוול, ואתה רואה את נהר רום, שנופל מהר רום. נהר רום מתקרב לעיר עד מידת מה, ואז פונה הצידה. אתה מתחיל ללכת ואתה פוגש שלוס אדום ליד הנהר.
[/b][/quote]
שלוס זה הפוקימון הורוב הקטן ההוא לא?S:
--
עם כן:
אני ממשיך בדרכי ומתעלם מהשלוס
ואם לא:
אז תן תמונה:)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 09:06 AM
[b] דודי
בוויזל צולל למים ומתחמק מכדור העשב, ואז הוא יוצא ומשתמש בהתקפה מהירה ופוגע בגרוטל. בוויזל לאחר מכן נפגע מעלי התער. [/b][/quote]
"כדור עשב ונשיכה!"
-
מקס
שלום זה הזה שבצד אחד של סינו הוא אדום, ובצד השני הוא כחול, או בקיצור זה:
[url=http://serebii.net/pokedex-dp/422.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/422.shtml[/url]
דודי
בוויזל נפגע מכדור העשב, ולאחר מכן רץ ומתחמק מהנשיכה, ותוקף בסילון מים שפוגע בגרוטל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 11:03 AM
[b] דודי
בוויזל נפגע מכדור העשב, ולאחר מכן רץ ומתחמק מהנשיכה, ותוקף בסילון מים שפוגע בגרוטל. [/b][/quote]
"דחיפה ועלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 10:06 AM
[b]
תמיר
אבל... הוא כבר חונק אותו... איך הוא יכול לחנוק אותו שוב?
--
דרטיני מחזק את האחיזה שלו, ווינגול מתחיל לרוץ על הקרקע בעוד הוא מנסה להשתחרר מדרטיני. [/b][/quote]
התכוונתי שיחזיק חזק יותר
--
"תשתמש בזעם דרקון בלי להרפות מהחניקה!"
-
דודי
המתקפות של גרוטל פוגעת בבויזל, ולאחר מכן בויזל משתמש בדחיפה ופוגע בגרוטל.
תמיר
דרטיני משתמש בזעם הדרקון, אבל ווינגול זז מעט, מה שגורם לדרטיני לפגוע בעצמו. דרטיני מתעייף מעט, ווינגול ממש עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 11:23 AM
[b] דודי
המתקפות של גרוטל פוגעת בבויזל, ולאחר מכן בויזל משתמש בדחיפה ופוגע בגרוטל.
[/b][/quote]
כדור עשב ועלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 11:03 AM
[b] מקס
שלום זה הזה שבצד אחד של סינו הוא אדום, ובצד השני הוא כחול, או בקיצור זה:
[url=http://serebii.net/pokedex-dp/422.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/422.shtml[/url]
[/b][/quote]
ידעתיD:
--
אני מתעלם ממנו וממשיך אחר פוקימון
---
עם יהיה לך נוח אז טריקו או פיצ'ו/פיקאצ'וXDD
רק עם יהיה לך נוח:P
-
דודי
בוויזל משתמש במהירות ובורח מההתקפות, ולאחר מכן משתמש בסילון מים ופוגע בגרוטל.
מקס
אתה מתרחק מעט מהנהר ואתה הולך ליד מספר עצים, ואתה רואה שאיזה ענף אחד רועד מעליך.