"מיי קרה משהו מעניין היום?"
Printable View
"מיי קרה משהו מעניין היום?"
אופק-מיי תאמר ''שום דבר מיוחד אבל...'' והיא נקטעת בורד שקופצת עלייך בליקוקים
נ.ב עניתי לך בה''פ תענה לי טוב?
"ורד לכי ממני" אומר ואפנה למיי "אבל מה?"
אופק- מיי ממשיכה ''אבל טוב.... איך להסביר את זה... יצאתי עם טל לשחק בחוץ והיא מצאה אבן ירח ונגעה בא והיא הפחה לחצויית דלקטי.....'' ואז ורד קפצה עלייך שוב בליקוקים בזמן שפייפר ישנה על ראשה של מיי
נ.ב עניתי לך בפרטי
נ.ב 2 שלך
[QUOTE=ttrrtte;1234060]ג'ון-הילד יאמר לך ''תודה,רבה נעים להכיר אותך ג'ון לי קוראים שי,אבל אני רוצה להחליף את הפיקאצ'ו הזה,יש ביער הקרוב וורמפל שאני לא מליח לתפוס.... עם מישהו יתפובס בשבילחי אני יביא לו את פיקאצ'ו'' הוא יאמר ויתחיל ללכת
[/QUOTE]
אני אלך לתפוס את וורמפל בשביל הילד.
ג'ון-הילד אומר לך שלוורמפל יש נקודה שחורה בגב ואתה מתחיל ללכת,אתה רואה שלושה וורמפלים-
אחד עם נקודה חצי שחורה חצי לבנה בגב
אחד רגיל
אחד עם נקודה שלושת רבע לבנה ורבע שחורה
[QUOTE=ttrrtte;1234276]ג'ון-הילד אומר לך שלוורמפל יש נקודה שחורה בגב ואתה מתחיל ללכת,אתה רואה שלושה וורמפלים-
אחד עם נקודה חצי שחורה חצי לבנה בגב
אחד רגיל
אחד עם נקודה שלושת רבע לבנה ורבע שחורה[/QUOTE]
אלה לא הם אומר ואמשיך לחפש את הוורמפל הזה.
ג'ון-אתה ממשיך ללכת ורואה וורמפל עם נקודה שחורה בגב ,בדיוק גומר קרב עם איזה שלוס כחול(ומנצח) לאחר מכן הוא מתחיל לפנות אל מרכז היער
[QUOTE=ttrrtte;1234301]ג'ון-אתה ממשיך ללכת ורואה וורמפל עם נקודה שחורה בגב ,בדיוק גומר קרב עם איזה שלוס כחול(ומנצח) לאחר מכן הוא מתחיל לפנות אל מרכז היער[/QUOTE]
אני אוציא את גלייד ואומר לו להשתמש באגרוף רעם על וורמפל.
ג'ון- גלייד יתקרב עם אגרוף הרעם אל וורמפל ופוגע,וורמפל המופתע מתאוש בקלות ויוצא אל גלייד בהתקלה
[QUOTE=ttrrtte;1234307]ג'ון- גלייד יתקרב עם אגרוף הרעם אל וורמפל ופוגע,וורמפל המופתע מתאוש בקלות ויוצא אל גלייד בהתקלה[/QUOTE]
גלייד עכשיו קרן על חושית ואז על חושי אומר לו.
ג'ון- וורמפל מראה מהירות מדהימה ומתחמק מכל המתקפות של גלייד ואז פוגע בחוזקה בלתי רגילה בגלייד שנופל לאחור מעט המום
[QUOTE=ttrrtte;1234322]ג'ון- וורמפל מראה מהירות מדהימה ומתחמק מכל המתקפות של גלייד ואז פוגע בחוזקה בלתי רגילה בגלייד שנופל לאחור מעט המום[/QUOTE]
אוי לא גלייד תשתמש בעל חושי כדי להרים את וורמפל ואז תנסה להשתמש באגרוף אש.
ג'ון-גלייד מרים את וורמפל לאוויר ומתקרב באגרו חשמל כי לא יצא לו אש. הוא כמעט פוגע אבל וורמפל סוג של מתנגד להשפעת העל חושי וזז הצידה שהואעדיין באוויר.1
"ורד רדי ממני מיד!" אצעק בכעס