-
[quote=Real Spartan;1123271]עומר אתה יודע שמותר לנהל יותר ממשחק אחד, כע?[/quote]
החוק של שני המשחקים בחוקי חת"ם עדיין תקף, אבל כל נימוק ישכנע אותי לאשר באופן חריג שני משחקים, ולכן אני אפילו לא דורש את הנימוק הזה. (אם Meganium לא משתכנע באותה קלות כמוני, זה עניין אחר)
-
[QUOTE=LordAbizi;1123270]אז זו בעיה ספיציפית שלך. אתה זה שיש לו בעיה עם תגובות קצרות, וכל בני האדם נוצרו שונים, אז אין לי שום דבר שאני יכול לעשות.
(אגב, דוגמא לתגובות שמבחינתי אינן שקולות:
"אני יורה ברוב פאר באויב השטני והמרושע עם אקדח יקר-הערך שלי"
"אני יורה בשנדליר שמעל האויב עם אקדח כדי להפיל אותו על האויב".
בתגובה השנייה הושקעה הרבה יותר מחשבה רעיונית, ועל כן היא עדיפה על התגובה הראשונה שמלאה במילים ריקות מתוכן)[/QUOTE]
אך הם באותו האורך .
-
[QUOTE=Real Spartan;1123271]עומר אתה יודע שמותר לנהל יותר ממשחק אחד, כע?[/QUOTE]
א.קיצרתי את החתימה
ב.אני יודע,אבל עם קודק לא רוצה לנהל את המ"ת הזה יותר אז זכותו...
ג.שכחתי לעדכן את עומר שף בספרטה,אני אעשה את זה עכשיו... :sorry:
-
אהה
אני אוכל לנהל את שניהם? [אנימלנד ואנימורפס]
-
-
[quote=Druddigon man;1123277]א.קיצרתי את החתימה
ב.אני יודע,אבל עם קודק לא רוצה לנהל את המ"ת הזה יותר אז זכותו...
ג.שכחתי לעדכן את עומר שף בספרטה,אני אעשה את זה עכשיו... :sorry:[/quote]
אני מציע לך לשים את התמונה של דרודיגון בספויילר, היא ממש מאריכה
-
אני בספק אם לנסות לראות מה זה מ"ת מצליח בפורום
לא יהיה ממש קשה, תוך יום וחצי אני אכתוב מ"ת של פוקימון ואשלח אותו לאישור
למרות שזה זוועה הרעיון, מעניין אותי מה יהיו התוצאות
-
[quote=Alfasi;1123276]אך הם באותו האורך .[/quote]
בדיוק. בכוונה עשיתי את זה ששניהם יהיו באותו אורך. גם אם המצב היה:
"אני יורה ברוב פאר ביריב השטני והמרושע המתקרב אליי עם האקדח יקר-הערך שלי, ברצון עז לנקום את מות יהויקים פיתגוריאן החמישי." לעומת
"אני יורה עם האקדח בשנדליר כדי להפיל אותו על היריב"
עדיין התגובה השנייה מנצחת.
-
חזרתי מלפרסם כתבות,
זה נורא מעייף,
אחר כך אם יהיה משהו מעניין אני אמשיך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1123283]בדיוק. בכוונה עשיתי את זה ששניהם יהיו באותו אורך. גם אם המצב היה:
"אני יורה ברוב פאר ביריב השטני והמרושע המתקרב אליי עם האקדח יקר-הערך שלי, ברצון עז לנקום את מות יהויקים פיתגוריאן החמישי." לעומת
"אני יורה עם האקדח בשנדליר כדי להפיל אותו על היריב"
עדיין התגובה השנייה מנצחת.[/QUOTE]
אך תמצא לי 5 אנשים שמשתתפים במ"תים של פוקימון שיעשו באמת את הדבר הזה .
-
-
[quote=Alfasi;1123285]אך תמצא לי 5 אנשים שמשתתפים במ"תים של פוקימון שיעשו באמת את הדבר הזה .[/quote]
למה אני צריך למצוא לך משהו? אמרתי לך בה"פ, אני מאפשר לכולם לעשות את כל העולם על רוחם, בידיעה שהם ייענשו בהתאם. (הערה: במשפט הזה אני כולל גם את האפשרות שבה אף אחד לא ייענש כלל)
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1123287]למה אני צריך למצוא לך משהו? אמרתי לך בה"פ, אני מאפשר לכולם לעשות את כל העולם על רוחם, בידיעה שהם ייענשו בהתאם. (הערה: במשפט הזה אני כולל גם את האפשרות שבה אף אחד לא ייענש כלל)[/QUOTE]
כי אני רוצה להראות לך שהרמה נמוכה .
לא תהיה אפשרות שהיו יותר מ3 אנשים (בתקווה) שאולי אם יעלה להם אולי איזו מחשבה על להרשם למ"ת של פוקימון (אני אתה ובתקווה גם מגניום) לעשות רעיונות מקוריים .
-
[quote=Real Spartan;1123286]אבי תגיב במשחק שלי[/quote]
עוד כמה דקות טוב,
אני רוצה קצת לנוח טוב?.