איש משפחה זה אלוהי
Printable View
איש משפחה זה אלוהי
[quote=Black Mamba;596953]אה, לי יש הוט פשוט D:
אני לא מכיר את כל התוכניות שיש ביס כמו איש משפחה וכל השטויות האלה, הכי טוב לדעתי זה סיינפלד וחברים בסדרות הקומדייה.
אבל הסדרה שלא פספסתי אף פעם זה סטארגייט, גם אטלנטיס, פשוט יצירת מופת הסדרה הזו D:[/quote]
זו דרך מאוד מטופשת לחיות אם תשאל אותי, להיות כבול למה שנותנים לך לראות. פעם לא הייתה ברירה, אבל היום ועוד איך יש ברירה
ביס אני נהנה עם התוכניות שיש ולפעמים אני רואה סרטים באינטרנט ם:
אני לא רואה שום סדרה באופן קבוע בטלוויזיה חוץ מחטופים. אם יש סדרה שאני רוצה לראות, אני רואה באינטרנט. גם יוצא יותר מהר מאשר בטלוויזיה, וגם יש הרבה יותר מבחר
[quote=הראשון מהסוף;596966]אני לא רואה שום סדרה באופן קבוע בטלוויזיה חוץ מחטופים. אם יש סדרה שאני רוצה לראות, אני רואה באינטרנט. גם יוצא יותר מהר מאשר בטלוויזיה, וגם יש הרבה יותר מבחר[/quote]
ראית נמלטים ?
עכשיו זה פשוט בושה שהם משדרים את חטופים שיש לנו חייל חטוף ?
[quote=Flupy;596968]ראית נמלטים ?
עכשיו זה פשוט בושה שהם משדרים את חטופים שיש לנו חייל חטוף ?[/quote]
ראיתי נמלטים, בעונה האחרונה לא את כל הפרקים. העונה הראשונה מעולה בצורה יוצאת דופן, ומשם זה מתדרדר...
בקשר לחטופים, אני לא מסכים. זאת לא בושה, זאת חלק מהמציאות הישראלית.
עצבים
ולא יכלתי להוסיף סימן קריאה
נראה לי המקלדת נדפקה
כי כל המספרים למעלה לא בצד לא פועלים ואיתם כל הדברים כמו שטרודל,סולמית,סוגריים והשאר
והשניה הרוסה
איזה פאק
ואני לא יכולה להוסיף סימן קריאה ולשורה הזאת סוגריים אלא אם כן אני אעתיק מאיזשהו מקום
[quote=הראשון מהסוף;596971]ראיתי נמלטים, בעונה האחרונה לא את כל הפרקים. העונה הראשונה מעולה בצורה יוצאת דופן, ומשם זה מתדרדר...
בקשר לחטופים, אני לא מסכים. זאת לא בושה, זאת חלק מהמציאות הישראלית.[/quote]
עדיין זה לא לעניין שמראים את זה עכשיו.
[quote=Memories;596974]עצבים
ולא יכלתי להוסיף סימן קריאה
נראה לי המקלדת נדפקה
כי כל המספרים למעלה לא בצד לא פועלים ואיתם כל הדברים כמו שטרודל,סולמית,סוגריים והשאר
והשניה הרוסה
איזה פאק
ואני לא יכולה להוסיף סימן קריאה ולשורה הזאת סוגריים אלא אם כן אני אעתיק מאיזשהו מקום[/quote]
מהחתימה שלך OO
[quote=Flupy;596976]עדיין זה לא לעניין שמראים את זה עכשיו.[/quote]
למה לא? אז מתי? יכול להיות שגלעד שליט לא יחזור אף פעם, שלא נדבר על רון ארד. זאת לא פארודיה, זאת דרמה. הסיפור לא קשור בכלל למציאות. אז למה לא?
[quote=YoRt3m;596931]זה קצת מסובך , זה יהיה אתר הורדות מסוג קצת אחר.
אבל לא צריך להעלות תהורדות לבד...[/quote]
כמו FileTube?
יש 1-0 בארסה נגד אינטר :ם
[quote=הראשון מהסוף;596981]למה לא? אז מתי? יכול להיות שגלעד שליט לא יחזור אף פעם, שלא נדבר על רון ארד. זאת לא פארודיה, זאת דרמה. הסיפור לא קשור בכלל למציאות. אז למה לא?[/quote]
תחשוב על המשפחות שרואות איך מענים אותם .
ואני יודע שאתה תאומר שהם לא צריכים לראות את זה אבל היום גם עם אתה לא רואה משהו אתה מעודכן לגביו .
ממש לא כמו File Tube.
בכל מקרה.
ראיתי את כל ה-4 עונות של נמלטים :p אחלה סדרה.
עכשיו עברתי לדקסטר :p גם כן אחלה.
[quote=YoRt3m;596991]ממש לא כמו File Tube.
בכל מקרה.
ראיתי את כל ה-4 עונות של נמלטים :p אחלה סדרה.
עכשיו עברתי לדקסטר :p גם כן אחלה.[/quote]
נמלטים זה הסדרה