[QUOTE=בר.;753466]ארווין קיבל באן :o[/QUOTE]
כן
Printable View
[QUOTE=בר.;753466]ארווין קיבל באן :o[/QUOTE]
כן
[QUOTE=Golden Boy;753462]קודם כל יש דברים טובים שארווין עשה אז לא צריך להגיד שלא מגיע לו כלום.כאשר עומר קילל פה את כל הפורום עמדתם אחריו ולא עשו לו כלום למרות שמגיע לו. נכון בתור מנהל ראשי ארווין היה גרוע אבל בתור משגיח הוא היה טוב מאוד.אז כל אלו שלא היו פה בתקופה הזאת תפחיתו את התגובות שלכם.על התקופה ההיא מגיע לו כבוד[/QUOTE]
בדיוק כשהוא היה פקח.
ואז הוא ניהיה ראשי ותקתק פה את כולם , זה רק מראה שהוא לא היה יכול עם הלחץ של להיות ראשי או שסתם הניהול עלה לו לראש.
טוב תעבירו נושא ארוין בבאן ואמר שהוא פרש סופית לתמיד אז בשביל מה למשוך
כי אין על מה לדבר
זה הדבר החדש
[quote=BeHappy;753472]בדיוק כשהוא היה פקח.
ואז הוא ניהיה ראשי ותקתק פה את כולם , זה רק מראה שהוא לא היה יכול עם הלחץ של להיות ראשי או שסתם הניהול עלה לו לראש.[/quote]
הוא רצה להיות מנהל ראשי עד כדי כך שאשר קיבל את התפקיד הוא לא היה מוכן עליו ופשוט ניסרף
אבל למרות הכל לא צריך להספיד את כל הטוב שהוא עשה באנימה ,בפוקמון כללי ובסרטים והסידרה.
[QUOTE=Dan;753476]טוב תעבירו נושא ארוין בבאן ואמר שהוא פרש סופית לתמיד אז בשביל מה למשוך[/QUOTE]
יש לך משהו יותר טוב לדבר עליו?
שמעו גם כשהוא היה פקח הוא לא היה מי יודע מה
וזה די היה ברור שהוא הגיע לשם בליקוק תחת
אבל עזבו שטויות
בום זה הדבר הישן . חפרתם כבר
תן לנו נושא יותר טוב לדבר עליו ונדבר עליו כמו למשל "מי יהיו המנהלים החדשים אם רובם פרשו?"
[QUOTE=Golden Boy;753482]הוא רצה להיות מנהל ראשי עד כדי כך שאשר קיבל את התפקיד הוא לא היה מוכן עליו ופשוט ניסרף
אבל למרות הכל לא צריך להספיד את כל הטוב שהוא עשה באנימה ,בפוקמון כללי ובסרטים והסידרה.[/QUOTE]
נשרף*
ומנהל טוב צריך לדעת לא לצאת מפרופורציות , מה שארווין כן.
זה רק מוכיח שהוא לא יודע לנהל. וגם כי הוא השתמש בכוחו לרעה , ועשה מה שהוא רוצה כאילו הוא הבעלים.
ומה עם המתיחה על מור ועל ההעתקה? גם כשהוא היה פקח הוא לא היה מי יודע מה שוס.
[QUOTE=TheChosenOne;753484]שמעו גם כשהוא היה פקח הוא לא היה מי יודע מה
וזה די היה ברור שהוא הגיע לשם בליקוק תחת
אבל עזבו שטויות[/QUOTE]
ראית איזה סגירת מעגל? ארוין נתן לי באן ועכשיו הוא בבאן בגלל זה P:
[QUOTE=BeHappy;753483]יש לך משהו יותר טוב לדבר עליו?[/QUOTE]
חסר לך נושאים בחיים לדבר אליהם ?
ארווין לא יכל לסבול להיות כמשתמש רגיל הוא רצה להיות מעל עכשיו הוא מתחת לכולם (באן)
נדב מגיע לו
חזרתי,הייתה הפסקת חשמל שהייתה ברחוב שלי O:
מה הפסדתי?
[QUOTE=MoR;753494]חזרתי,הייתה הפסקת חשמל שהייתה ברחוב שלי O:
מה הפסדתי?[/QUOTE]
אתה יכול לעקוף את ניצן בשקט.
ארווין בבאן.
כנס למסן אני ונדב עושים שמח XD