-
[QUOTE=Tsubasa;1005773][SIZE=3][COLOR=Green][B]
[COLOR=Red]תומר
אתה מצליח להתחמק מן הכדורים שיורה עליך הצייד.צ'רוס עף אל הצייד ותוקף במתקפת כנף ברזל את הצייד.הצייד לא מצליח להתחמק מן מתקפת כנף הברזל של צ'רוס ונפגע.קיבאגו משתמש בחפירה ולוקח את החפצים של הציידים.הצייד מתחיל לברוח ממך.
[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"קיבאגו תביא לי רובה וצ'רוס תתפוס את הצייד!"אומר
ואז שצ'רוס יתפוס את הצייד אקח את הרובה שקיבאגו נתן לי וארה בצייד בתוך הבטן.
-
[quote]ברוס
אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט החוצה.אוושאט יוצא החוצה.אוושאט יוצא החוצה ותוקף את 2 הפסלים באקדח מים.האקדח המים פוגע ב2 הפסלים אך לא הורס אותם.סדקים מופעים על הפסלים ולאחר שניה מן 2 הפסלים יוצאים פיג'יוט זומבי.2 הפיג'יוט זומבי תוקפים באס אווירי את אוושאט[/quote]
"טוב,כנראה שאצטרך תגבורת לאושווט!" אומר ואוציא את ריולו מהפוכדור שלו.
"ריולו-תשתמש במתקפה מהירה על אחד מהם!אושווט-תשתמש בדחיפה על השני!" אומר לריולו ואושווט.
-
[quote]ניר
אתה לוקח את הפוכדורים של אינפריימפ גליד ומצ'וק ושם אותם בכיס שלך.השוטרים נעמדים משני צדדי הדלת ומוכנים לירות עם הנשקים המשוכללים שלהם.הרוצחים נעמדים אחורה ובאמצע עם הרובים הפחות משוכללים.הפוקימונים נעמדים באמצע.האנשים אומרים לך"אין לנו פה חוץ ממך שיש לו כוח יסוד.".אתה טוען את הרובה שלך.דלת השוק השחור נפתחת ומן הדלת יוצאים הרבה מאוד אנשים של השוק השחור.יש להם רובים גם משוכללים והם מתחילים לירות על אנשיך.האנשים שלך מתחילים לירות עליהם בחזרה ומתחיל פה קרב ירייות ענק.בין האנשים אתה מבחין בכאוס עומד לו ומחכה לך.[/quote]
אני מתחיל לכוון את הרובה ואז אני יורה לכאוס בראש.
-
[quote=Tsubasa;1005773][SIZE=3][COLOR=green][COLOR=green]
[B][SIZE=3][COLOR=red][COLOR=darkred]לוקאס[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=red]
[B][SIZE=3][COLOR=red]אתה מתאווש מהפגיעה שספגת ואתה ממש להתגלגל בדרך כשמונפרנו על גבך ואתה בצורת דונפן.אתה מגיע לגדר גדולה שחוסמת לך את המשך הדרך.על הגדר מופיע פתק שכתוב עליו"כדי להמשיך ללכת בדרך 2 צריך לעבור את הבניין שראיתם לפני שניה "[/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
"מה לעזא.. אבל הרגע עברתי אותו" אומר לעצמי ואז אתגלגל לאוויר ואומר למונפרנו:"תנסה גם! קדימה חפירה!" אומר ואסתובב למטה אל האדמה כדי לחפור
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מכוון את האקדח שלך לעבר הראש של כאוס. ואז אתה יורה עם האקדח שלך לעבר הראש של כאוס.כאוס במהירות מתחמק מן היריות של הרובה שלך.הוא אומר לך"אז עכשיו אתה מנסה להשמיד את כול השווק השחור שלי.שהיה לך בהצלחה".ביינתיים אנשיך והפוקימונים ממשיכיים ללהילחם נגד האנשים של כאוס וכבר מס' אנשים מתו.מן האדמה יוצא דרקון אדמה גדול.כאוס עולה עליו ואומר לך"כדי לחסל את השוק השחור.עליך לחסל אותי קודם"[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ברוס
אוושאט מתחמק מהאס אווירי של שני פיג'יוט זומבי.אתה מוציא אתה פוכדור של ריולו החוצה. ריולו יוצא הפוכדור שלו.הוא תוקף בהתקפה מהירה את אחד פיג'יוט הזומבי.פיג'יוט הזומבי לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.אוושאט תוקף את הפיג'יוט הזומבי השני בדחיפה.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק ונפגע.שני הפיג'יוט זומבים תוקפים בסופת חול את ריולו ואת אוושאט שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
קיבאגו מביא לך את הרובה של אחד הציידים שאיבדו הכרה.אתה לוקח את הרובה.צ'רוס מתחיל לעקוב אחרי הצייד שבורח.הצייד ממשיך לרוץ ומגיע לצוק.כשהוא מגיע הוא נעצר.הוא קופץ מן הצוק ואומר לצרוס"ביי".הציד מוציא מצנח וצונח למטה.צ'רוס מנסה לתפוס אותו אך לא מצליח .אתה ויקאבגו מגיעים לצוק.
