מקס
בשדה יש רק את גידלט הפצוע, אבל מצבו הידרד, אם לא תיקח אותו למרכז פוקימונים הוא ימות
גיי
רייצו חומק מהקרן הסולארית אבל קופץ ישר לתוך עץ מלא באבקת רעל, עכשיו הוא מורעל וזה יקשה עליו בהמשך הקרב
תומאס
אין לך פוקדור לזרוק
Printable View
מקס
בשדה יש רק את גידלט הפצוע, אבל מצבו הידרד, אם לא תיקח אותו למרכז פוקימונים הוא ימות
גיי
רייצו חומק מהקרן הסולארית אבל קופץ ישר לתוך עץ מלא באבקת רעל, עכשיו הוא מורעל וזה יקשה עליו בהמשך הקרב
תומאס
אין לך פוקדור לזרוק
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:42 PM
[b] מקס
[/b][/quote]
רק בשבילך..
------
אני מרים את דיגלט,"צ'ימצ'אר אתה תלך על ידי"אני אומר לצימצאר והולך למרכז הפוקימונים,"תקחי את הדיגלט הזה מהר לפני שהוא ימות!"אני אומר לאחות ג'וי!
[b] תומאס
אין לך פוקדור לזרוק [/b][/quote]
אקח את סטאריו איתי בידיים וארוץ מהר למרכז הפוקימונים ומחזיק חזק כדי לא להפיל אותו.
מקס
האחות גוי לוקחת את דיגלט ואחרי רבע שעה יוצאת ושואלת "מי עשה לו כזה נזק? בקושי הצלחתי להציל אותו!"
תומאס
אתה מגיע למרכז, כל האנשים שם מביטים בך מבולבלים.
מאמן שרץ עם שני פוקימוני אבן ומחזיק סטריו זוהר בידיים זה לא דבר שרואים בכל יום, בייחוד לא כשרודפת אחיו חבורה ענקית של סטריואים
[b] גיי
רייצו חומק מהקרן הסולארית אבל קופץ ישר לתוך עץ מלא באבקת רעל, עכשיו הוא מורעל וזה יקשה עליו בהמשך הקרב [/b][/quote]
"אוי נו באמת ריצ'ו מכת ברק!"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:46 PM
[b] מקס
האחות גוי לוקחת את דיגלט ואחרי רבע שעה יוצאת ושואלת "מי עשה לו כזה נזק? בקושי הצלחתי להציל אותו!"
[/b][/quote]
"כנראה שאני"אני אומר לה,"איפה הוא עכשיו?" אני שואל אותה
גיי
רייצו פוגע בבאלבזור במכת ברק, באלבזור מאבד שיווי משקל ונופל.
הוא אולי חזק, אבל לא מסוגל לספוג הרבה
מקס
"הוא יהיה בסדר תוך כמה ימים אני מאמינה ומקווה. איך יכולת לעשות לו כזה דבר?"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:50 PM
[b] גיי
רייצו פוגע בבאלבזור במכת ברק, באלבזור מאבד שיווי משקל ונופל.
הוא אולי חזק, אבל לא מסוגל לספוג הרבה [/b][/quote]
"התקפה מהירה ואז כדור ברק!"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:46 PM
[b] תומאס
אתה מגיע למרכז, כל האנשים שם מביטים בך מבולבלים.
מאמן שרץ עם שני פוקימוני אבן ומחזיק סטריו זוהר בידיים זה לא דבר שרואים בכל יום, בייחוד לא כשרודפת אחיו חבורה ענקית של סטריואים [/b][/quote]
"תסגרו ת'דלת מיד!" אצעק.
"יש למישהו פוקדור מיותר? שיתרום לי ואז אני אחזיר לו אחד!
זה מקרה חירום!" אגיד.
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:50 PM
[b]
מקס
"הוא יהיה בסדר תוך כמה ימים אני מאמינה ומקווה. איך יכולת לעשות לו כזה דבר?" [/b][/quote]
"כשהוא יבריא פשוט תשחררי אותו בשדה"אני אומר לה ויוצא מהמרכז.אני חוזר עם צימצר לאותו שדה לחפש פוקימונים מעניינים.
תומאס
אחד האנשים אומר "חשבת על לרוץ לחנות ליד?"
מקס
בקול תקיף האחות גוי אומרת "אתה לא הולך לשום מקום! איך העזת לפגוע ככה בפוקימון תמיםו מסכן? תענה לי!"
גיי
רייצו מעיף את באלבזור בהתקפה מהירה וטוען כדור ברק.
נראה שאתה עומד לנצח, כשלפתע רייצו נופל בגלל הרעל וכדור הברק נעלם, מה שנותן לבאלבזור זמן להשתמש בסינטזה ולרפות את עצמו
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:55 PM
[b] גיי
רייצו מעיף את באלבזור בהתקפה מהירה וטוען כדור ברק.
נראה שאתה עומד לנצח, כשלפתע רייצו נופל בגלל הרעל וכדור הברק נעלם, מה שנותן לבאלבזור זמן להשתמש בסינטזה ולרפות את עצמו [/b][/quote]
"אוי שיט! נשיכה מתוקה ומכת ברק!"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:55 PM
[b]
מקס
בקול תקיף האחות גוי אומרת "אתה לא הולך לשום מקום! איך העזת לפגוע ככה בפוקימון תמיםו מסכן? תענה לי!"
[/b][/quote]
"הוא כל הזמן עקב אחרי ולא נתן לי ללכת ותקף אותי ואז צימצר תקף אותו בגחלת ומכאן הסיפור נגמר.מה את רוצה ממני?לפחות הבאתי אותו שתטפלי בוא שלא ימות!"
גיי
הנשיקה המתוקה לא משפיע על באלבזור שיוצר כדור אנרגיה.
מכת הברק וכדור הארגיה יוצרים פיצוץ, שמשאיר אחריו את באלבזור מעולף.
השופט צועק "למאמן הנכון לא נשארו עוד פוקימונים! גיי הוא המנצח"
מקס
"גחלת אחת לא מסוגלת לפגוע בו ככה, הוא שנאר לבד בשדות במשך שעות! אתה נטשת פוקימון פצוע!"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:59 PM
[b]
מקס
"גחלת אחת לא מסוגלת לפגוע בו ככה, הוא שנאר לבד בשדות במשך שעות! אתה נטשת פוקימון פצוע!" [/b][/quote]
"אוקי אז לפחות הבאתי אותו לכאן..כל עוד הוא יחיה הכל יהיה בסדר!!!"אני אומר לה.
-------------------
אולי דיי עם זה,הבנתי שהגבתי כמה פעמים תגובות לא טובות ואני מצטער,אבל חלאס זה לא כיף ככה!!