תודה
מה שלומך ליאור?
Printable View
תודה
מה שלומך ליאור?
[QUOTE=Ace;714295]תודה
מה שלומך ליאור?[/QUOTE]
סבבה היתי בים
[QUOTE=Eustass Kid;714297]סבבה היתי בים[/QUOTE]
כיף לך :)
בוקר טוב אס.
אני לא מבין איך אנשים יכולים לנהל 2 משחקים ><
[QUOTE=Ace;714313]כיף לך :)[/QUOTE]
תודה
[QUOTE=SexStyle;714356]אני לא מבין איך אנשים יכולים לנהל 2 משחקים ><[/QUOTE]
ואני לא מבין איך כמעט הפסדתי לסידוט אם הוא פגע בי רק עם מתקפה אחת שהיא גם ככה מסוג עשב וזאת מתקפה מיוחדת כשסידוט בכלל תוקף פיזי :S
בוקר אור ,
חלמתי שהחזירו את רומה לפורום O.o
מה מיוחד ברומה הזה.. מה שמעצבן אותי מוות זה שהפורום מפוצץ בילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם><
מה קרה לפורומים של פעם
כולם נעלמו והפכו לפורומים כלליים
שימותו
[QUOTE=pumba;714394]מה מיוחד ברומה הזה.. מה שמעצבן אותי מוות זה שהפורום מפוצץ בילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם><
מה קרה לפורומים של פעם
שימותו[/QUOTE]
כי אנחנו כבר גדולים והקטנים לפעמים ניראים פשוטים מידי לפורום הזה .
בוקר טוב רועי
[QUOTE=pumba;714394]מה מיוחד ברומה הזה.. מה שמעצבן אותי מוות זה שהפורום מפוצץ בילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם><
מה קרה לפורומים של פעם
שימותו[/QUOTE]
מה מיוחד בו? שהוא מקלל אנשים, עשה איזה דאבלים של מיליון עמודים בהם הוא קילל אותי, קיבל באן לצמיתות, פתח משתמשים חדשים, החזירו אותו מהבאן, הוא קיבל עוד באן לצמיתות על קללות וכל מיני בולשיט כזה, הוא פתח עוד משתמשים חדשים, החזירו לו את המשתמש הקודם (שוב) ואז הוא קיבל עוד באן לצמיתות (שוב!!!), ואז כל הילדים בפורום רוצים בחזרה משתמש שמקלל ומתנהג כמו טמבל, זה פשוט טיפשי :S
אחי אולי לך זה נראה ככה אבל יש פה חברים שלו אז אם אותך הוא לא מעניין אז תלך קיבי****
איזה טיפשי
מת על אנשים כאלה:o
עושים דרמה
וילדים בן 10 כמוך בוכים מזה
[QUOTE=MCshay;714406]אחי אולי לך זה נראה ככה אבל יש פה חברים שלו אז אם אותך הוא לא מעניין אז תלך קיבי****[/QUOTE]
תלך קיבינימט אתה.
הבנאדם קילל אותי וקילל עוד הרבה משתמשים אחרים, זה שאתם חברים שלו לא אומר שיחזירו אתכם. הבנאדם קיבל עונש ובצדק, אז החתימה המפגרת הזאת של "אני רוצה להחזיר את רומה" מראה כמה אתם צבועים. רוצים להחזיר משתמש שקילל ועשה בלאגנים רק בגלל שהוא חבר שלכם אז אתם רוצים להיות חברים מאגניבים כאלה ולהגן עליו.
פאק איט.