כן אתה יכול לשלוח אליי
Printable View
כן אתה יכול לשלוח אליי
[QUOTE=Druddigon man;1117347]אני יודע,את הלחש למדת ממורגנה נכון?
היא לימדה גם אותי,בגלגולי הקודם הייתי מכשף מלומד שגר בהר ההיטמורק,אני גם זה שעצרתי ההתפרצות שלו אם שמעת על זה..
בכל מקרה,עוד מעט יש לי שיעור עם קוני,הוא הולך ללמד אותי ארקטוריקה!
כמו שאתה יודע,זה לחש חזק,לכן אני אהיה ברמה 11!! :)
שתדעו-ארקטוריקה זה לחש שנועד לחסום יצורים כלשהם ע"י מגן רוח קסום אשר כל מי שנוגע בו עף אחורה...[/QUOTE]
תבקש שילמד אותך גם שילדינוטורס, אם הוא כבר מלמד אותך קסמי הגנה. ומזל טוב על הדרגה. אני אלמד היום אצל מרלין, ואם אני אעשה את התיאוריה כמו שצריך, אני אהיה בדרגה 21 :).
למי שלא מכשף- שילדיונוטורס הוא לחש שנועד לחסום השפעות על המוח כמו: תעתועי ראייה, חזיונות, וכו'
אגב, לא ענית לי: יש לך מטה? אם כן, עם איזה אבן?
[QUOTE=Real Spartan;1117353]כן אתה יכול לשלוח אליי[/QUOTE]
רגע,איך טופס צריך להיות בנוי...?
שם משתמש:
שם פרטי:
הערות:
???
תסתכל באשכול של החוקים ורשימת פותחי בנו"דים..
סיימתי להסתכל בפרק
הי
Wb ליאור [?]
[QUOTE=cladino;1117356]תבקש שילמד אותך גם שילדינוטורס, אם הוא כבר מלמד אותך קסמי הגנה. ומזל טוב על הדרגה. אני אלמד היום אצל מרלין, ואם אני אעשה את התיאוריה כמו שצריך, אני אהיה בדרגה 21 :).
למי שלא מכשף- שילדיונוטורס הוא לחש שנועד לחסום השפעות על המוח כמו: תעתועי ראייה, חזיונות, וכו'[/QUOTE]
לא הוא לא ממש מלמד אותי קסמי הגנה,פשוט הוא אמר שזה הגנה בסיסית וחזקה מאוד ושהוא רוצה ללמד אותי...
אגב,ביקושס ילמד אותי מחר על כוחות האדמה! אני בטוח שאשתפר מכיוון שהוא הכי טוב בתחום הזה :)
דרך אגב,יש לבוקישס אברון גדול ומאומן שהוא הבטיח שימסור אותו לי כשאגיע לרמה 20 :D
לכל אלה שלא יודעים-אברון זה מין עוף חול מהיר וחזק,אשר מסוגל ליצור סופות חול חזקות וגם,לתקשר עם בני אדם...
איש זאב, רצית לפתוח קבוצה כמו ספרטה לא?
אתה לא תצליח, ספרטה חזקה מדי בשביל שמישהו ייתחרה מולה Lol
[QUOTE=Real Spartan;1117369]איש זאב, רצית לפתוח קבוצה כמו ספרטה לא?
אתה לא תצליח, ספרטה חזקה מדי בשביל שמישהו ייתחרה מולה Lol[/QUOTE]
דניס,אני עומד לשלוח לך טופס לפתיחת נו"ד...
[QUOTE=Druddigon man;1117368]לא הוא לא ממש מלמד אותי קסמי הגנה,פשוט הוא אמר שזה הגנה בסיסית וחזקה מאוד ושהוא רוצה ללמד אותי...
אגב,ביקושס ילמד אותי מחר על כוחות האדמה! אני בטוח שאשתפר מכיוון שהוא הכי טוב בתחום הזה :)
דרך אגב,יש לבוקישס אברון גדול ומאומן שהוא הבטיח שימסור אותו לי כשאגיע לרמה 20 :D
לכל אלה שלא יודעים-אברון זה מין עוף חול מהיר וחזק,אשר מסוגל ליצור סופות חול חזקות וגם,לתקשר עם בני אדם...[/QUOTE]
מגניב. מרלין, מורגנה וכל המורים שלי אמרו לי שכשאני אגיע לרמה 30 הם ילמדו אותי כולם קסמי הגשמה: זאת אומרת, שאני אוכל להחיות איזה פוקימון שבא לי, או כל מנגה אחרת, או אפילו להיכנס לתוכה!
אגב, יש לך מטה? אם כן, עם איזה אבן?
תשלח..
הי דניס
איש זאב, התעלמות?.
[QUOTE=Real Spartan;1117374]איש זאב, התעלמות?.[/QUOTE]
פעם הבאה או שתקרא לי המכשף, או יואב. אני כבר לא איש זאב :)
ולא רציתי לפתוח אחת, רציתי להצטרף לספרטה.ואני עדיין רוצה :)
אתה יכול להצטרף, לא אמרת אתמול משהו The Rockets או משהו כזה?