-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608049][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הם מתנתקים אחד מהשנייה מיד. חוץ מזה שהם נבוכים, הם שוב נראים די עוינים. "קיבלנו את מה שרצינו." אומר אייס. "בוא נלך."[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"זה היה מוזר "אומר והצא מהבית .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"תאמין לי, לי זה היה יותר מוזר." אומר לך אייס. "אף פעם לא באמת התגברתי על המוות של אמילי, אבל... " לא נראה שיש לו מה להוסיף[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608053][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"תאמין לי, לי זה היה יותר מוזר." אומר לך אייס. "אף פעם לא באמת התגברתי על המוות של אמילי, אבל... " לא נראה שיש לו מה להוסיף[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אתה חרמן קטן "אומר בצחוק "הולכים למנהטן "הוסיף.
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Gray]"מנהטן.." הוא אומר, ופורש את הכנפיים שלו. באור של השמש הן זוהרות בצורה שגורמת להן להיראות כמו זכוכית[/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608058][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"מנהטן.." הוא אומר, ופורש את הכנפיים שלו. באור של השמש הן זוהרות בצורה שגורמת להן להיראות כמו זכוכית[/COLOR][/spoiler][/quote]
אפרוש את הכנפיים שלי והתחיל לעוף לכיוון מנהטן .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אתם מתחילים לעוף. החום של הצהריים מורגש היטב, ואתה מגלה שגם תעופה היא דבר מעייף. בכל זאת, כמו תמיד, אתה נהנה מהתעופה, ומרגיש שרק ככה צריכים להתנייד ממקום למקום. נראה שאייס מרגיש הרגשה דומה. הגעתם למנהטן אחרי כמה דקות. נחתתם על גג הבניין שאליו אתם רוצים להגיע (המלון), ואתם מחזירים את הכנפיים פנימה. אתם הולכים אל מעבר שמוביל למדרגות ורואים שהוא תחת משמר. השומר לא נראה מופתע מכך ששני אנשים מכונפים נחתו על הגג והחזירו את הכנפיים שלהם לגב. "מה אתם עושים פה?" הוא שואל[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608067][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אתם מתחילים לעוף. החום של הצהריים מורגש היטב, ואתה מגלה שגם תעופה היא דבר מעייף. בכל זאת, כמו תמיד, אתה נהנה מהתעופה, ומרגיש שרק ככה צריכים להתנייד ממקום למקום. נראה שאייס מרגיש הרגשה דומה. הגעתם למנהטן אחרי כמה דקות. נחתתם על גג הבניין שאליו אתם רוצים להגיע (המלון), ואתם מחזירים את הכנפיים פנימה. אתם הולכים אל מעבר שמוביל למדרגות ורואים שהוא תחת משמר. השומר לא נראה מופתע מכך ששני אנשים מכונפים נחתו על הגג והחזירו את הכנפיים שלהם לגב. "מה אתם עושים פה?" הוא שואל[/COLOR][/spoiler][/quote]
"נכנסים לבניין "אומר והתחיל להתקדם לכיוון המדרגות .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"לא כל כך מהר. מי אתם?" הוא שואל.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608091][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"לא כל כך מהר. מי אתם?" הוא שואל.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"זה אייס ואני מייקל "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"לא אמרו לי על "אייס ומייקל" שמגיעים היום." אומר השומר בזלזול. "אבל אתם דוברים אמת, שזה כבר טוב."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608049][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray]הם מתנתקים אחד מהשנייה מיד. חוץ מזה שהם נבוכים, הם שוב נראים די עוינים. "קיבלנו את מה שרצינו." אומר אייס. "בוא נלך."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אתה יודע משהו על TUT?" שואל אותך קיידן.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"לא.. מה זה? אין לי מושג על מה אתה מדבר." אגיד ואחשוב לעצמי. 'TUT? למה הוא מתכוון?'
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608095][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"לא אמרו לי על "אייס ומייקל" שמגיעים היום." אומר השומר בזלזול. "אבל אתם דוברים אמת, שזה כבר טוב."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אז אנחנו יכולים להיכנס ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"זו סוכנות של הCIA." אומר קיידן. "הם מתמחים בטיפול בבעיות שנוגעות לאנשים כמונו."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הוא לוחץ על האוזנייה שלו. "יש פה שני ירוקים שמעולם לא היו כאן." הוא אומר. "מה לעשות איתם?" הוא מחכה לתשובה, ואז אומר "אני מבין." הוא זז הצידה ומאפשר לכם לעבור. "זה יום המזל שלכם."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608034][B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen] "לא, תסתכל על עצמך!" אומר האיש באושר. אתה מסתכל אל המקום שבו אמור להופיע הגוף שלך, אבל כל מה שאתה רואה זו הרצפה ששכבת עליה. "עכשיו אני רק צריך למצוא אותך, ולכרות לך את הכנפיים," אומר האיש.[/COLOR][/SPOILER]
[/QUOTE]
[SPOILER]"אתה לא נוגע בכנפיים שלי !!!" אצעק ואחפש גם את החלק הכרות של היד .[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]אתה מחפש את היד, ומרים אותה. אז האיש צוחק צחוק מרושע. "מצאתי אותך!" הוא אומר ותופס אותך חזק. אתה מרגיש יד בלתי נראית נוגעת בך ומחפשת את הכנפיים שלך. מרגע שהוא מצא אותן הוא אומר. "זה הסוף." ומתחיל למשוך לך בכנפיים בחוזקה כדי לכרות אותן[/COLOR][/spoiler]