לוקאס
לא עברת
מונפרנו יורד מהגב שלך ומתחיל לחפור.גם אתה בצורת דוננפן מתחיל לחפור.שניכם חופרים בור במלוא המרץ.כעבור חצי דקה אתם מסימים לחפור בור גדול.אתם נכנכסים אל הבור שחפרתם ביחד ומתקדמים.אך קיר מתכת ענק עוצר אותכם מלהמשיך בדרך
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Tsubasa;1006028][COLOR=Blue][B]
[COLOR=Red][B]תומר
קיבאגו מביא לך את הרובה של אחד הציידים שאיבדו הכרה.אתה לוקח את הרובה.צ'רוס מתחיל לעקוב אחרי הצייד שבורח.הצייד ממשיך לרוץ ומגיע לצוק.כשהוא מגיע הוא נעצר.הוא קופץ מן הצוק ואומר לצרוס"ביי".הציד מוציא מצנח וצונח למטה.צ'רוס מנסה לתפוס אותו אך לא מצליח .אתה ויקאבגו מגיעים לצוק.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ארה עם הרובה שנתן לי קיבאגו במצנח של האיש וגם באיש עצמו
ואז אומר לצ'רוס:"אם אני לא פוגע בו תגיע אליו במתקפה מהירה ותפגע בו עם מתקפת כנף!"
-
[quote]ניר
אתה מכוון את האקדח שלך לעבר הראש של כאוס. ואז אתה יורה עם האקדח שלך לעבר הראש של כאוס.כאוס במהירות מתחמק מן היריות של הרובה שלך.הוא אומר לך"אז עכשיו אתה מנסה להשמיד את כול השווק השחור שלי.שהיה לך בהצלחה".ביינתיים אנשיך והפוקימונים ממשיכיים ללהילחם נגד האנשים של כאוס וכבר מס' אנשים מתו.מן האדמה יוצא דרקון אדמה גדול.כאוס עולה עליו ואומר לך"כדי לחסל את השוק השחור.עליך לחסל אותי קודם"[/quote]
אני מתחיל לירות בדרקון אדמה כדי לשבור אותו אז אני אומר לאיש שלידי: "מטווח על כאוס!" ואני מתחיל לירות בלי הרף על כאוס
-
[QUOTE=Tsubasa;1001734][B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו זזז מהר שלא יפגע מן חבטת הגוף של טושידו.טושידו מצליח להתחמק מן חבטת הגוף /של ולרין.ולרין נופל על האדמה בחבט גוף.טושידו יורה במהירות לעבר ולרין עלי טער.ולרין לא מצליח להתחמק מן עלי הטער של טושידו ונפגע קצצת.ולרין משתמש בגלישה והוא גולש לעבר טושידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'רוס החוצה.צ'רוס יוצא מהפוכדור שלו.צ'רוס עף לעבר האנשים והוא רואה שהם ציידים.צ'רוס תוקף אותם במתקפת כנף הם מצליחים להתחמק מהתקפה של צ'רוס.הם יורים לעבר צ'רוס אך הוא משתמש בהתקפה מהירה ומתחמק מהיריות.אתה מוציא את קיבאגו החוצה.קיבאגו יוצא החוצה.קיבאגו משתמש בחפירה.שניכם נכנסים לבור ואתם מגיעים אל האנשים.אתה רואה שזה 6 אנשים רוב צייד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
כאוס אומר לך"איזה איש תחזיר לי לחיים בדידיוק?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
טושידו ''תתקוף את הגלישה בכדור ג'ירו ואחרי זה תתקוף בציפורן ברזל''
-
[B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו משתמש בכדור ג'ירו על הגל של מתקפת גלישה.כדור הג'ירו פוגע בגל ושוובר את מתקפת הגלישה של ולברין.לאחר מכן טושידו תוקף בציפורן צל את ולרין.ולרין לא מצליח להתחמק מהציפורן הצל של טושידו ונפגע קשה.ודא אומר לולרין"ולרין תקוף בבניב קרח את טושידו"ולרין תוקף בניב קרח את טושידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
אתה מתחיל לירות בדרקון האדמה של כאוס עם הרובה שלך.דרקון האדמה לא מצליח להתחמק מהיריות של הרובה שלך.דרקון האדמה נפגע קשה ומתמוטט על האדמה ומת.אתה קורא לחבר שלידח שיעזור לך לחסל את כאוס.שניכם מתחילים לירות על כאוס בלי הפסקה.כאוס לא מצליח להתחמק מן הירי שלכם וכמעט מת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה טוען כדורים ברובה של אחד הציידים ואז מכוון את הרובה למצנח של הצייד.אתה יורה כדור.הכדור פוגע במצנח של הצייד והוא נקרא.לאחר מכן אתה מכוון את הרובה לגוף של הציד.אתה יורה עם הרובה.הכדור פוגע בידו הימנית של הציד.הציד צונח למטה ומתרסק באדמה[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
אוושאט מתחמק מהאס אווירי של שני פיג'יוט זומבי.אתה מוציא אתה פוכדור של ריולו החוצה. ריולו יוצא הפוכדור שלו.הוא תוקף בהתקפה מהירה את אחד פיג'יוט הזומבי.פיג'יוט הזומבי לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.אוושאט תוקף את הפיג'יוט הזומבי השני בדחיפה.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק ונפגע.שני הפיג'יוט זומבים תוקפים בסופת חול את ריולו ואת אוושאט שלך[/quote]
"אושווט-תהדוף את סופות החול באקדח מים וריולו-תשתמש בציפורן צל על שני הפידג'יוט הזומבי!" אומר לאושווט וריולו.
