אני אוכל חמישה משולשים של הפיצה עם המשולשים הכי גדולים בעולם (שנמצאת במודיעין) ובין עשר לשלוש עשרה ברגיל (אם אני רעב).
Printable View
אני אוכל חמישה משולשים של הפיצה עם המשולשים הכי גדולים בעולם (שנמצאת במודיעין) ובין עשר לשלוש עשרה ברגיל (אם אני רעב).
זה היה ביום כיפור האחרון עומר,אמא אמרה לי שבגלל שזה הצום הראשון שלי ולא נשברתי כמעט יומיים היא מזמינה פיצה רק לי
ללכוד ליליפאפ בלבן?
[QUOTE=RabbiKingler;1246428]אני אוכל חמישה משולשים של הפיצה עם המשולשים הכי גדולים בעולם (שנמצאת במודיעין) ובין עשר לשלוש עשרה ברגיל (אם אני רעב).[/QUOTE]
אני מכיר את הפיצה במודיעין! הצלחתי לאכול שש מהאלה שם! חבר שלי גר שני מטר ליד זה 3:
מישהו שם לב אלי?
[QUOTE=scizor-x;1246436]מישהו שם לב אלי?[/QUOTE]
אין לנו מושג בזה XD
[QUOTE=Machine X;1246425]השיא שלי זה עשרים,פלוס שני המבורגרים ופרוסת עוגה D:[/QUOTE]
יואב איך?
מה צמת או משהו..? באיזה גודל הם היו..?
[QUOTE=nairo908;1246434]אני מכיר את הפיצה במודיעין! הצלחתי לאכול שש מהאלה שם! חבר שלי גר שני מטר ליד זה 3:[/QUOTE]
דיברתי על היזדמהות רגילה, והם גם די יקרים אז בדרך כלל לא אוכלים שם הרבה רק כשלא רעבים כל כך.
אבל כשמזמינים אותם הבייתה בשביל משהו, אפשר לטרוף חופשי.
אם אני רעב ולא רוצים אני יכול לאכול שבע ושאריות.
[QUOTE=Deino Man;1246439]יואב איך?
מה צמת או משהו..? באיזה גודל הם היו..?[/QUOTE]
זה היה בשבוע XDDDDD
[QUOTE=scizor-x;1246436]מישהו שם לב אלי?[/QUOTE]
תלכוד, זה תמיד טוב ללכוד את הפוקימונים של ההתחלה אפילו אם הם "גרועים", פשוט אל תשים אותו בשישייה הסופית.
אנשים, באמת שאני שמן (ברוחי). אבל לא שמים לזה לב אצלי.
[QUOTE=Machine X;1246448]זה היה בשבוע XDDDDD[/QUOTE]
חח עכשיו מובן.. כי זה היה מפחיד יכולת נראה לי לשבור שיא גינס עם דבר כזה..
אז, איך השרשור הראשון בפורום..? אתה חושב שרותם יאשר על תת פורום שרשורים..?
[QUOTE=Deino Man;1246454]חח עכשיו מובן.. כי זה היה מפחיד יכולת נראה לי לשבור שיא גינס עם דבר כזה..
אז, איך השרשור הראשון בפורום..? אתה חושב שרותם יאשר על תת פורום שרשורים..?[/QUOTE]
אני מאוד מקווה, זה נשמע לי ממש טוב.
[quote=בלסררה;1246456]אני מאוד מקווה, זה נשמע לי ממש טוב.[/quote]
נכון..
יואב אם קם פורום שרשור אנחנו מיד פותחים שרשור המשך לקודם Xd...
סתם לא, אבל מי יודע..?
עוד מעט אני הולך למנחה ולא חוזר להרבה זמן...