-
[QUOTE=Tsubasa;1006246][B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו משתמש בכדור ג'ירו על הגל של מתקפת גלישה.כדור הג'ירו פוגע בגל ושוובר את מתקפת הגלישה של ולברין.לאחר מכן טושידו תוקף בציפורן צל את ולרין.ולרין לא מצליח להתחמק מהציפורן הצל של טושידו ונפגע קשה.ודא אומר לולרין"ולרין תקוף בבניב קרח את טושידו"ולרין תוקף בניב קרח את טושידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
אתה מתחיל לירות בדרקון האדמה של כאוס עם הרובה שלך.דרקון האדמה לא מצליח להתחמק מהיריות של הרובה שלך.דרקון האדמה נפגע קשה ומתמוטט על האדמה ומת.אתה קורא לחבר שלידח שיעזור לך לחסל את כאוס.שניכם מתחילים לירות על כאוס בלי הפסקה.כאוס לא מצליח להתחמק מן הירי שלכם וכמעט מת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה טוען כדורים ברובה של אחד הציידים ואז מכוון את הרובה למצנח של הצייד.אתה יורה כדור.הכדור פוגע במצנח של הצייד והוא נקרא.לאחר מכן אתה מכוון את הרובה לגוף של הציד.אתה יורה עם הרובה.הכדור פוגע בידו הימנית של הציד.הציד צונח למטה ומתרסק באדמה[/COLOR][/B][/QUOTE]
טושידו ''תחמוק מניב הקרח ותתקוף שוב בכדור ג'ירו''
-
[quote=Tsubasa;1006028][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לא עברת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מונפרנו יורד מהגב שלך ומתחיל לחפור.גם אתה בצורת דוננפן מתחיל לחפור.שניכם חופרים בור במלוא המרץ.כעבור חצי דקה אתם מסימים לחפור בור גדול.אתם נכנכסים אל הבור שחפרתם ביחד ומתקדמים.אך קיר מתכת ענק עוצר אותכם מלהמשיך בדרך[/COLOR][/B]
[/quote]
"טוב בא נחזור חבר" אומר לו ואחזור מהדרך,אקום ואהפוף לארודקטיל אומר לו:"חבר תעלה עליי ונסרוק מהאוויר" אחייך אליו ואחפש מלמעלה את המכון השני
-
[QUOTE=Tsubasa;1004612][B][COLOR="Green"]בר
אתה מתפאל מהטראפינץ' שאתה פגשת עכשיו בחול.פולויאג מציית לך ויורה מן הפה שלו אקדח מים לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של פולויאג.הוא נפגע קשה אך מתאווש במהירות.טראפינץ' יורה פצצת בוץ לעבר פולויאג[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה פוליווג בוא נתאמן עכשיו על דיוק תשתמש בבעועות ותתאים לכל יריית בוץ אחת בועה שהייריה תכנס לתוך הבועה ותחזיר הכל על טרפינץ', זו משימה קשה אבל אתה תצליח" אגיד לפוליווג
-
[quote]ניר
אתה מתחיל לירות בדרקון האדמה של כאוס עם הרובה שלך.דרקון האדמה לא מצליח להתחמק מהיריות של הרובה שלך.דרקון האדמה נפגע קשה ומתמוטט על האדמה ומת.אתה קורא לחבר שלידח שיעזור לך לחסל את כאוס.שניכם מתחילים לירות על כאוס בלי הפסקה.כאוס לא מצליח להתחמק מן הירי שלכם וכמעט מת[/quote]
אני אומר לכאוס: "זהו, העידן של השוק השחור נגמר!, היית צריך להקשיב לי בדברי כי אחרת לא היית מת פה!" אני יורה בכאוס והורג אותו, ואז אני משגר ברקים וחשמל על האנשים של כאוס.
-
[QUOTE=Tsubasa;1006246][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה טוען כדורים ברובה של אחד הציידים ואז מכוון את הרובה למצנח של הצייד.אתה יורה כדור.הכדור פוגע במצנח של הצייד והוא נקרא.לאחר מכן אתה מכוון את הרובה לגוף של הציד.אתה יורה עם הרובה.הכדור פוגע בידו הימנית של הציד.הציד צונח למטה ומתרסק באדמה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'רוס תביא את הצייד המפגר!"אומר לצ'רוס,אשים את כול החפצים של הגנבים בתיק ואשאיר רובה בידי הימנית.